Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ne seksava

Ne seksava

Zadnje čase se sprašujem ali ga imam sploh rada, kaj hočem, … kakšnega moškega sploh hočem, …?
Skupaj sva 5 let, začela sva ob zelo mlada, neizkušena, …
Meni se ne da seksat z njim, brezveze mi je, skoraj nikoli mi ne pride. Seksava npr. enkrat mesečno, pa še to se jaz prisilim, potem se pa počutim kot kurba.
V seksu nikakor ne prideva skupaj.
Drugače se dobro razumema, se pogovarjama o tem, …
Mogoče je problem samo v meni, nikoli mi ni do seksa, če ne seksam mesec dni mi ni problema, redko kdaj se samozadovoljujem, …

Včasih sanjarim o nekomu ki ga srečam na cesti in mi je privlačen, kako bi bilo …
Je pa res da sem zelo zadržana, sramežljiva, ….

predvsem zakompleksana -vprašanje kakšno vzgojo si imela mogoče so ti v mladosti govorili da ti bo odpadla roka če si boš drkala ščegita.
saj ne da te zajebavam ampak tako mislim. kako moraš biti sramežljiva, nasvet: začni hoditi v savno tam so vsi nagi in boš na to sčasoma drugače gledala. ali pa si dobi enga fanta da to skupaj počneta-nič seksa- pa se boš začela bolj sproščujoče obnašat in ti bo to prišlo v psiho.

Sex ni vse!………Če ti vse ostalo na njem paše,imaš veliko možnost spoznati ljubezen!!!
Nikakor,pa ne išči krivde pri sebi,pa tudi pri njemu ne!
Najbolje,pa je,da ne lažeš sama sebi in iščeš izgovore za vstrajanje v načinu življenja za katerega ti ni.

JA obadva imata na nek način prav; msilim da je delno kriva vzgoja. Na seks gledam nekak umazano, pregrešno, …
Res pa je tudi da ko sem bila še otrok, da sem bila zlorabljena, izkoriščena, …
Mislim, da zaradi tega gledam na seks drugače. Ko sem bila v pubrteti sem nekako na te dogodke pozabila, potem kasneje pri 18 in naprej pa sem se nekak spomnila na te dogodke.
Moj fant ve za to ampak se ne pogovarjama o tem, ker se jaz nočem, mi je nerodno, včasih mislim da sem sama kriva, po drugi strani pa vem da nisem.
Ko sva začela prvič z malo bolj resnim poljubljanjem, čemur je sledilo otipavanje, … sem se začela tresti in jokat. Čeprav moram priznat da mi je pa pasalo in mi je tudi skoraj prišlo; samo od drgnjenja na njemu.
Sovražim otipavanje, posebno po tamali, da pride in me zgrabi kar histerična postanem.

Očitno imam velike probleme, ampak problem kako se rešit tega.

uf pa SMO NAŠLI PROBLEM.
TO JE SKORAJ ZAGOTOVO ZARADI TISTIH GRDIH IZKUŠENJ.DRUGEGA TI NME preostrane kot obisk pri strokovnem deelavcu-psihiatru.pogumno to je nujno zdraviti!

Predvsem z strokovno pomočjo. Pri ljubljenju pa si vzemita čas. Kadar sem utrujena, me takoj vidi da ne bo tistega seksa, ko se streha maje :))))
Imava odlično masažno olje, počasi me zmasira in ni nobenega pričakovanja. Samo njegove roke me zbudijo, ko ga vidim, da je tudi on vzburjen je to to. Vzemita si čas. Midva vmes pijeva vino, jeva čokolado, smetano, se maževa z oljem….
Včasih pa ni potrebno nič drugega kot da mi dvigne krilo. Spoznaj samo sebe. Kaj želiš. Če potrebuješ čas si ga vzemi.

Predsvem pa ti svetujem strokovno pomoč glede na izkušnje v mladosti. Lp

Mojca

Eno je spraševanje ali ga imaš sploh kaj rada, drugo pa “neseksanje”. Če ti ne pride, potem v vajinem seksu nekaj zelo škriplje. Kaj je to morata sama ugotoviti. Kako pa sploh seksata? Traja kake 2 minute ali kaj več?

Predvidevam, da med vama ni ljubezni, ker je seks posledica ljubezni. Če ljubezni ni, potem tudi seksa ni (saj takega, ki bi lahko bil). Sta zgolj dobra prijatelja!

Kaj pa on, je zadovoljen s tem kot ti??? Če si ob pravem moskem, želis z njim poceti vse, no skoraj vse…

sori… ampak jaz ne vem, če bi te prav dolgo gledal, pa če me maš še za takega prasca

oz. mogoče bi te gledal, ampak zraven bi gledal in še kaj drugega še kako malo bolj meni podobno…

pa brez zamere, ker sem direkten

thja… morda se punca res mora malo pogovorit s svojim fantičem, pa začet raziskovat…

za začetek lahko poskusita družno samozadovoljevanje… če vama to uspe, bosta prebila kar debel led (če je posredi sramežljivost, seveda)

kot so napisali… strokovna pomoč…

ne vem sicer kako zgleda, če si zlorabljen, pa dopuščam možnost, da se o tem res ne moreš pogovarjat… ampak meni se zdi nujno, da s partnerjem o tem govorita.

Tko kt je reku kren. Med vama ni dovolj ljubezni. Tut js sm mela isti problem, čeprov sm ga mela rada na nek način, ful dobr sva se razumela, najbolši pogovori so bili z njim, skratka ujela sva se sto na uro – mi fizično ni bilo do njega. Zdej mam novga loverja in morm rečt, da nimam več problemov v smislu, da mi ne bi bilo do seksa z njim. Zamenjaj partnerja. Mogoče se še ne počutiš dovolj močno za to, a vendar, ko bo čs za zamenjavo, boš vidla v čem je bil ves problem.

Se strinjam..ce bi bilo med vama dovolj ljubezni, potem bi tudi na tem podrocju stimalo, da se rece…. :))

Ti si frigidna!Tebi ni več pomoči!!!!

Zadržana, gor al dol. Pusti tega človeka, ker ga ne ljubiš in očitno tudi on tebe ne. Posveti se sama sebi in se vzemi v roke. Dobesedno. Spoznaj svoje telo, če ga še nisi. In se nauči uživat v tem, kar ti je dala narava. Jebeš sramežljivost a boš celo življenje prikrajšana za nekaj lepega?

New Report

Close