Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ne vem kaj naj naredim sama s seboj?

Ne vem kaj naj naredim sama s seboj?

Že nekaj časa imam “psihične” probleme! Ne vem ali pišem na pravi naslov? no upam, da mi bo kdo lahko kaj pametnega priporočal. Nekje 5 leta imam že te psihične težave, ki so: vsak dan sem full živčna, nikoli se ne znam sprostiti, vedno moram vse u naprej vedeti kam grem, kdaj grem use moram imeti splanirano in vedno sem živčna, panična in histerična. To vse moram prenašati moj fant! Meni se on že smili vendar skoraj vsak teden dobim nekakšen “napad”, ko se derem na mojega fanta in tudi fizično sem ga že napadla (učasih potem pomislim, ko se umirim, da nisem normalna in bi morala k psihiatru). Zaradi tega ker sem non stop takšna nimam nič od življenja, ker se kar naprej z nečim obremenjujem in sekiram za vsako malenkost. Moj fant to prenaša že 4 leta in se bojim, da ne bo več dolgo zdržal z mano! Kaj mi vi svetujete, da bi začela normalno živeti in se sprostiti? Hvala že v naprej za odgovore!

LP
Natka

Morda psihiater niti ni tako neumna resite… probaj.. izgubit ne mores nic, pridobis pa lahko marsikaj!

Lp, Nina

V seznamu forumov poišči psihiatrijo. Tvoje vprašanje v vsakem primeru spada tja, tudi če je le provokacija!

Hej!

Vsega tega se zavedaš! Čimprej pojdi k psihologu in verjemi da boš zmagala. Prosi fanta če je pripravljen iti s teboj in ti pri tem pomagati ampak ti resnično potrebuješ strokovno pomoč.

lp M

Mah, kako pa boš vedela, če dobiš dobrega psihiatra? To je tako kot pri vseh ostalih poklicih, imaš nekaj izjemnih (ful dobrih in ful slabih), ostali so nekje na sredini. Jaz mislim, da se vse da rešiti, če si vzameš čas in dobro premisliš o sebi, kaj ti je, česa se bojiš, zakaj taka panika. Predvsem se umiri, ne boji se življenja, vse boš zmogla kar ti je pač namenjeno. Začni malo delat na sebi in vsakič ko znoriš na koga, pomisli kako bi ti bilo, da bi on to počel. Raje se deri na neznance kot pa na nekoga, ki ti je tako blizu. Po moje no..

Svetujem Ti, da v knjižnici poiščeš knjigo Učbenik življenja. Ta knjiga vsebuje 10 lekcij, katere moraš počasi študirati in utrjevati. Ta knjiga te bo zelo umirila in boš videla, da ni razloga za paniko, ne skrb, ne živčnost, ker so bo vse zgodilo ob pravem času, če se ti s tem obremenjuješ ali ne.

Veliko sreče!

New Report

Close