Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Ne vem ali naj se cepim jutri z AZ

Ne vem ali naj se cepim jutri z AZ

Stara sem 40+, nisem rizična. Včeraj dobila vabilo na cepljenje jutri z AZ. Ves čas sem bila prepričana, da se bom cepila ko pridem na vrsto, karkoli že bo. Zdaj sem pa v dvomih, predvsem zaradi prekinjene dobave oz. pogodbe z AZ. Celo Beovićeva je danes rekla, da bi bilo smiselno ustaviti cepljenje s 1. odmerkom z AZ zaradi nezanesljivih dobav in naj raje cepijo vse, ki čakajo na 2. odmerek. Tej vladi ne zaupam nič (s cepljenjem sicer nimam težav) in ne verjamem Kacinu, ki pravi, da bo dovolj odmerkov za vse. Ko bi vsaj približno vedela, kdaj pridem na vrsto za drugo cepivo, če tega zavrnem… Res pa nočem ostati na suhem pri 2. odmerku in bodo potem nekaj eksperimentirali in kombinirali. Pojma nimam kaj čem…

Gates III ti bo špricnil svoj močan zvarek v telo in to bo to.

jaz se nebi… ni z prvim ni drugim ni tretjim… jaz od doLe pritepena suha veja tak nisem vreden… evo vam moj odmerek vi se rešite jaz bom že nekako… če bom… itak samo molzem državo… na transferjih sem… ne delam… lenarim…
dobesedno kradem in zrak in prostor boljšemu in več vrednemu slovencu…

Mi vam Istinu šaljemo, ali većini vam je Istina odvratna.

Jaz sem se danes, pa mož se je, pa nekaj znank, zaenkrat smo vsi v redu. Če ne bo istega cepiva, bo pa nadomestno, ne sekiraj se. Če imaš možnost pojdi.

Cepite se
Mama je kronicni bolnik, bioloska zdravila pa je uspesno presla stranske ucinke az… lazje je ce si cepljen, meja itd.

AZ danes ja, jutri ne, pa za starejse, potem je samo za mlajse, potem spet samo za starejse, zdaj naenkrat za vse, ponekod prepovedana…

Potem kao, cepiv dovolj tudi za drugo dozo, pa ce jih ne bo dovolj, bodo cepljeni z drugim cepivom…
A RES?!
KAJ ZDAJ? JE CEPIV DOVOLJ ALI NI?!

Resno, ta vlada in vsi njeni pomagaci lapano danes eno, jutri drugo, ze lep cas jim ne verjamem nic od nic!

Mene osebno je danes Beovicka prepricala, da se ne bom cepila!
Naj si najdejo druge opice in se izzivljajo nad njimi, jaz se tega ne grem!

AZ bo dovolj za 2. dozo.
AZ ne ščiti niti 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pre j.afriško verzijo, nič ali zanemarljivo malo pred brazilsko.
AZ ima redko, a jih ima, hude kolateralne posledice (podobno kot Pfaizer, ki ščiti bolje). Norveška, Danska sta prepovedali AZ. Veliko držav, jo ima le za starejše od 55, 60, ker je z visoko starostjo nevarnost bolezni večja kot nevarnost zdravila.
Brez dvojne doze AF, si ne boš mogla nič pomagati (potovanje, prireditve) v večini držav EU: Hrvaška, Slovenija in par drugim bo dovolj 1 doza, a drugim ne.

Počakaj kakšno drugo cepivo, če si zdrava in ne delaš v vrtcu, prvih razredih osnovne, v zdravstvu ali v domovih za ostarele (tu bi morla bitiitak že cepljena).
Ko boš ptrebovala naslednjo (3.) dozo, bo pa treba drugo cepivo in kaj veš če bi pozimi kaj na razpolago. V Angliji jeseni že cepijo 3. tiste, ki sso se piknili z AZ.

podpis

“Jacques Attali, svetovalec Francoisa Mitterranda (nekdanjega francoskega predsednika) je to napisal leta 1981:

»V prihodnosti bo treba najti način za zmanjšanje prebivalstva. Začeli bomo pri starejših, kajti ko je človek star 60-65 let in več, je neproduktiven in postane ekonomsko breme. Potem šibki in neuporabni, ki družbi nič ne prispevajo, ker jih bo vedno več, na koncu pa ta neumni*.

Evtanazija, usmerjena v te skupine; evtanazija mora biti v vsakem primeru bistveni instrument naših prihodnjih družb.

Seveda ne bomo mogli direktno usmrtiti ljudi ali organizirati taborišč. Rešili se jih bomo tako, da bodo verjeli, da je to v njihovo dobro.

Prevelika populacija je večinoma nepotrebna in nekaj gospodarsko predragega. Družbeno je tudi bolje, da se človeški stroj nenadoma ustavi in ​​ne postopoma poslabša.

Ne morete opraviti testov inteligence na milijonih in milijonih ljudi, si predstavljate!

Nekaj ​​bomo našli ali povzročili; pandemija, ki cilja na nekatere ljudi, resnična gospodarska kriza, virus, ki bo prizadel stare ali starejše, ni pomembno, šibki in prestrašeni bodo podlegli.Neumni bo verjel in prosil za zdravljenje*. Poskrbeli bomo za načrtovanje zdravljenja, ki bo rešitev.

Izbor idiotov* se bo torej opravil sam: v klavnico bodo šli sami. “

Ta fragment je izvleček iz njegove knjige “Kratka zgodovina prihodnosti “, izdane v Franciji leta 2006.”

*tisti, ki se bodo šli cepit.

A ni bilo rečeno, da AZ ne bodo več dobivali, naročali ? Očitno se že ve, zakaj. Kar je ostalo, bodo še porabili. Odloči se sama. Jaz ne zaupam preveč. Najbolj me moti, ker 2x ne govorijo enako. Saj je jasno, o cepivih se še tako malo ve in kar naprej se učijo, dopolnjujejo.

Po moje ni kaj zbirat. AZ, Phizer,Johnsson….pa kaj vem, kaj še. Vsa ta vepiva so v preizkusni dobi, povsod so najbrž kakšne “napake”.
Treba se je le odločit in pretehtat, kaj je za koga boljše , cepise, ali ne.

Evo, cepljena. Sem se odločila, da ne bom komplicirala. Zdaj pa, Kaco, glej da zrihtaš 2. odmerek!

ja,ja pojdi se cepit, boš lahko šla v gostilna na klobasa….
ja,ja pojdi se cepit, boš lahko šla na topla morje….
ja,ja pojdi se cepit, boš lahko delala kar hotla….
tile partizanen ki te odvaračala od cepiti pa bo umrla od korona, hahahaha
https://www.youtube.com/watch?v=G3m3xe2vO1Q

Z AZ zdaj ne bi smeli več cepiti pri prvem odmerku. Naj ga namenijo izključno za drugi odmerek pri tistih, ki so bili že prvič cepljeni z AZ. Ampak seveda pri nori cepilni NEstrategiji naše vlade bodo naredili točno to, da bodo vsa cepiva pomešali. Za folk tukaj nikomur ni mar (ključno je le, da bolnišnice niso zasedene). Fuj in fej.

Točno tako….pa od začetka so govorili da je potrebno drugi odmerek AZ dobiti po 9-12 tednih. Zadnjič pa Beovička da se lahko tudi podaljša ta čas……Jaz jim tudi čisto nič ne verjamem.

Točno tako….pa od začetka so govorili da je potrebno drugi odmerek AZ dobiti po 9-12 tednih. Zadnjič pa Beovička da se lahko tudi podaljša ta čas……Jaz jim tudi čisto nič ne verjamem.
[/quote]

LAŽEJO DA SE KAR KADI en laže bolj kot drugi!
SAME LAŽI!
SAME LAŽI!

Komunikacija te vlade je katastrofa. OK, teoretikov zarot itak nihče ne bo prepričal, a nas je veliko, ki bi se radi cepili, pa pri taki zblojeni komunikaciji dejansko začnemo dvomiti. Včasih, ko poslušam Kacina, se mi zdi, da sploh nočejo, da se ljudje cepijo, da je to prikrita antipropaganda. Zdaj je UKOM še najel pisca Nore24 za promocijo cepljenja. Resno?? Jaz sem se cepila, a sem podzavestno imela odpor samo zato, ker imam občutek, da s cepljenjem podpiram vlado. In ljudje resno tako dojemajo – da se ne bodo cepili v znak protesta proti vladi. Kar je seveda čisti nesmisel, a tako daleč nas je pripeljala “strategija”…

Nisem teoretik zarot in na splosno podpiram medicino in cepljenje, ampak glede tega virusa in se posebej cepiva je pa ena taka zmesnjava, danes eno, jutri drugo, da ne govorim o ukrepih, ko smo imeli kar nekaj casa tako stanje, da si moral vsaki dve uri precekirat, kaj smes in cesa ne smes!

Tako jim sploh ni nic za verjet, pa ne samo nasi vladi, ampak vsem!

To se pa POPOLNOMA strinjam.
Tudi sam sem imel podobne občutke – a po drugi strani – se potrudiš ločiti zdravje od politike, pa gre.

Nisem teoretik zarot in na splosno podpiram medicino in cepljenje, ampak glede tega virusa in se posebej cepiva je pa ena taka zmesnjava, danes eno, jutri drugo, da ne govorim o ukrepih, ko smo imeli kar nekaj casa tako stanje, da si moral vsaki dve uri precekirat, kaj smes in cesa ne smes!

Tako jim sploh ni nic za verjet, pa ne samo nasi vladi, ampak vsem!
[/quote]

Tako je zato, ker še sami ne vedo kako in kaj. Niti stroka, kaj šele politika. Veliko vprašanj je odprtih, informacije pa imamo samo o kratkoročnih posledicah tako covida, kot cepiv. Tako da je na ljudeh veliko breme odločitve. Če si v rizični skupini za hujši potek covida, seveda nimaš kaj razmišljati, z morebitnimi posledicami cepljenja se boš ukvarjal potem, boš pa vsaj živ. Če pa imaš 0,01{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} možnosti za hudo obliko bolezni, hkrati pa enake (kolikor vemo do zdaj + riziko za dolgoročne posledice, ki se bodo pokazale čez leto, dve, par let) možnosti za smrt ali invalidnost po cepljenju, se pa že vprašaš, če se je vredno žrtvovati za dobro družbe. Pretehtati bi bilo treba + in – za vsako starostno skupino posebej oz za obolele z določenimi skupinami bolezni in se nato odločiti, komu cepljenje priporočiti in komu ne, a zdaj je še preveč neznank, da bi si kdo upal to narediti, hkrati pa zaradi izrednih razmer ni časa za kaj takšnega. Odgovarjal tako ne bo nihče za nič, saj je stanje epidemije glede odgovornosti podobno vojnemu…

New Report

Close