Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek “ne razumijem, mili bože!!”

“ne razumijem, mili bože!!”

Kadar mi zmanjkuje časa za kaj več, se odpravim spihat se na najbližji hrib, ki je priljubljena rekreativna točka mojega kraja in tam srečujem kar dosti ljudi in med drugim precej bjb različnih starosti in (greha)vrednostnih stopenj. In kar mi pri vsem skupaj ni jasno, sta dve stvari:

1. Bolj kot je simpatična, luštna in seksi, prej se ti bo nasmejala in te pozdravila ali odzdravila, medtem ko bodo tiste druge molile svoj kisel ksiht v tla in se delale kao zatopljene v slušalke svojega iphona. Glede na to kar se prebere tukaj bi namreč pričakoval, da se bodo ravno tiste prve nosile kot da jo imajo samo one. In

2. zdaj še toliko manj razumem vsa tista jamranja v smislu “kje-naj-najdem-partnerko/ja” in “kam. hodijo-samske-punce/fantje”. Mišljeno je predvsem jamranja dedcev. Madona, saj je simpatičnih bejblkot listja in trave in se mi glede na napisano sploh ne zdi problem vzpostavljanja kontaktov.

Pa saj ni problem v vzpostavljanju kontaktov, tisti pod točko 2 imajo čisto druge probleme.

Zato ker so tiste ta lepe navajene, da so ljudem všeč in so posledično bolj samozavestne in vesele.

Najbrž ti je jasno, da le hodiš na bližnji hrib. Ko boš s katero konkretno zapel, se oglasi in predalčkaj ljudi:).

Meni ni treba zapenjat. Ljudi pa preberem zelo hitro in prvi vtis mi vedno pove še največ, drugi pa to praviloma potrdi :-))

Res je, da prvi vtis pove zelo veeeeliko. Ampak razkorak med tem, da nekomu nameniš prijazen nasmeh in med tem, da s to osebo preživiš nekaj ur, dni, let…je ogromen. Ne bodi tako pameten.

Govoril sem o možnosti navezovanja stikov, in ne da jim na obrazu že kar piše “oženi me in mi naredi otroka”

Pa saj možnosti je neskončno za tiste, ki to želijo videti. Saj vidiš, da imajo probleme ena in isti osebki.

Fiška se je prepoznala v drugi skupini in je tečna.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Vešda. Spadam med najbolj simpatične, komunikativne vrste:). Saj se čuti, a ne?:) Aja, predpogoj je, da so soljudi vsaj približno enako rangirani. Z mrkeži nimam kaj počet.

Sem že stokrat napisal: mlade pupe spoznajo dedca mimogrede zvečer v klubu, oštariji, disku, ali pa v fitnesu, na faksu, ali pa v službi. Starejše čepijo doma in si izmenjujejo sporočila s tipi na ona-on, če slučajno dedca kje srečajo, pa stran pogledajo.

Točno ja, si vseved. Mati so ti pripovedovali, a ne. Gugalniško znanje, kakopak.

Starejša je baba, manj ima skupnega z dedci. Pojdite kdaj zvečer na kako teraso, punce in fantje skup fuzbal gledajo in navijajo..

Starih bab ne zanima nič, kar zanima dedce, zato so zveze večinoma itak samo prehodnega obdobja.

Spider ma prov.

Ja Boom tako je. Je šokantna ugotovitev, ki je resnična, kontra intuitivna na prvi pogled. Lepše so bol dostopne, cenejše, manj dela je z njimi. Tiste ta druge so pa zakompleksane, ranjene, nezaupljive…

Mi je en enkrat točno to razlagal, da se grde bojijo, da jih bo kdo (spet) prizadel. Medtem ko lepi mladi se jebe en gor al dol, kumot tvega, saj pride naslednji kot avtobus v centru sred dneva. Poleg tega imajo polno prijateljev, friendzone pa vse, jim je normalno, da jih tipi obletavajo kot veše luč. Medtem ko z grdimi se pa še friendzonarji ne ukvarjajo, al probajo če se da kaj direkt dobit al pa marš. Kje ste vidli da je kdo z grdo v friendzone, prej je ona friendzoned.

Une ta druge so dost težje za dobit, za vzdrževat, saj niso nikol zadovoljne. Rade bi imele še 10x bolj bogatega moža, če bi lahko, da bi dokazale lepim, da so vredne pa to. Lepim se to jebe, saj vejo da so vredne, se jim ni treba bolno dokazovat s titulami, krediti etc..

Boom tako je, zelo pogosta izkušnja, si kar pravilno ugotovil.

Zanimivo. Jaz pa sem daleč od lepotice, pozdravljam vse, ki jih srečam v hribih. Kaj se zgodi?
Starejši gospodje vedno nasmejani, za pogovor. Mladi moški pa pogosto naduvani. Te gledajo kot, da mu kaj hočeš, ko ga pozdraviš. Veliko jih ne odzdravi, večina pa nekaj zamolja. Redko kateri mladi moški se nasmeji.
Ženske pa isto.
Pa najdejo se tudi psihiči, ki gredo v hribe, v ušesa pa si zatlačijo slušalke in nabijajo glasbo. Ko pripelje kolesar, avto pa jih ne spraviš s ceste, ker nič ne slišijo.

Kakšni hribi pa so to, kjer se z avti vozijo?

Na večino hribov so ceste skoraj do vrha.

???!!!

Valda, za njih si lepa, oni sam letnik gledajo. Mislijo, da bodo kavsal. Kaj drugega. Če so pa res zlo zlo stari, pol so pa veseli, da se sploh kdo s starim descom ukvarja, a še vedno bi vsaj gledal če drugega ne. Veš kaj je to za “starejšega gospoda”. Valda ne verjameš, da hoče bit MOŠKI s tabo prijatelj oz sogovornik.

Normalno, če nisi lepa, si mislijo kaj najedaš, za žensko te nočejo, prijateljstev m-ž ni, čeprav nelepe imate več možnosti, pa še to težko.

Zanimivo. Jaz pa sem daleč od lepotice, pozdravljam vse, ki jih srečam v hribih. Kaj se zgodi?
Starejši gospodje vedno nasmejani, za pogovor. Mladi moški pa pogosto naduvani. Te gledajo kot, da mu kaj hočeš, ko ga pozdraviš. Veliko jih ne odzdravi, večina pa nekaj zamolja. Redko kateri mladi moški se nasmeji.
Ženske pa isto.
Pa najdejo se tudi psihiči, ki gredo v hribe, v ušesa pa si zatlačijo slušalke in nabijajo glasbo. Ko pripelje kolesar, avto pa jih ne spraviš s ceste, ker nič ne slišijo.[/quote]
Da se nasmejiš nekomu najprej rabiš razlog za to. Očitno jim nisi dovolj zabavna, zanimiva, da bi se smejali na račun tvojih štosov. To je tist poglavitni problem, predvsem forumskih uporabnikov, ker se premalo osredotočate na napake, ki jih delate sami, ker ste prezaposleni s kritiziranjem drugih. Če si preresen, ali pa se preveč trudiš izpasti zabaven, se to tudi začuti.

Ojej, kaj češ neplanicem razlagat o planinskem bontonu, ampak bom vseeno poskusila. Planinski bonton pravi, da se pozdravi vse, ki jih srečaš, ko greš v planine.
Se pa takoj vidi razlika. V gorah, kamor ne zmore čisto vsak, so ljudje prijazni, se nasmejijo, pozdravijo.
V hribih pa, kjer se večino poti itak pripeljejo z avtom se pa najde vse in svašta.
Tudi tipi, ki se držijo cele dneve naduleno in so prepričani, da se smeš nasmehniti le, če te nekdo na polno zabava ene tri ure. Pa tudi tipi, ki mislijo, da so vsi moški samo zato olikani, prijazni, ker hočejo žensko nategnit. Ne, eni so po naravi prijazni in olikani.

Ta tvoj bonton je zame vsiljevanje. Namest da bi šel človek lepo v miru na sprehod/tek, spokojen, sam s svojimi misli. Mora zdej še pozdravljat in to nelepe, ne rečem da se ti prikotali ena blazna vahina in si misliš, da je iz neba prišla. Samo da te pa ena nelepa buzerira te pa tud minejo hribi. Poleg klopov, psov pa še tega “dober dan, dober dan, dober dan” jebemti, nič čudnega da gremo eni raj v indoor fitness.

Eni mamo radi zasebnost, ne razmatevamo se po poznanstvih, to drugi/e ne razumete. Veš kako to gre. Prvič ti bo ozdravil, drugič, pol ga boš enkrat srečala v trgovini, drugje bo že ŽIVJO, pol boš pa že znanka in že debata, pa prenos mentalnih virusov pa gor pa dol. Ja in res, normalno če je tip prijazen, da hoče porivat. Kaj si pa mislila ? Kdo se bo z babo ukvarjal. Za enega manekena vem npr, ga blazno skrbi če ma grdo znanko, da ga ne bo kdo videl “kam je padel”, ker je vsem jasno, da se HETERO moški ukvarja z žensko samo če jo želi razširit. Drugič se obleč kot treba, da se joški vidjo, pa morda cameltoe, pa se nasmihaj grdim descom, oz starim, boš videla kako bodo skakal.

Kaj zdaj se boste vsi oglasili, ki niste primerni za v hribe?
Še dobro, da v gore zahajajo veliko veliko bolj normalni. V hribih pa je seveda tudi cel kup takih , ki bi bilo res bolje, da ostanejo v fitnesu. Ta pravi deci so v gorah.

Se mi je zdelo… ko stopiš na žulj.. takoj ala starunklja odgovor

Sej zato te pa ne pozdravljajo, ker ne blefirajo. Ti dajo jasno vedeti da jih ne zanimaš, pa se tukaj pritožuješ.
Ta prav dec nima ženskih prijateljev (prijateljic), če je hetero. Jebote bonton. Preko tega bontona bi ti rada do kavsa prišla kaj. Ta bonton bi se moral osvežit, to je bilo včasih, k je bil to facebook stil pa portal za spoznavanje, sedaj imamo ljudje svoje socialne kroge, pot do njih si moraš zaslužit, ne pa sam zato k se srečava v hribih sva pa že znanca. Ja dans hribi, jutr trgovina, pol se te pa ne rešim več.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close