Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ne razumem tega moškega

Ne razumem tega moškega

Ne razumem več moškega prijatelja. Prijatelja sva že 6 let. Ko sva se spoznala, sva oba imela partnerje. Vmes, pa sem jaz bila malo samska in sva se zapletla…. pač občasno sva se posexala. Potem, pa sem jaz spoznala drugega in z njim začela hoditi. Ta me je po parih letih začel varati, mi lagati, veliko pije…. zato sem ga pustila. Moj prijatelj pa je mislil, da ko sem sedaj spet samska, da bova spet sexala. Najprej sem se upirala, potem pa sem mu rakla, ok, pa dajva, ampak samo zato, da prebolim prejšnjega fanta…. da ga čimprej pozabim…. Pa je rekel ok. Povedala, sem mu, da ga izkoriščam resnično le za sex. On je res pripravljen vedno, ko ga pokličem skoči. Sedaj je on že poročen in ima otroka. Jaz pa še vedno samska pri 32 letih. Prijatelju sem sedaj 1 mesec nazaj rekla, da res nočem več tega, se z njim dobivati in sexati. Da želim ,da sva le prijatelja. Da sem bila itak izkoriševalska do njega, da je to bilo grdo….. On pravi, da vse to ve, ampak si me tako močno želi, da mu je vseeno kako se do njega obnašam…. Da vse pozabi, ko me stisne…. Res ne razumem moške, ki pustijo da ženska ravna z njim tako. Hodi za mano kot kužek, mi kupuje darila, mi pušča presenečenja, kot bi mi dvoril in me osvajal…. Ampak on ima ženo in otroka. Pa mu rečem, da če mi kupi parfum, da mu ne bom dala sexa…. pa reče, vem, to sem kupil tebi, ker mi nekaj pomeniš, ker si moja best prijateljica….. Ampak, meni se to ne zdi ok. Rada bi slišala še kakšno drugo mnenje, kaj naj z njim nardim? prekinem vse stike?

ce nimas custva do svojega partnerja prekines s prijateljem

nekomu je očitno dolgčas…. pojdi oprat in obesit cunje no, al pa kaj drugega

Motiš se, če misliš,da lahko moški ljubi le eno žensko.Zaljubljen je lahko v več hkrati!. Autorica podaj si iz tega odgovor sama.LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close