Ne razumem, sem kaj falil, ali pa se morda ni zgodilo ?
Se pravi je prav, da se pobija civiliste v Gazi?
No, vidite, kaj dela denar? Vaš denar, ki ste si ga vi izmislili. Denar sveta vladar. Vi ste ga izmislili, zato smo želeli nekaj novega. In vi ste začeli krasti. In še danes kradete, pa govorite, da želite, da je vse po starem. Tako je, lažete na mladih svet stoji, a to uresničujete? Ne. Kaj vam bodo besede, če dejanj ne uresničujete? Požvižgam se na vašo besedo. Želim, da se vse to zapiše. Ni važbo, sd, sds, levica, svoboda, vsi ste isti. Pa kdo ne bi bil, še jaz bi bil tam. Tako ste naučili svoje ljudstvo. Torej je demokracija brez naroda? Ali narod sploh obstaja?
še tebi !!!!!!!
Hmmmmm.
Kdo se je pa sekiral leta 45 za Nemce, pobijali so jih kot muhe in prav je tako !
Tako Nemci , kot tudi Palestinci so oblast izvolili, oboji so napadli sosede, torej naj plačajo, leta 45 niso kaj dosti izbirali kdo je nazi in kdo ne, kako boš pa sedaj ločil Hamasovca od ne hamasovca ?
leta 45 je veljala kolektivna krivda, naj velja še sedaj !
400 000 bedakov na 470 000 podlage, 21.05.2025 ob 17:53
še tebi !!!!!!!
Hmmmmm.
Kdo se je pa sekiral leta 45 za Nemce, pobijali so jih kot muhe in prav je tako !
Tako Nemci , kot tudi Palestinci so oblast izvolili, oboji so napadli sosede, torej naj plačajo, leta 45 niso kaj dosti izbirali kdo je nazi in kdo ne, kako boš pa sedaj ločil Hamasovca od ne hamasovca ?
leta 45 je veljala kolektivna krivda, naj velja še sedaj !
Tako je. Kar so izvolili, naj imajo. Tiho so tudi razvite arabske države, ki jih dobro poznajo in vedo, da samo mrtev Palestinec ni hamasovec. Zato jih pa tudi ne sprejemajo. Zato je Egipt postavil utrjen zid, kot ga ni imela niti železna zavesa. Dobili so denarja še in še, imeli so relativno dobro življenje, vendar so ga zapravili s terorizmom.
Avtorju
Ne lažite, pogledala sem več kot 6 minutni posnetek govora in po moje je najmanj 1/4 časa bilo res stoječih ovacije z močnim ploskanjem. Verjetno pa so naši strumni poslanci dali znak za ugovarjanje in nerganje. Lepo jim je povedala, naj si poslušajo prevod in če jim govor ni všeč naj zapustijo dvorano. Ni mi sicer vegeta blizu, ampak je danes z vsebino govora in s svojim nastopom dobila tudi pri meni kakšno + točko.
400 000 bedakov na 470 000 podlage, 21.05.2025 ob 17:42
berem na siolu kako da je naša predsednica dobila stoječe ovacije, gledam video, ni stoječih ovacij, samo ena ostarela tetica tam na vogalu nekaj ploska ?
povejte mi mar ne vidim prav, rabim morda nova očala ?
novice/svet/pirc-musar-s-srecanjem-s-costo-zacela-obisk-v-bruslju-663033
Si zamudilo. Nisi dobro gledalo ker nimaš niti koncentracije in si zabito fuknjeno tele.
My moon, 21.05.2025 ob 22:01
Mogoče si gledal posnetek govora, ki ga je predvajala EBU (ESC, Evrovizija). Njih Benjamin plačuje zato, da naredijo posnetke gledljive in še bolj ‘resnične’