Ne uporabljajte LeanPay !
Lenpay je nesposobna zdruzba ki zahteva denar takoj ob roku… niso pa tako dobri da ko dolg poplacas da bi naredili popravek v sisbonu da je dolg poplacan v celoti kajti minilo je ze leto in pol in se vedno sem v sistemu sisbon zapecaten koz dolznik do leanpaya ceprav sem kreditno pogodbo poravnal predcasno…in zaradi njihove nesposobnosti si zdaj lahko se 1 leto kredit ki ga nujno potrebujem obrisem pod nosom…ne nesadajte zdruzbi leanpay
Itak157, 23.04.2024 ob 12:03
Victorija, 20.03.2024 ob 09:45
Sisbon si je izmislila Banka Slovenije pot pretvezo, da se ljudje ne prezadolžijo. To neumnost poznamo samo pri nas. Zato se pa država skoz prekomerno zadolžuje….
Sisbon je neumnost?
Ljubica nekoč je bila zadeva taka, da banka X, ni vedela koliko ima kreditojemalec najetih kreditov pri banki Y. To velja tako za fizične osebe, kot tudi pravne osebe. Od kje mislite, da je tudi nastala bančna luknja?
SISbon ter SISbiz pa sta nastala ravno zato. In sta odlični zadevi, ki preprečita 90% goljufij, kot so se delale nekoč…,
Osebno bi še uvedel SISbiz sistematiko poenostavljeno, da se lahko predloži, ko kandidiraš za najem. Tako kot v ZDA, s tem bi se rešili problematikov…
Tebi se sanja ne od kod bančna luknja. Luknja je nastala zaradi pogoltnosti “tavelikih”, ki so lahko kredite jemali na osnovi dobrega imena …
Privatizacija nas je spravila tako daleč ….
Jaz nič nimam za skrivat, nimam nobenih neuradnih prilivov gor in glede na to, da dobivam otroški dodatek, ti že tudi pove, da nimam ravno toliko keša, da bi rabila sploh kaj skrivati ali prikrivati. Naj vidijo, da pošteni ljudje nismo bogatuni. Plačam pa čisto vse položnice od a do ž in nikoli nobenemu nič ne ostanem dolžna. Ker pa včasih ne gre drugače, kot na obroke, sem si tudi jaz že privoščila nakup pralnega stroja in sušilnega stroja, ki sta crknila en za drugim…. sem mogla oboje naenkrat kupit in vzela na obroke na 2 leti pri leanpayu. Vse ok.
a bjž, 23.04.2024 ob 12:32
Tebi se sanja ne od kod bančna luknja. Luknja je nastala zaradi pogoltnosti “tavelikih”, ki so lahko kredite jemali na osnovi dobrega imena …
Privatizacija nas je spravila tako daleč ….
Vem zelo dobro od kje in zakaj. Sem deloval pri desetinah pregledov/odkupov slabih terjatev od DUTB ter posrednikov iz tujine, ki so odkupovali cele portfelje.
Če pa že govoriš o “dobremu imenu”, je bilo tako, da tudi predvsem ker ni bilo pregleda, se je to lahko realiziralo. Beri ni bilo SISbiz ter SISbon.
Tako, da ne razumem, zakaj bi prvo nasprotovali temu, če je to preglednost. Drugo pa, to poznajo vse razvite države, od kje mislite, da se je to kopiralo?????
Ja kar lepo vzamejo pri Leanpay saj, če kupiš neko stvar recimo za 1.600 Eur te bo na akoncu vse skupaj prišlo neekaj manj kakor 1.900 Eur. Zdaj,če kdo kaj rabi vzeti na obroke je bolje,da si vzame preko kreditne kartice kjer ti samo okrog 1.50 Eur vzamejo za vsak obrok vsaj pri addiko bank je tako.