Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek …ne vem kaj naj sem napišem ;)

…ne vem kaj naj sem napišem ;)

Naša Mici se tako lepo valja pod radiatorjem, da ima vse štiri daaaaleč od sebe stegnjene :)). Šefica pa je niti gledat ne more, ker jo tako vrat iz vseh strani boli…. :((

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Si malo predaleč,da bi jo enkrat prtegnu!Mislim,da mačkam ne škodi,da jih enkrat na teden prtisneš v dupe…pol te majo še rajši!
;-))

leži zraven…… pa glavo na mehko Micko položi….

saj veš…. če so konji za ene reči zdravi, pa psi, pa kajvemkajše…. pa nej bo še tvoja Micka :))

Sp… Če bi tebi vse verjela… 😉 Namesto da bi se ponudil za masiranje vratu, bi mi Micko v ta zadnjo brcal… klavir pa taki 😉 :))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

:))))))) Se tako celo noč stiskava… Pa je samo slabše… ne vem, če nima kje obratnega učinka 😉 :)).

Ja,ja…haha…sem pa res klavir!
Sanyo!
;-))

P.s.: saj bi te masiral…pa me mal prsti od tega že bolijo….sodelavka bi se kar naprej…in jaz dobra duša..ne znam reč ne!
😉

Joooj… Kaj ima sodelavka, kar jaz nimam? 😉 :))))))))))))

Vse ima…in mimogrede….na dosegu prstov je!!!!
😉

tebe pa zadnje case to pogosto boli punca..neki ne stima..svetujem ti da si pridna in vsak dan mal telovadis..al pa vsaj delas vaje ze vrat..bo takoj bolje..tko da ves

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

samo da ni nobena…….

eh, ne bom napisala, da ne bo kaj narobe……..

;))))))))))

Eh to… 😉 :)))))

:)))))))))))))

jebi ga…saj ne zameriš?
Tisto kar vidim…tisto kar čutim pod rokami…tisto je zame ŽIVO!
;-)))

Ne, ne… To je še moja gripa… Če me je pa v ponedeljek “podrla”, v torek sem kar sama še malo ležala, včeraj pa… me je začel vrat bolet pa grlo. Danes pa ista pesem… :(( Samo nič ne pomaga – no, vsaj aspirini in vitamini pa čajčeki ne. Dohtar pa baje tudi ne (tako vsaj pravi). Hmmm.

Ok… Priznam… Zadnje dni sem bolj malo živa 😉 :))

;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))99999 ;))

zamenjajta!

Vleži se ti pod radiator in daj vse štiri od sebe! Saj te Mici ne bo kateremu zatožila… ali pač, hmmm?!

:-))

:))))))))) Sva poskusili, samo potem skoraj vstat nisem mogla 😉 :))).

Ne, ne… Mici nič ne toži… Dokler ji dam lepo njene brikete in Shebo… tako dolgo je mir v bajti 😉 :)).

kaj pa z miško se razume?;))

send $

Naša Mici je univerzalac…. naj bo ptič, miš, pes, mačka… Ona vse prežene 😉 :))))

New Report

Close