Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek “ne razumijem, mili bože!!”

“ne razumijem, mili bože!!”

Sej zato te pa ne pozdravljajo, ker ne blefirajo. Ti dajo jasno vedeti da jih ne zanimaš, pa se tukaj pritožuješ.
Ta prav dec nima ženskih prijateljev (prijateljic), če je hetero. Jebote bonton. Preko tega bontona bi ti rada do kavsa prišla kaj. Ta bonton bi se moral osvežit, to je bilo včasih, k je bil to facebook stil pa portal za spoznavanje, sedaj imamo ljudje svoje socialne kroge, pot do njih si moraš zaslužit, ne pa sam zato k se srečava v hribih sva pa že znanca. Ja dans hribi, jutr trgovina, pol se te pa ne rešim več.[/quote]

Ti kar lepo ostani v fitnesu.
Gore in hribe pa prepusti moškim, ki zmorejo normalno komunicrat z ženskami. Ne boš verjel, ampak prijateljstvo med M in Ž je še kako možno. Če nisi ravno iz ekstra orto hudo cerkvenih krogov, kjer ne pustijo druženja z nasprotnim spolom.
Orto muslimani, tisti najbolj zagrizeni, res trdijo tako kot ti. Ne daj alah, da se ženska pogovarja z moškim, ki ni njen mož.

pa božiček menda tud obstaja :-))

pa božiček menda tud obstaja :-))[/quote]

Saj počasi mi je jasno, zakaj si moški ne upajo niti ozdravit. Njihove ženske jim ne dovolijo, ker njihovi možje trdijo, da prijateljstov med M in Ž ni možno. POtem si pa ubogi reveži niti odzravit ne upajo. Kaj bi bilo, če bi bila jaz neka huda lepotica. Ne pa le neka povprečnica. In bi koga pozdravila? Saj bi me fentale.

Samo, če si priden. A tebi nič ne prinese? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

In zdaj bo nabijala s temi hribi in pozdravljanjem do onemoglosti…

Te nelepa. Samo RES GRDE imajo lahko zgolj (hetero) moške prijatelje. Za ostale vsi čakajo priliko.
Daj vprašaj katerega od teh hetero moških, ki so tvoji prijatelji, če bi želeli kaj več ? Pa da vidmo.
Al pa jih povabi domov, pričakaj gola na postelji in glej ali bodo rekli “obleci se nazaj, nočem pokvariti prijateljstva” ali bodo planli nate. Če ne bodo planli pol niso hetero ali pa res res STVOR.

Samo jaz pa tega ne štekam čist. Jaz imam prijatelja že … menda sva se spoznala v vrtcu. Torej funkcionirava kot prijatelja že ohoho let. Res ne vem kaj bi bilo tu kaj narobe. ??

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ubogi revež, Tipček, ker si me prisljen brati. Kaj te plačajo, da moraš brati ali kako?

Samo jaz pa tega ne štekam čist. Jaz imam prijatelja že … menda sva se spoznala v vrtcu. Torej funkcionirava kot prijatelja že ohoho let. Res ne vem kaj bi bilo tu kaj narobe. ??[/quote]

Saj ti bodo povedali tako kot si meni: da si grda ali pa, da je tvoj prijatelj gej.

Aja pa tile muslimani so dal to notri verjetno ker je praktično. Zakaj bi dec zabijal cajt z babo k je ne želi ruknit, če je hetero ? Dej mi povej. Ni fora vere, žen pa nič. Enostavno je 0 interesa. Z grdimi/debelimi (gre eno z drugim) se itak ni za ukvarjat, naj shujašo ali pa plačajo terapijo oz morijo druge. Potem z lepimi se pa samo, če si jih želiš po-ljubiti/jebati. Babe res mislijo, da nas zanima babje čenče, pa kok so se jim smešne prigode zgodile, pa razne babje gluposti. Tipi se pogovarjamo tko k treba, sproščeno (avti, ženske etc..), o čem se boš pa z žensko, kako so tipi prasci pa premalo čustveni pa razna navlaka. JEbemti a ti običaji so še, to pozdravljanje. Jst živim v soseski kjer se počutim odličnom, namreč velja kultura, da se niti sosedje ne pozdravljamo, mi je krasno. Cenim in spoštujem zasebnost. Ne pa zato k sem z nekom sosed oz. greva na isti hrib, si ga pa že nakopljem v lajf. Moraš si zaslužiti določene socialne kroge, tako da pri stanovanju kupiš SOSEDE, sam to večina ne ve. Isto pa hribi, moraš plačat da greš nekam dlje, da te vsak šrot ne buzerira pa se ti nasmiha. Meni je to bruh, da se mi nelepa nesmehne, se počutim kot da sem grizeld. Hvala bogu se redka, ker so tako zategnjene, da se jim že na obrazu vidi “življenje imam na hrbtu”, medtem k mlade so polne veselja, ker imajo življenje med nogami 🙂

A si mu jo pokazala v vrtcu ? 🙂 Men jo je ena soseda, prvo sem ji ga jst, jo mam skos na toplem, enkrat jo morm še sprobat, me zanima kako se je spremenila, vem da bo za.

Margot daj ga vprašaj HIPOTETIČNO, če bi bil za kaj več 🙂 Ali pa mu pokaži joške, naga ga počakaj, te bo pokril z dekco.

Odgovor je v tem, da ženske ne razumete, ker izhajate iz sebe! Za vas je to normal, ker imate 2 predala (prijatelj, ljubimec). Moški imamo pa samo enega (fuck).

Margot:
https://www.youtube.com/watch?v=RLqK0DTevxA

Oz. naredi test. Jst nisem enga moškega srečal, k bi bil drugačen. Včas kakšni naetgujejo, pa ga razkrinkamo. “Dej ne me jebat, a bi jo ruknil”, pol se pa smeji 🙂 Al pa pravi “sej si že vse odgovoril”. Sam ok, prav je dvomite v to, če ne bi bilo preveč očitno. Jst mam zdele npr 4 prijateljice, eno bom v kratkem zaključil. Samo ne prijateljujem preveč, ker potem sem pečen, le sem pa tja malo požgečkam, pol pa hitr stran, da ne padem v črno luknjo prijateljevanja. Zato sem tudi opazil, da je najbolje TAKOJ povedat kaj bi rad, tko da se takoj razideta al pa da se ve zakaj se gre, če te označi kot PRIJALTEJ si fucked.

Margot, evo tako…
https://www.youtube.com/watch?v=RLqK0DTevxA

Oz. naredi test. Jst nisem enga moškega srečal, k bi bil drugačen. Včas kakšni naetgujejo, pa ga razkrinkamo. “Dej ne me jebat, a bi jo ruknil”, pol se pa smeji 🙂 Al pa pravi “sej si že vse odgovoril”. Sam ok, prav je dvomite v to, če ne bi bilo preveč očitno. Jst mam zdele npr 4 prijateljice, eno bom v kratkem zaključil. Samo ne prijateljujem preveč, ker potem sem pečen, le sem pa tja malo požgečkam, pol pa hitr stran, da ne padem v črno luknjo prijateljevanja. Zato sem tudi opazil, da je najbolje TAKOJ povedat kaj bi rad, tko da se takoj razideta al pa da se ve zakaj se gre, če te označi kot PRIJALTEJ si pečen.

Dovolj je, da z zaprtimi usti prikimaš in s tem daš vedeti, da on-a-i niso ignorirani.
Sicer pa, poti je nešteto, tudi takšnih brez prikimavanja.

Samo jaz pa tega ne štekam čist. Jaz imam prijatelja že … menda sva se spoznala v vrtcu. Torej funkcionirava kot prijatelja že ohoho let. Res ne vem kaj bi bilo tu kaj narobe. ??[/quote]

no ja, saj je mogoče to ključ za srečno in uspešno zvezo. Se partner bolj potrudi, če mu nad glavo visi konkurenca :-)))

Saj je situacija podobna tudi v obratni smeri. Redkokdaj na poti srečaš moške, ki ne bi pozdravili in se celo kaj pohecali in ja, res, bolj so nikakvi (čudni, predebeli, …), bolj v tla gledajo in se delajo, da te ne vidijo. Ja prov a ne, pa nič, lep dan tudi tebi 🙂

Pa tudi nikoli (res nikoli) ne bom razumela žensk (tudi enih kolegic), ki jamrajo, da ni nikjer dobrih moških. Kako ne, kam gledate?!

Končno je Ančka nazaj 🙂

Ana odkar vem da si 35letna urejena, suha ženska. Ko vidim kakšno v mestu sedaj, pa je nekak teb podobna. Tko si predstavlam kratki pobarvani blond lasje npr. Pa se mi nasmehne tist (še sem aktualna), si misli, je bila morda to ona oz ana.

Valda kaj bo bajs gledal, k ve da rab denar, on rab eno starunkljo, da mu bo pir nosila, ponev v glavo zabrisala, eč bo pa priden bo pa enkrat na mesec moral tlako opravljat.

Tvoj zapis pa kar drži. Zdaj pa poglej komentarje kaj so moški sem pisali in lahko veš kako izgledajo.
Če pa verjamem BOomu, sem pa lepotica, ne pa neka povprečnica. Tako, da hvala Boom.

Naši odgovori/ukvarjanje s takimi bitji kot si ti je zgolj vračanje družbi. Ker v realnem življenju se ne bi niti obregnili drug ob drugega. Tukaj še kaj napišemo, brez tveganja, da se okužimo oz da si kaj nakopljemo. Ne vem pa če kdo kaj odnese…

Naši odgovori/ukvarjanje s takimi bitji kot si ti je zgolj vračanje družbi. Ker v realnem življenju se ne bi niti obregnili drug ob drugega. Tukaj še kaj napišemo, brez tveganja, da se okužimo oz da si kaj nakopljemo. Ne vem pa če kdo kaj odnese…

A zdej si hotel mal vodo na svoj mlin speljat? 🙂

Lase imam dolge, suha pa nisem, ker je to po mojih merilih neženstveno. Imam, preferiram in vzdržujem peščeno urico. Obline na pravih mestih morajo bit.

A zdej si hotel mal vodo na svoj mlin speljat? 🙂

Lase imam dolge, suha pa nisem, ker je to po mojih merilih neženstveno. Imam, preferiram in vzdržujem peščeno urico. Obline na pravih mestih morajo bit.[/quote]

Ti si taprava punca 😉

Cedil se je med in teklo je mleko, kapljale so sline, ponoči pa niste mogli spat od mokrih sanj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close