Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ne seksava II

Ne seksava II

Ja, še enkrat ta tema- tokrat je pri nama problem mož, ker on ni za. V 8 mesecih, kolikor je minilo od poroda, sva seksala 3x!!!! in še to na mojo pobudo. Ko sem ga vprašala, kaj mu je, da se obnaša kot 80 let star, je samo rekel, da je potrebno najti pravi trenutek. Sicer je bil takrat, ko sva seksala, seks res ena A, ampak ob omenjeni številkli sem mi zvrti. Pred nekako tremi leti je bila situacija ravno obratna – on bi želel večkrat kot pa jaz in je bil ves užaljen, če sem kdaj odklonila. Sedaj pa, ko sem jaz užaljena, ko me je že parkrat zavrnil, pa sploh nima nobenega občutka krivde. Z otrokom on nima skrbi, jaz ga imam cel dan na skrbi od A do Ž, zvečer sem utrujena, pa bi vseeno seksala. On pa se zgovarja, da hodi v službo, da mora zjutraj vstat. A jaz isto zjutraj vstanem kot on, ker se pač mali zbudi, delam cel dan. Ker se situacija kljub pogovoru ni nič izboljšala, sem začela “mulo” past, postala sem zadirčna in vem, da to samo situaicjo še poslabša. Ampak, da bi bila ob takih besedah še naprej vsa sladka in se mu vseskozi dobrikala – no way. On lahko dela kar hoče, brez najmanjšega občutka krivde, če bi pa se jaz tako obnašala, bi pa rekel, tako kot je pred tremi leti, da to ni normalno za žensko pri 33 letih. Tudi za moškega pri 35 letih to niti najmanj ni normalno!!!! Pomislila sem celo že na to, da me vara, ampak mislim da ne, ker ni tak tip. In enkrat sem ga malo dreznila v to smer, pa je rekel, da se pa ima toliko rad, da se ne bo spuščal v kakšne take zadeve, da ne bi kaj staknil.

Bla bla bla, iz svojih izkušenj vem, da je tu ljubica

Ni nujno, da ima ljubico! Zaradi ljubice ne seksaš manj s svojo stalno partnerko.

Sta pa dve možnosti.

Lahko, da se je “zaljubil” v drugo in ima trenutno psihične težave sam s sabo. Ni mu vseeno… Tu moraš biti previdna in mu pomagaj splezat iz tega. Ne bit užaljena zaradi tega in ne ga ozmerjat!!!

Druga varianta pa je, da je ugotovil, da z masturbacijo dobi vse. Potem mu libido do tebe tudi upade. Malo se pogovorita, brez čustvenih izpadov!

Tanja, vem , da si prizadeta, uzaljena, ampak z trmo bos res vse samo poslabsala, vcasih, ma ne vcasih, velikokrat moramo zenske biti pametnejse od moskih, predlagam ti, da ga mal zapeljes, presenetis z cim eroticnim, nagajivim, daj v varstvo otroka babici, vidva pa uzivatja, ali pojdita nekam ven, piknik na travi, odeja, romantika, verjem en sam tak dan ali noc in spet bos v njemu prebudila vse une obcutke, ki jih je mal zatrl v sebi.
Mislim, da ce bi bila tu druga zenska, potem bi poskrbel, da ti to ne bi kazal tako ocitno.
Vse to je nekam normalno, se dogaja marsikateri zenski po porodu, vse je novo, tu je otrok, moski se pocuti odrinjenega,zenska je sitna razdrazena utrujena, obcutljiva, potrebujeta sam mal neznosti, dotika, nazaj une obcutke, daj ti pobudo in videla bos da bo spet vse okej!Drzim pesti…

thja… leta so tu, kaj češ… škoda, da ga nisi bolj izkoristila takrat, ko mu je še bilo…

… saj pravim .. ku*ac izgubljen ne vrne se noben (:-P)

eh, malo nakladam… v bistvu je to eno veliko sranje… Res probaj s kakšnim zapeljivim perilom… poskusi ga presenetit… ne vem sicer kak tip je in kako bo reagiral… amoak dosti moških nas je takšnih, da smo bolj veseli babe na kuhinjski mizi kot pa kosila ali večerje… Za v usta se že še kaj najde…

Ampak kar tako brez razloga pa tudi ne odpove! Nekje ima nek problem in dokler ga ne bo rešil, se stvar ne bo spremenila. Mogoče se mu je pa ženska preveč zapustila in išče druge variante…

Stanje, kot si ga opisala, je popolnoma nenormalno! Mislim, da zajec tiči v drugem grmu: Nisi mu več privlačna – razlog je lahko le v tem, da se je zagledal v drugo, kljub temu, da trdi nasprotno. Jaz osebno toliko časa praktično brez sexa ne bi zdržal.

Bo držalo, da je se ženska spremeni po porodu a kje piše, da na slabše?
Si mislim, da nimaš kaj izgubit, če se potrudiš in ga osvojiš z muckanjem, sexi perilom, nakazovanjem na sex, malo se slači pred njim (tudi čez dan lahko odfrliš mimo njega zgoraj brez…), fint dovolj….A bodi sama sebi ZELO VŠEČ in če te ima rad, ga bo požgečkalo, ko te bo videl tako, pripravljeno samo zanj. (v njegovih mislih se lahko utrne misel, da se štimaš za nekoga drugega ooooo, to pa že ne!)
Najprej probaj, daj nekaj od sebe NE samo TEŽIT (sama sebi ali njemu),
pa boš videla.

Veliko sreče!

To, da nebi zdržal brez seksa sem pa hotel povedatu tudi jaz. Zato sem omenil masturbacijo. Ne predstavljam si sebe, da mi nebi prišlo več kot en teden. V takih primerih bi si ga vrgel na roke. Lahko, da on to počne vedno pogosteje. Ne verjamem, da normalen človek lahko zdrži toliko časa brez!

A je bil zraven pri porodu? Lahko, da se mu je zdelo grozno, grdo, potem se moškim lahko zameri za nekaj časa.lp

Jaz sem bil zraven, pa se mi ni zdelo grdo, normalno pač!

Ja tebi. se pa najde kakšen.

župniki baje lahko (:-P)

Ja, pri porodu je bil zraven, nič pretresljivega, celo pohvalil me je, kako sem dobro vse skupaj “speljala”.
Po porodu kar se telesnega videza tiče – isto kot pred nosečnostjo.
Ko sem mu omenila, da ni normalno toliko časa biti brez seksa, je rekel, da se človek pač navadi, ja pa tudi, da se je navadil, da sam opravi zadevo. Tudi v “zlatih časih” je, pa mu to ni bilo dovolj.
Pogovor ? – nešteto jih je bilo – pa brez učinka, vedno isti zaključek – bodo že še časi.
Zapeljevanje? – priznam, da v tej smeri se (do sedaj) res nisem kaj dosti potrudila, enostavno zato, ker mi ni, da bi bilo (še) to VEDNO prepuščeno meni (včasih sva to počela nekako “izmenično” in je bilo obema OK). Ampak kolikor bolj berem odgovore, toliko bolj mislim, da se bom mogla kar sprijazniti s tem in poskusiti še to; če pa ne bo palilo, potem pa res nekaj hudo ne štima. Vendar, ko pomislim na to (zapeljevanje), me je kar nekako, ne vem kako bi rekla, “strah”, da me bo ponovno zavrnil – da ni pravi trenutek in takrat bi se ponovno počutila prav ponižano in ponovno bi se v meni nabrala jeza in bi povesila nos za kakšen teden. Med izgovori, ki jih navaja, pa so: da bi rad prebral teleteks (ker pač ne more živeti dezinformiran), da bi rad pogledal kakšno oddajo na TV (zlasti konec tedna; med njimi preleti seveda tudi kakšen posnet pornič na kaseti), da mora prebrati avtomagazin, itd. Samo mene “izključi”. Za popi…. sem jezna, ko tole pišem. Če bi jaz delala tako kot on, bi pa ne vem kaj vse komentiral in imel za povedat, kaj ni normalno.
Nameravam, ko se moja trenutna jeza ohladi, da začnem z zapeljevanjem, pa bomo videli …

vso srečo… držimo pesti

Zapeljevanjem? Se mi zdi, da ti bo potem pa res vse dol padlo. Ker bo verjetno ravno takrat teletekst… Mislim, da bi se morala vidva najprej pogovoriti. Vprašaj ga direktno kolikokrat on to počne. Če bo rekel vsak dan, potem je stvar enostavna. Če bo rekel, da sem ter tja, potem bo že komplicirano. Če pogledava “razumsko” sta verjetne samo 2 stvari. Ali ti laže ali pa ne. Če ti ne, potem po mojem rabi res kakšno strokovno pomoč. Zakaj? Zato ker vsakega moškega stimulira že sama prisotnost njegove partnerke. Pri tem pa se tudi kakorkoli morajo sprostiti. Jaz preprosto ne zdržim, mene ne strezne mrzel tuš, niti kakšno intelektualno ukvarjanje. Ampak enostavno moram priti do konca. Drugače bi bilo, če zraven mene ženske ne bi bilo. Potem bi precej manjkrat, verjetno res 3x na 8 mesecv. Če pa ti laže, potem pa itak veš pri čem si. Ne mislit, da si ga s tem izgubila. Kljub šoku mu boš morala pomagati prebroditi krizo in spet bo vse po starem. Po mojem…

Zato ker vsakega moškega stimulira že sama prisotnost njegove partnerke.

Ej, kren… dostkrat se strinjam s tabo, ampak ta je pa malo huda… Kako dolgo si s svojo partnerko??

Sprašujem zato, ker mene po 10 letih sama prisotnost partnerke prav nič ne stimulira.

Ne rečem… lahko se imava fajn, uživam v njeni družbi… ampak pred tv ob kaki drami, kjer ti gredo solze v oči, ali pa ob kaki napeti kriminalki… ali pa na smučanju v debelem kombinenzonu… po mojem je težko govorit o kaki stimulaciji samo zaradi njene prisotnosti.

Smo si različni. Kolikokrat pa pomisliš na sex?

Naredi en poizkus! Preseli se kam na samo (samostan 🙂 za kakšno leto. Pol manj boš potreben!

Probej se nekaj časa dobro rihtat. Kakšen make-up, izivalne oblekice,…Rajcaj ga!

Joj, Tanja…kot bi brala svoje misli. Pri nas je povsem enako. Od poroda smo 9 mesecev, pa tudi nikakor ne moreva vzpostavit normalnega odnosa. Seksava enkrat na mesec, pa še takrat je to na mojo pobudo. Vsem, ki mislite, da se mora ženska ful spedenat, tipa nadišavljena rajcat v čipkastem perilu,…saj to ni problem, ko stvari normalno laufajo. Ko pa enkrat prideš do te situacije, ko te tedne in tedne zavrača, hodi mimo tebe kot da si hlod, te sploh ne opazi, ko že seskaš in njemu pride, meni pa ne in se nato uleže brez “slabe vesti” ali namena, da bi on naredil kaj zate…pol se ti pa res ne da več. Vsaj meni ne. Že tako se 24 ur razdajam za otroka. Skrbim za dom, spravila sem se nazaj na predporodno težo v petih mesecih, skratka daleč od tega, da bi me ne bilo za pogledat…Zakaj se pa moški kdaj ne oblečete zvečer svežih gat, stuširate in prižgete sveče?!

Ampak saj to delamo!

moj in od tanje žal ne

-mm napisal:

thja… leta so tu, kaj češ… škoda, da ga nisi bolj izkoristila takrat, ko mu je še bilo…

Leta??? A si z lune padel? Ona jih ima 33 on pa 35!!! Hallooo!!!
Ravno zdaj bi morala sexati, ker imata vse in nobenih zadržkov in problemov!!!!!

ja, ampak dejstvo je, da je od njegovega spolnega vrhunca minilo že kakih 18 let…. Žal, a tako je. Res, da pri 17ih ni imel tehnike, vzdržljivosti glede nadzorovanja orgazma… ampak hormoni so najbolj vriskali prav takrat..

pa haloooo gor al dol (:-P)

New Report

Close