Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ne štekam

Ne štekam

Star sem 23 let in 5 mesca se dobivam z eno punco (sva sex buddya). Pred kratkim je izvedela od mojih kolegov, da sem svojo nedolžmost izgubil z njo. In zdaj ženska sploh noče govorit z menoj in se noče videvat, ker ji ni cool, da sem ji lagal ko me je vprašala s kolikimi sem že bil, ko sva se spoznavala na začetku.

Seveda sem si številko izmislil (rekel sem da sem bil z štirimi) saj itaq vsi vemo, da se 20+ starih devičnikov punce izogibajo kod da so kužni (če vejo, da si devičnik) tako, da nisem imel druge opcije kot pa da lažem razen če hočem postat 40 old virgin XD.

Nisva zaljubljena drug v drugega samo privlačiva se in sploh ne zastopim v čem je problem…seks prdvidevam, da je dober saj doživi orgazem pa še 5 mescev seksava (vrjetno če bi bil slab sex bi blo že prej vsega konec).

Ima kdo kakšno idejo wtf is going on ?

Kaj se potem sekiraš, kaj ona misli, če pa sta itak samo sex buddya. Si prepričan da sta samo to?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

100% sm da sva samo sex buddya. Se pa ne sekiram samo rad bi razumel v cem je problem saj ji nism dal STD-ja

Ma, ko jo boš prvič videl ji razloži, da te je bilo sram priznat in si se zato zatekel k laži.
Ali pa kako skupno znanko prosiš za posredovanje, da ji to ona pove.

Verjetno ji ni prijetno, če ji človek laže. Saj, komu pa je?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

…glej žensk itak ne boš nikoli razumel,ne obremenjuj se z no raje si poišči novo črtico ,njo pa le malo na hladno-….

Nevem no meni se vseeno zdi, da je bila to mala bela laž…saj jo s to lažjo nisem čisto nič oškodoval. Seks je dober (konc koncev sva seksala dvakrat na dan…ne sicer vsak dan ampak skorj da) tako, da res ne razumem v čem je problem…omenil bi pa še, da je ona na začetku hotela razčistit, da sva samo seks buddy in bo to tako ostalo.
Ampak ok nebom več o tem razmišljal ker itaq nima smisla dobila je to kar je hotela jaz pa tud…čas za novo.

Hvala vsem za sodelovanje v tej temi 🙂

Nevem no meni se vseeno zdi, da je bila to mala bela laž…saj jo s to lažjo nisem čisto nič oškodoval. Seks je dober (konc koncev sva seksala dvakrat na dan…ne sicer vsak dan ampak skorj da) tako, da res ne razumem v čem je problem…omenil bi pa še, da je ona na začetku hotela razčistit, da sva samo seks buddy in bo to tako ostalo.
Ampak ok nebom več o tem razmišljal ker itaq nima smisla dobila je to kar je hotela jaz pa tud…čas za novo.

Hvala vsem za sodelovanje v tej temi :-)[/quote]

Bravo!

Kaj se sedaj sekiraš? Prvo črtico si skasiral. Ta je itak najpomembnejša, da si prestopil, tako da sedaj pa v akcijo naprej.

takole odkrito se pa meni pri 23 nobena MILF_a ni nastavila ☺ .. a je že taka kriza ☺

Moski powe stewilo bab k jih je mew zenska pa to deli s 3…po moje je vedla d je prva…

problem tici druge…

sicer pa kaj se pritozujes, ce ti je dala??? I dont understand. Ne stekam… Dobis ni prav…ne dobis spet ni prav…

V tebi vidim potencial bodočega Markota. Ta je najbrž tudi svoji edini babi priznal, da je junfer. Zdaj je pa tukaj, kjer je. Luzerjev se ne splača spreobračat. Fukači lažejo ko prasice, ker je babam to všeč, “iskreneži” ste zafrustrirani, modrijanom nam pa dol visi za vaše oslarije.

Jaz pa v tebi Spiderja. Veljal za jebača, a vlečejo mu ga čez kondom. :))

Jaz pa v tebi Spiderja. Veljal za jebača, a vlečejo mu ga čez kondom. :))[/quote]

Jaz dam nekaj na zaščito. Potem, ko ga meni povleče preko kondoma, ga lahko spet svojemu uradnemu tipu brez kondoma, nimam nič proti, veš Marko..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Jaz pa v tebi Spiderja. Veljal za jebača, a vlečejo mu ga čez kondom. :))[/quote]

Veš, med nami tremi so določene razlike. Nekatere celo usodne. Jaz ne fukam, ker mi ni treba, Spider kavsa zaradi rekreacije, ti bi pa rad, ampak ti ni dovoljeno. Moraš babi poslat najprej pisno prošnjo, da ti odobri enkrat na mesec drkat.

In koliko takih tem še kaniš odpreti? Ni te odpikala zaradi nedolžnosti, ampak ker si nadležen kot muha v neznosni poletni vročini. Stalno goniš eno in isto, kdo se te ne bi naveličal? In to pri teh rosnih letih … Daj reši se že te obsedenosti s svojo nedolžnostjo no!

Babam ni nič bolj odvratnega od nedolžnega dedca. To vsaka sumničava postane. Babam je všeč to, kar je všeč drugim babam. na interentu sicer zatrjujejo nasprotno, praksa pa kaže, da so evdno zainteresirane samo za dedca, pri katerem obstaja indic, da je že kdaj kaj s kakšno mel.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Meni moj prvi fant ni bil prav nič odvraten. Res pa je, da sva imela 17 let…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Je pa res po svoje bolje, da nehaš kavsat šele po tistem, ko si junfer izgubil. Da ti je vsaj približno jasno, kaj je precenjeno, česar ne boš več pogrešal. Na internetu so največje poznavalke seksa tiste, ki ga še nikoli noter niso dobile. Mislim, organskega …

Jaz dam nekaj na zaščito. Potem, ko ga meni povleče preko kondoma, ga lahko spet svojemu uradnemu tipu brez kondoma, nimam nič proti, veš Marko..[/quote]
To je super, nič ne rečem. Kar se tiče zaščite, si super poskrbel.

Veš, med nami tremi so določene razlike. Nekatere celo usodne. Jaz ne fukam, ker mi ni treba, Spider kavsa zaradi rekreacije, ti bi pa rad, ampak ti ni dovoljeno. Moraš babi poslat najprej pisno prošnjo, da ti odobri enkrat na mesec drkat.[/quote]
Razlike so, samo ti jih ne poznaš. Lahko govoriš zase, pa še to si nam prej povedal, da iskrenost ti ne diši preveč, tako da…. 😉

Sej izkušeni deci jih privlačijo, izkušeni na vseh področjih, leaderji. Kako bo bil tak potem devičnik ? In valda da je turn off za njo, ko izve, da tip pri 23ih še fuk.al ni. Isto, kot če ji reče, da je brez vozniškega izpita, ali pa 3 leta na soci. Takšnega tipa nima ona kaj za spoštovat. Ni mu ratal v lajfu in če je pri 23ih še vedno na istem, zakaj bo čez 10 let z njim kaj drugače ? Baba/zmedena kura pa pri tipu išče finančno stabilnost, varnost, oporo, nekoga, ki skrbel za njo kot za majhnega otročička.

Veš, med nami tremi so določene razlike. Nekatere celo usodne. Jaz ne fukam, ker mi ni treba, Spider kavsa zaradi rekreacije, ti bi pa rad, ampak ti ni dovoljeno. Moraš babi poslat najprej pisno prošnjo, da ti odobri enkrat na mesec drkat.[/quote]
Razlike so, samo ti jih ne poznaš. Lahko govoriš zase, pa še to si nam prej povedal, da iskrenost ti ne diši preveč, tako da…. ;)[/quote]

Če se boš ob pol enajstih zvečer z mano ukvarjal, namesto z ženo, ne boš nikoli niti za lizat dobil. A tega še nisi pogruntal? Bejž lizat!

Ja glih to mi je najbolj smešno, k se tok neki trudijo, da bodo babam izpadli zanimivi, lol. Je res potrebno ŽIVET z žensko, samo da ga lahko vsake toliko vtakneš v tisto poscano luknjo ? Tok enga truda vložite v to za brezveze. Še če bi šli na kurbe bi bili na boljšem, bi vam vsaj več keša ostalo na računu.

Razlike so, samo ti jih ne poznaš. Lahko govoriš zase, pa še to si nam prej povedal, da iskrenost ti ne diši preveč, tako da…. ;)[/quote]

Če se boš ob pol enajstih zvečer z mano ukvarjal, namesto z ženo, ne boš nikoli niti za lizat dobil. A tega še nisi pogruntal? Bejž lizat![/quote]
Dobil? To je nekaj, kar dobi ona. Tebi se pa vidi, da si še neizkušen. Pa že naveličal naj bi se? Ja, saj ni čudno, če si pa vse to, kar ti ni bilo “usojeno”, doživljal kot darilo sebi. Jaz bi tud bil razočaran pod takimi prepričanji, naokoli pa bi govoril, da jaz tega ne rabim. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close