Ne razumem…a ni ukrep, da smo doma??
Slika je simbolična. Če si bil-a na promenadi v Portorožu, veš o čem govorim. Ali pa v Piranu. Prav tako pri poročilih folk v Logarski dolini hodi trkat na vrata zaprtih turističnih kmetij in se usaja, ker jim ne postrežejo ….
Ja, točno zabit je treba vrata tem ljudem, ker so enostavno prebutasti:(
[/quote]
Nisem bila na promenadi, sem doma na vrtu. Ne hodim okrog. Veš kaj me najbolj čudi – da so slike simbolične. Vsi govorijo o množicah pa da v tej dobi ni ene fotke. Ali še bolje število glob, ki so jih izrekli.
Jasno mi je, da se najdejo butci, ki kolovratijo okrog. Ampak ne verjamem da so to množice. To so isti prepotentneži kot tisti ki se zjutraj med 8-10 uro drenjajo v trgovinah med upokojenci in nosečnicami in se kregajo s prodajalci. To so ljudje, ki mislijo da so center vesolja.
Nisem bila na promenadi, sem doma na vrtu. Ne hodim okrog. Veš kaj me najbolj čudi – da so slike simbolične. Vsi govorijo o množicah pa da v tej dobi ni ene fotke. Ali še bolje število glob, ki so jih izrekli.
Jasno mi je, da se najdejo butci, ki kolovratijo okrog. Ampak ne verjamem da so to množice. To so isti prepotentneži kot tisti ki se zjutraj med 8-10 uro drenjajo v trgovinah med upokojenci in nosečnicami in se kregajo s prodajalci. To so ljudje, ki mislijo da so center vesolja.
[/quote]
A rabiš prav sliko?? Evo izjava očividke s piranskega okna: “Kljub prepovedim in prošnjam so bile obala in ulice še vedno polne obiskovalcev. So gluhi? Neumni? “
Zakaj ni glob, pa ne vem.
Najprej minusi.
Ti si se vseskozi zavzemala za zaprtje, strogo pozapreti vse.
Pisali smo ti kakšen kolaps se s tem lahko zgodi. In se je.
Dejala si, da je zdravje najprej.
Nisi razumela da so to domine ki bojo vse sesule.
Človek je človek, tako delavec v proizvodnji, kot meneger. Delavec dela, mnogi napihnjeni vodstveni kader, se pa sedaj šeta po Obali.
Ljudje že ostajajo brez služb. Nato nisi pomislila takrat? Tolkala si se po prsih, dajmo zapret.
Seveda so se ob takšni panični raji, zato v hitrih ukrepih zgodile napake.
Nekdo ni razmišljal tri tedne vnaprej.
Najlažje zapret in čao dudek.
Plusi
Zavzemaš se za človeka, ki fizično dela. Ja nekaj jih, ostali so pa doma. In tudi tisti bi sedaj radi bili doma, ker se počutijo drugorazredne. Lahko so veseli, ker imajo delo, bojo vsaj plače.
Boš rekla več pomeni zdravje.
Ja ne bo okužil tebe, sam bo pa pocrkal od lakote ali samomora, kar sledi v vsej tej noriji malemu človeku.
To ali boš ti prišla iz mišje luknje v mačji dol je sedaj malo mar.
Zaprli so vse, čao dudek in imejte posledice.
[/quote]Kam si se zdej skrila.
Glede na to da si registrirana si dobila komentar.
Točno to, poglejte na Hribi net Izolo- eni kajtajo. Kot da ni nič, sam da doberr veter piha. Kje je policija, kje so redarji. Že tako imajo zdravniki dovolj dela, potem bodo pa enega kajtarja rešval. NOT!
[/quote]
Zdravniki priporocajo odmik od ljudi in sport. Ce je do sedaj obvladal, potem ne bo potrebe po resevanju. Saj menda ve, da ne bo zmrznil ali ostal pod morskim valom, ali da ga kam butne.