Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ne pusti mi lulati pod tušem

Ne pusti mi lulati pod tušem

Kakšne pametne nasvete, lepo prosim, ker situaciji nisem kos!!!

Predem sem se preselila k fantu smo enkrat pri njih, v večji družbi,  imeli debato o lulanju pod tušem. V smislu, ja lulam pod tušem, ne ne lulam pod tušem. Z dnem, ko sem se preselila k njim, lažje mi je, ker v istem mestu študiram, me je njegova mama povabila v kuhinjo in mi dala za podpisati pogodbo o bivanju pri njih. Pogodba zajema od plačevanja stroškov, pa do uporabe kopalnice v jutranjih in večernih urah. Pri nas doma nas je precej več, a nam vse funkcionira, zato se mi ta pogodba zdi pod častjo, še bolje če rečem, da me žali. Najbolj zaradi pripisa, da je prepovedano lulanje pod tušem. Najraje bi pogodbo pred njo raztrgala
in ji rekla, da naj si jo nekam zatakne, samo ne vem kako bi na to odreagiral fant. Zaradi prifuknjene mama ga resnično ne bi želela izgubiti.

Koliko si stara?

Odgovor na objavo uporabnika
Koliko, 08.08.2024 ob 23:53

Koliko si stara?

22!

Danes pa same zanimive teme, da sem se prijavla, da mi ne bo već treba potrjevat, da nisem robot.

Kaj pod tušem, jaz sem se skoraj polulala v hlače, ko sem tole prebrala.

Če še študiraš, si še mlada in predvidevam pri tašči bivaš zastonj, ali napol zastonj. Pa kaj te briga. Podpiši tisto pogodbo pol pa lulaj kjer ti srce poželi. Kako bo pa baba to preverjala?

Te hoče mal potunkat, a? Postavit na mesto? Oropat dostojanstva. Pripravi en lep slajdšow za na vajino poroko z naslovom: Tako se je začelo in sliko tiste pogodbe in pripisa prepovedano lulanje pod tušem pokaži pred vso zbrano familijo. Pa še prav lepo se smejčkaj zraven.

Al pa ji za abrahama naroči plakat s tem istim napisom, ga uokviri in povej, da je to njeno vselitveno darilo za v dom za ostarele.

Če pa prej zamenjaš fanta, si pa pač mal prišparala pri najemnini.

Zgornji nasvet je dober:). Drugače pa jaz tudi ne razumem kako je lahko nekdo taka svinja, da lula pod tušem. odkar so meni tole 1x v družbi povedali, se ne tuširam več na nobenem javnem kraju, npr. v fitnes centrih ipd. V bazene pa ravno zaradi tega razloga že dolgo ne hodim več.

“Drugače pa jaz tudi ne razumem kako je lahko nekdo taka svinja, da lula pod tušem.”

Pejt mal Hipokrata brat in njegove metode zdravljenja he he he he he he

Vi ste pa zato, ker živite v sterilen okolju potem vsi astmatiki. Astma se pojavi, ker otrok živi v preveč sterilnem okolju in ne razvije imunskega sistema… Čeprav je pa res, da je pa danes vse onesnaženo – tudi hrana, predmeti so toksični, zato tudi toliko več otrok zboleva… ker se telo hoče prilagoditi, ampak na vso to kemijo se pač ne da.

Urin je sterilen in s tušem vse spereš.  Meni bi bilo vseeno. Vendar, če tvoje gostitelje to moti, bi jaz upoštevala. Se ji pač upira tuširati se  za nekom, ki se je polulal noter. Meni se ta zahteva ne zdi nič strašnega. Dokler ni nič hujšega… Njena hiša, njena pravila.

A vi stopite iz tus kabine ko vas lulat?haha ja no😂

Kaj nad tušem ti pa pusti lulati?

In kako bo vedla ce si spustila pod tusem?

Jaz471, 09.08.2024 ob 13:52

In kako bo vedla ce si spustila pod tusem?

Ima postavljene kamere!

Ali mastrubiranje pod tušem in sex pod tušem.

Ali to nihče ne počne med pari??

Samo kopiram

Urin je namreč pri zdravi osebi sterilen, dokler se nahaja v mehurju, ob uriniranju pa se s prvim curkom urina izplaknejo bakterije, ki so sicer normalno prisotne na vhodu v sečnico.

Laboratorijska urinska slika

Ker si še mlada ti priporočam iz ❤️ res iz srca ne uriniraj pod tušem. Zakaj?  Ker prvič ni zdravo, drugič ni higiensko in ni fer do drugih. Za to imaš školjko v veceju, ki je temu namenjena mar ne. Čimprej se odvadi te grde razvade.

🐼, 09.08.2024 ob 00:00

22!

22 letnice ščijejo! Lulajo nedolžne!

🐼, 08.08.2024 ob 23:52

Kakšne pametne nasvete, lepo prosim, ker situaciji nisem kos!!!

Predem sem se preselila k fantu smo enkrat pri njih, v večji družbi,  imeli debato o lulanju pod tušem. V smislu, ja lulam pod tušem, ne ne lulam pod tušem. Z dnem, ko sem se preselila k njim, lažje mi je, ker v istem mestu študiram, me je njegova mama povabila v kuhinjo in mi dala za podpisati pogodbo o bivanju pri njih. Pogodba zajema od plačevanja stroškov, pa do uporabe kopalnice v jutranjih in večernih urah. Pri nas doma nas je precej več, a nam vse funkcionira, zato se mi ta pogodba zdi pod častjo, še bolje če rečem, da me žali. Najbolj zaradi pripisa, da je prepovedano lulanje pod tušem. Najraje bi pogodbo pred njo raztrgala
in ji rekla, da naj si jo nekam zatakne, samo ne vem kako bi na to odreagiral fant. Zaradi prifuknjene mama ga resnično ne bi želela izgubiti.

Ti kar ščij in to ornk, saj mamca ne bodo vedeli🤣🤣🤣

Kaki grupi folk ste to, da se vam da pisat neumnosti.

Ste vsi iz posebnih šol?

Tišina, 21.08.2024 ob 18:51

Ker si še mlada ti priporočam iz ❤️ res iz srca ne uriniraj pod tušem. Zakaj?  Ker prvič ni zdravo, drugič ni higiensko in ni fer do drugih. Za to imaš školjko v veceju, ki je temu namenjena mar ne. Čimprej se odvadi te grde razvade.

Ne vem če tole tvoje polaganje iz srca drži- meni so v porodnišnici, ko se mi maternica ni krčila, strogo naročili, naj hodim na WC pod tuš, in tudi naj prakticiram še doma naprej. Da sem čim manj bila v sedečem položaju.

Tole je počeno (ok, morda je štos). Avtorici svetujem, naj se odseli (pogodba ???!!!), ker taščica je prfu…

Potem boš lahko lulala pod tušem po želji.

Mimogrede – kaj je ena soba za vaju in ena kopalnica za vse?

Pa kaj potem, če se lula pod tušem? Nič takega. Sicer pa nihče ne ve, saj si sam v kopalnici. Kaj pa ko si ga vržeš na roke? Kaj pa ko si ženska pere krvavo tamalo v banjo? Kaj pa to, da je itak pralni stroj spušča vodo v banjo? Kaj pa umivanje usrane riti od dojenčka v banji. Ali še nikoli niste živeli v kakšni normalni družinski skupnosti? Bodite malo realni no.

Anonimno 1548, 09.08.2024 ob 08:46

“Drugače pa jaz tudi ne razumem kako je lahko nekdo taka svinja, da lula pod tušem.”

Pejt mal Hipokrata brat in njegove metode zdravljenja he he he he he he

Vi ste pa zato, ker živite v sterilen okolju potem vsi astmatiki. Astma se pojavi, ker otrok živi v preveč sterilnem okolju in ne razvije imunskega sistema… Čeprav je pa res, da je pa danes vse onesnaženo – tudi hrana, predmeti so toksični, zato tudi toliko več otrok zboleva… ker se telo hoče prilagoditi, ampak na vso to kemijo se pač ne da.

A, če ne hodiš v tuše in bazene, ki so poscani od drugih ljudi, astmo dobiš? Zanimivo:).

Judje ste čudni…

Jaz za opravljanje potreb uporabljam WC… Temu je tudi namenjen. Pred tuširanjem grem na WC in potem še lepo umijem.

Da bi šla pod tus  da se umijem zraven bi pa scala po sebi lasten urin, pa stala v njemu, oprostite ne.  Da pridem potem izpod tuša bolj uspešna kot sem šla pod tus … Ne, meni to ni normalno.

In zgornje primerjave so neumne ker tudi z menstruacijo, ne grem direkt pod tuš ampak prvo na WC, da gre čimveč ven v WC in potem še pod tušem umivam, ne reče nič v curku iz mene.

Tako da da gre nekdo namerno lulat pod tuš  ali opravljat katerokoli potrebo je meni ogabno. Se otroka ki ne zna lulat in kakat sam damo na kanglico, ki je temu namenjena in ne pod tuš, da opravi potrebo… Da pa odrasli to delate je pa zame svinjsko.

Se to razmislite tudi o tem kam gredo stvari potem po ceveh… Meni se zdi, da so z razlogom ločeni kanalizacija in odpadne vode in čistilne naprave…

Potem se pa pritožujeta nad Jankovićem in njegovim drekovodom, sami pa scijete v cevi za vodo in ne v tiste, ki gredo v kanalizacijo … Fuj ogaben

V civiliziranem svetu imamo z razlogom ločeni kanalizacijo od vod, ki gredo v čistilno napravo.

Uporabljajte glave.

Edina rešitev je, da ti se tašča polula na glavo in pod pritiskom sprosti vakum, ki ga sprehajaš v svoji glavi.

Anonimno645, 22.08.2024 ob 07:59

Se to razmislite tudi o tem kam gredo stvari potem po ceveh… Meni se zdi, da so z razlogom ločeni kanalizacija in odpadne vode in čistilne naprave…

Potem se pa pritožujeta nad Jankovićem in njegovim drekovodom, sami pa scijete v cevi za vodo in ne v tiste, ki gredo v kanalizacijo … Fuj ogaben

V civiliziranem svetu imamo z razlogom ločeni kanalizacijo od vod, ki gredo v čistilno napravo.

Uporabljajte glave.

V kanalizacijo gredo vse odpadne vode iz hiše in dalje v čistilno. Meteorne vode pa druga cev.

Ma daj, kakšna pogodba? Steraj ta staro in fanta nekam. Mislim res se pogovori z njim. Saj si normalna, al kako? Kaj te briga lulanje, ko tuš teče, lulaj, basta.

New Report

Close