Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ne razumem, kako ste nekateri lahko tako zabiti, da verjamete v žadasta jajca in marelične peške?

Ne razumem, kako ste nekateri lahko tako zabiti, da verjamete v žadasta jajca in marelične peške?

Kako lahko verjamete v tako kolosalno neumnost, da marelične pečke zdravijo raka?
Kako si lahko v vagino vstavljate nekakšna jajca misleč, da boste boljše v seksu?
Kako lahko verjamete vsakemu šarlatanu, ki naklada neumnosti in vam puli denar iz žepov?

Ste res tako zabiti?

Zabiti so ljudje, ki neko stvar slišijo, je ne raziščejo in si le na podlagi slišanega ustvarijo mnenje.
Pojdi se malo zanimat, zakaj žadasto jajce. Čemu služi. Zakaj je smiselno, da ženska trenira z njim. Kakšni so učinki – fizični, čustveni. Potem pa se hodi režat. Tako pa blamiraš samega sebe, ker slišiš nekaj, o stvari ne veš nič drugega kot tisto, kar slišiš in se celo smejiš drugim, ki so kako malenkost bolj razgledani glede teh istih zadev.

Preberi si v spodnji temi mnenje ginekologinje o teh žadastih jajcih pa se potem oglašaj.

Preberi si v spodnji temi mnenje ginekologinje o teh žadastih jajcih pa se potem oglašaj.[/quote]

ti si ga?

Važno da kemoterapija pozdravi vse, kajneda? Pa da te z operacijo pocajtajo, če seveda prideš na vrsto še za časa življenja. Odkar sem neštetokrat slišala, da je na napotnico toliko-in-toliko čakanja, na keš pa že drug teden, imam tudi o zdravnikih svoje mnenje.

Se strinjam, zadeta poanta!

In kje si tukaj ti na škodi?

O jajcih ne bom, se mi zdi, da niso nič drugega kot drage vaginalne kroglice.
O zdravljenju raka pa je lepo povedal dr Brecelj – glede na vse zdravilce, alternativo itd je čudno, da pojavnost raka ne pada.
Res upam da tistim prevarantom, ki tako nizkotno služijo z nesrečo drugih karma kmalu povrne.
Najhuje pa je, da potem, ker prepozno pridejo, rak iz dobre prognoze preide v zadnji stadij.
Vsakemu, ki je končal SŠ mora biti jasno, da če nekdo pljuva čez medicino zraven pa prodaja nekaj svojega nima ravno čistih namenov – naj zdravi zastonj.

Kolk te pa stane, da si eno jajce vstavis ali pa da jes peske marelic? To res lahko obubozas. :/

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kolk te pa stane, da si eno jajce vstavis ali pa da jes peske marelic? To res lahko obubozas. :/[/quote]

Napačno vprašanje. Pravo vprašanje je, koliko lahko avtor idej zasluži s tem in koliko škode lahko naredi. lahko tudi posredno, s prodajo knjig, seminarjev, nasvetov in medijske vpadljivosti, ni treba, da direktno z izdelkom.

Sicer velja, da bo že Darwin naredil svoje in da so ovce zato, da se strižejo (oh, saj sploh ni drago, tako da je vseeno, če ne deluje) , s tem se čisto strinjam. Nekateri se očitno ne. Ali se jim to ljudje smilijo ali na njih bildajo ego, čisto vseeno.
Ovce so tudi zato, da se jim smejijo? Zna biti.

Jaz uporabljam kamniti jajci in delam vaje z njimi. Nisem mogla doživljat orgazme. Odkar uporabljam to tehniko imam močne in dolge orgazme. Če bi imela tako omejen um kot jih ima avtor, tega najbrž sploh ne bi poznala.

S pomočjo misli in svetlobe, ki jih pošiljam sebi v telo ne pomnim, kdaj sem bila bolna.
Znanstveno je dokazano, da voda prevzame vibracijo misli. Mi smo iz 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vode! Posneto je kup oddaj, napisanih knjig, pričevanj v katerih ljudje govorijo kako so se pozdravili sami, ko je medicina odpovedala.
Prav tako so dokazali, da s pomočjo novih misli in učenja sestavljamo novo nevronsko mrežo v možganih. Misel je energija, ki materializira.
Dokazali so kakšen učinek ima meditacija na možgane. Če si mislih samo ponavljaš neko vajo ali pa jo tudi v resnici delaš, možgani so enako aktivni in ne razlikujejo domušljijo ali realnost.
Vse kar mene zanima je, da stvar deluje, vaše ‘šarlatanstvo’ gor ali dol.

Kolk te pa stane, da si eno jajce vstavis ali pa da jes peske marelic? To res lahko obubozas. :/[/quote]

Napačno vprašanje. Pravo vprašanje je, koliko lahko avtor idej zasluži s tem in koliko škode lahko naredi. lahko tudi posredno, s prodajo knjig, seminarjev, nasvetov in medijske vpadljivosti, ni treba, da direktno z izdelkom.

Sicer velja, da bo že Darwin naredil svoje in da so ovce zato, da se strižejo (oh, saj sploh ni drago, tako da je vseeno, če ne deluje) , s tem se čisto strinjam. Nekateri se očitno ne. Ali se jim to ljudje smilijo ali na njih bildajo ego, čisto vseeno.
Ovce so tudi zato, da se jim smejijo? Zna biti.[/quote]
Se ti pri dohtarju uradne zahodne medicine nikoli ne vprasas zakaj ima tako dolgo čakalno vrsto na napotnico, za kes te je pa pripravljen sprejeti ze jutri?

Ti z nickom Omejen um. Daj mi no link do znanstvene raziskave, kjer voda prevzema vibracije misli.

Zadevo z nevroni in učenjem si pa razumela nekoliko napačno.

Ti z nickom Zakaj pa
Jasno mi je, da zahodna medicina ni nobena perla in da jim gre samo za denar, kljub temu imajo pa za pokazat tudi kakšen uraden dosežek.
Mi je zelo zal, ampak če me bo bolel zob, ne mislim tlačit jajc v usta, z angino pa ne mislim nikamor drugam, kot po Ospen.
Pa ti? kam bi peljala svojega otroka, ki bi si zlomil roko, imel pljučnico, odprto rano, si nalezel mikrosporijo od potepuškega mačka? No, kam? Bi šla do homeopata po pripravek za mikrosporijo? Upam, da je obema jasno, da tega pa raje ne, že zaradi drugih, če ti je za lastnega vseeno.
Pustimo razne alergije, za katere je verjetnost, da minejo tudi same od sebe, glavobole zaradi psihe in kandido v pljunkih ob strani.

http://www.kvarkadabra.net/2017/03/kako-deluje-placebo/

http://www.theepochtimes.com/n3/731816-can-human-thoughts-physically-change-water-a-look-at-4-experiments/

Jaz proti uradni zahodni medicini nimam nic… verjamem vanjo ima pa eno pomankljivost… in to je, da se ukvarja samo z odpravo simptomov in njihovim zdravljenjem, ne daje pa kaj dosti ponena na vzroke in na razumevanje cloveka kot celote. Ker clovek je celota ne samo fizicna, ampak tudi uma in duha. Zato menim, da bi lahko zahodnjaska medicina lahko ta svoj manjko lepo sestavila skupaj s sodelovanjem z utemeljeno alternativo, ki ima reference in tradicijo. Torej ne kar sarlatani. Npr. Trad. Kit. Medicina je ze ena izmed takih verodostojnih. In jo vse bolj upostevajotudi nasi zdravniki. Kar pa vode in sprejemanja energije zadeva pa nisem tako ozko umna tudi glede tega ne… ce ima luna dokazan vpliv na morje torej plimovanje…potem ostajam odprtih misli in dopuscam tudi taksne moznosti… seveda ne kar s pipolnim verjetjem in zaupanjem,ampak dopuscam pa tudi to moznost, kar pomeni, da zanikam vsega kar apripri ne samo zato, ker clovekse ttega ni dokazal. Imam mnenje, da se ljudje lrepogosto imamoza neke veleume in sodimo da samo tisto obstaja kar mi poznamo in smo sposobni videti in dokazati. Pa to dejansko ni res… cloveske raziskave se tudi razvijajo in clovek sam prihaja do vedno.novih in novih odkritij… torej nekaj kar clovek seni dokazal, ni nujno, da ne o staja ali ne drzi. Tako da skladno s tem tudi do alternative imam pozitiven in sprejemajoc odnos se eda v mejah treznega razuma in premisljenosti za vsako stvar posebej.

http://www.theepochtimes.com/n3/731816-can-human-thoughts-physically-change-water-a-look-at-4-experiments/%5B/quote%5D

Pa še tole, ne vem kaj jaz tukaj nisem razumela?

http://m.huffpost.com/us/entry/9516176

Bravo super napisano nick Omejen um
Super razmišljaš in počneš nekaj kar ti ustreza…seveda moraš prvo v to verjet.

Ostali folk pa ima po vecini omejen um in ne verjamejo v nič drugega kot v to kar so do sedaj doziveli in se naučili.
Živijo po načelu “prvo moram videti potem bom verjel”

Prvo moramo v nekaj verjeti da bomo to videli in doživeli.

Vsakič, ko mi kdo reče, naj nikar ne mislim na roza slona, delam točno to. Guess what? Še nikoli se mi mimo moje omejene ozkoumne butaste glave ni sprehodil roza slon.

Veš, včasih tisto, česar ne vidiš, res ne obstaja. Razen, kadar iluzijo o tem ustvarijo tisti, ki služijo na tem. In če nekateri za svoj ego rabite odporoumnost, širino duha in stvari, ki jih nihče ne vidi, jah, potem pa prav. Ker oni rabijo vašo odprto denarnico in nič drugega. Ne mislit, da prodajalci verjamejo v meglo, ki vam jo prodajajo.

Placebo je nekaj drugega, ampak še vedno trdim, da tudi placebo pri resnih stvareh ne deluje. nekatere bolezni, kot je magično mišljenje, bi znal celo poslabšati.

Če bi pa hoteli odpravit vzroke, ne pa simptome npr. raka, bi pa rabili precej več, kot samo par (zaslužkarskih) mazačev, ki si v pizd.. tlačijo jajca.. V prvi vrsti bi rabili spremenjen svet. Enega čisto drugačnega.

Mimogrede, zakaj imam občutek, da se ves čas pogovarjam samo z enim shizofrenim osebkom?

Vsakič, ko mi kdo reče, naj nikar ne mislim na roza slona, delam točno to. Guess what? Še nikoli se mi mimo moje omejene ozkoumne butaste glave ni sprehodil roza slon.

Veš, včasih tisto, česar ne vidiš, res ne obstaja. Razen, kadar iluzijo o tem ustvarijo tisti, ki služijo na tem. In če nekateri za svoj ego rabite odporoumnost, širino duha in stvari, ki jih nihče ne vidi, jah, potem pa prav. Ker oni rabijo vašo odprto denarnico in nič drugega. Ne mislit, da prodajalci verjamejo v meglo, ki vam jo prodajajo.

Placebo je nekaj drugega, ampak še vedno trdim, da tudi placebo pri resnih stvareh ne deluje. nekatere bolezni, kot je magično mišljenje, bi znal celo poslabšati.

Če bi pa hoteli odpravit vzroke, ne pa simptome npr. raka, bi pa rabili precej več, kot samo par (zaslužkarskih) mazačev, ki si v pizd.. tlačijo jajca.. V prvi vrsti bi rabili spremenjen svet. Enega čisto drugačnega.[/quote]
Z mojega vidika razmisljanja vsaka skrajnost skodi, tudi tvoja apriori zavracanja vsega kar ti ni povedal zdravnik uradne meficine. Pa smo ti ze zdavnaj dokazali, da tudi njim v nemalo primerih disi denarnica. Zato je zdrav razum in zdravorazumsko presojanje vsake situacije precej bolj logicno in koristno. Kot pa taka tvoja skrajnost… ko je ravno tako skrajna in skodljiva kot od onih, ki nasedejo vsakumu, da jim vse proda… samo, da tvoja je pa v drugo smer. Torej vsaka skrajnost ni dobra in je bolje zdravorazumsko presojanje vsake situacije posebej in ne kar slepo posplosevanje.

Ker mogoče si res to.
Ali imaš samo občutek ali se tako počutiš.?

Jaz sem vse kar sem do sedaj vzela od šarlatanov, dobila brezplačno. So knjige v knjižnici in so teme o tem na youtubu in na spletu. Res so me vsi grdo ogulili.

Ogulili in nategnili so me v zdravstvu, ker kljub temu, da plačujem dodatno zavarovanje, še vedno moram it privat in tam spet mastno plačat, da namesto enega leta pridem na vrsto čez en teden in da mi vsaj približno kvalitetno naredijo.

Težave z zaprtostjo mi ni znal noben dohtar pomagat, šopali so me z nekimi zdravili in odvajali. Sem si mogla kar sama tone literature prebrat, da sem ugotivila kako si pomagat in spravit v red.

Če bi pa hoteli odpravit vzroke, ne pa simptome npr. raka, bi pa rabili precej več, kot samo par (zaslužkarskih) mazačev, ki si v pizd.. tlačijo jajca.. V prvi vrsti bi rabili spremenjen svet. Enega čisto drugačnega.[/quote]
Z mojega vidika razmisljanja vsaka skrajnost skodi, tudi tvoja apriori zavracanja vsega kar ti ni povedal zdravnik uradne meficine. Pa smo ti ze zdavnaj dokazali, da tudi njim v nemalo primerih disi denarnica. Zato je zdrav razum in zdravorazumsko presojanje vsake situacije precej bolj logicno in koristno. Kot pa taka tvoja skrajnost… ko je ravno tako skrajna in skodljiva kot od onih, ki nasedejo vsakumu, da jim vse proda… samo, da tvoja je pa v drugo smer. Torej vsaka skrajnost ni dobra in je bolje zdravorazumsko presojanje vsake situacije posebej in ne kar slepo posplosevanje.[/quote]

Pa saj dohtarjev in apotekarjev (in zavarovalničarjev) niti pod razno ne zagovarjam. Itak, da imajo cel kup masla na glavi. Kljub temo gremo prav vsi od prvega do zadnjega (tako odprtoumneži kot ozkoumneži) z resnimi zadevami prav k njim, nede?

Ampak proti koruptivnim in pokvarjenim ljudem se vendar ne bori vendar tako, da si krneki izmisliš in naivnežem vlečeš še zadnje ficke iz denarnice in postaneš še sam koruptiven in pokvarjen. Ali pač?

Mislim resno ne bom razumela nikoli od kod nekomu v cisto lepi argumentirani debati, kjer vsak predstavlja svoje misljenje, stalisce, potem nekdo kot ti zdaj udari z zalitvami. Od kje ti ta potreba?

New Report

Close