Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ne vem, kaj se čudite tipom…

Ne vem, kaj se čudite tipom…

…ki na internetu silovito in patetično izpovedujejo svojo ljubezen in opsesijo z neko babo. Ali tistim, ki gredo še dlje, začnejo zalezovati, groziti. Ti tipi samo sledijo vašim domislicam, da je vsaka baba edinstvena in da ded mora imeti babo. Ko seštejejo 1+1, dobijo 2. Oni si vpičijo v glavo, da morajo neko babo dobit in basta. Vaše zamisli, d agre “normalen moški dalje z življenjem in pozabi” so direktna odjuga od osnovne ideje, da je vsaka baba edinstvena. Če patetični obsedenec verjame, da je vsaka baba edinstvena, on svoje edinstvene nesojene ne more nadomestiti kar z eno, ker živi v fiksni ideji, da hoče ravno tisto. meja med zadovoljnim vezanim dedcem in patetičnim obsedencem je zelo zelo tanka. Meja je le tam, ali mu baba, ki jo ima nagledano, reče ja ali ne. Bolj dec evrjame, da je vsaka edinstvena, v večjo depresijo ga bo spravila morebitna zavrnitev, v večji obup. kako naj živi brez nje, če pa je zanj edinstvena in če verjame, da on to mora imeti…Zdrav dedec bo razmišljal, da so itak vse babe iste in da ni škode, če ga ena noče, ker je drugih zadost. Ampak tako razmišljati je politično baje nekorektno, to ni v skladu s feminizmom, ki uči, da so babe edinstvene. Z mitom o tej edinstvenosti , o ljubezni in da dec rabi babo, pa ne katerokoli, ampak tisto, v katero je zaljubljen, pridno družba hrani in producira vedno nove obsedence. Včasih tudi tragedije, žal..

Tako se govori.

Meni je ideja, da bi moj partner verjel v to, da mora imeti žensko, naravnost grozljiva. Koliko si me predstavlja kot edinstveno, je sicer težko reči, se pa oba zavedava, da nisva nenadomestljiva.
Z definicijo, da je zdrav moški tisti, ki ves ženski rod zmeče v isti koš, se pa ne strinjam. Zame je to prej simptom zagrenjenega, prizadetega in prestrašenega moškega. Ne, hvala, v glavnem.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Tega pa zdaj ne razumem. Če tak tip sledi domislici, da je vsaka edinstvena, potem to pomeni, da so vse edinstvene. Vsaka=vse. Kje ti tu vidiš, da je samo ena edinstvena?
In daleč od tega, da so vse iste. Za določeno osebo je majhen odsotek tistih, ki bi njemu ustrezale kot partnerke, daleč od tega, da bi mu kar vse. In za ženske velja enako. Če bi človeku kar vsak ustrezal, potem bi vsi bili poparčkani in noben ni bi imel težav v odnosih.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

In je tako kot pravi Senza, tisti, ki vse meče v isti koš, ni nič drugačen (v smislu grajenja odnosv) od tistega, ki vidi in se zafiksira le za eno. Samo drug konec iste palice. Drug ekstrem.
Od razočaranja z ženskami so zanj pač vse postale enake, saj z vsemi pride vedno na isto točko, to je razočaranje oziroma neuspeh, bolečina, prizadetost. Zato se naposled utrujen umakne. Ne vidi pa v tem lastne odgovornosti za neuspešne odnose oziroma je celo prepričan, da on naredi vse prav, le z vsemi drugimi je nekaj narobe.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A ti ni še noben povedu, da če poješ preveč sladkorja, se ti IQ začne zniževat ?

http://www.collective-evolution.com/2014/01/24/ucla-study-reveals-sugar-in-your-diet-is-lowering-your-iq/

Meni je ideja, da bi moj partner verjel v to, da mora imeti žensko, naravnost grozljiva. Koliko si me predstavlja kot edinstveno, je sicer težko reči, se pa oba zavedava, da nisva nenadomestljiva.
Z definicijo, da je zdrav moški tisti, ki ves ženski rod zmeče v isti koš, se pa ne strinjam. Zame je to prej simptom zagrenjenega, prizadetega in prestrašenega moškega. Ne, hvala, v glavnem.[/quote]

Tole si pa zelo dobro povedala.

A ti ni še noben povedu, da če poješ preveč sladkorja, se ti IQ začne zniževat ?

http://www.collective-evolution.com/2014/01/24/ucla-study-reveals-sugar-in-your-diet-is-lowering-your-iq/%5B/quote%5D
Pol si ga pa ti veliko zmetal vase. Jaz se brzdam in ga jem zmerno. 😉

Težje, ko prideš do ženske, bolj si jo boš želel met. Tudi bolj boš ponosen nase, ko enkrat prideš do nje in zaradi tega tudi imel veliko potrebo o tem še druge obveščat (kot npr to počnejo Marko, On_, Matjažko, kot tudi ženske uporabnice Senza, Margot itd). Govora je predvsem o ljudeh brez družbe, hobijev interesov. Samotarji pač. Taki si potem poiščejo svojo ljubezen na kakšnem dating portalu, nekoga, ki bo ravno tako dovolj obupan, da bo hangal z njimi.

Pa če ponazorim kako to zgleda. Midva s fantom nisva nikoli imela problemov pri plačevanju položnic…, Midva z mojo sva prejšnje leto šla tja na dopust,….

Avtorica teme, pa nobenega od njih vprašala za mnenje. Tu se vam pač vidi kok kok mate beden life. Vse kar poveste, je zraven potem še partner/partnerka. Partner oz. najboljši prijatelj oz. edini prijatelj.

Čuj, kaj s teboj noben ne hanga? Ker če, potem mora bit hudo obupan. 😉

Pa saj taka je tudi tista debela soseda, o kateri sem zadnjič razlagal. S tem da ona te “mega dogodivščine” še zunaj razlaga. Še zdaj mi ni jasno zakaj bi kdorkoli dobil željo imet otroka s tako…

Daj, daj, “malo” te ljubosumje daje, ker se bližaš 30-tim in vsi že povijajo in se parčkajo, ti pa ne. Če bi te res zanimalo, zakaj ima kdo željo, bi jo lahko spoznal ali pa vprašal njenega, kaj mu na njej všeč. Tako pa pač delaš to kar najbolje znaš, opravljaš in jamraš.

Lahko se tudi s tem tolažiš če češ. Jst sem svoje povedal.

Pa če se dotaknem še zavidanja. Bolj se mi zdi, da ste vi ljubosumni na nas, samske/mlade, ker se nam ni treba sekirat kako se prebit čez mesec, zraven pa še otroke nahranit 😉

Vi copatarji prostega časa sploh nimate, delate tisto kar vam žena naroči. Ko vas prijatelj povabi na pijačo, ga zavrnete, ker vam je žena pred tem ukazala, da boste pomagal vrečke nost iz trgovine.

Življenje v dvoje in neskončno prilagajanje ni prav nobena uživancija.

Daj, še malo se sam s sabo pogovarjaj. Funkcioniranje v dvoje ti pač ne gre, pa nič za to, boš že našel nekaj, kar te veseli.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Wau si se razpisala 🙂

Je kulturni, ali ni to kulturno, da poslušaš gospo ženo.

Kje pa ti živiš, ti teslo?

On živi v bloku, kjer so se vsi poparčkali razen njega. Zdaj pa mu je neprijetno, ker je med tolikimi čudaki. Mogoče pa je nalezljivo. 🙂

Ja, ko sem videla, da nizaš objave eno za drugo, brez feedbacka, si se mi kar malo zasmilil, priznam. Žuta minuta, jebiga.

bemtiš – pa kje ti živiš ☺
btw: a fotra si že (kot Ojdip) na oni svet pospravil, ker te je takega na.f.ukal
si pa primeren kandidat, da se vrneš od koder si prišel — boš svetovno znan

Takoj za tem me gre pa citirat, LMAO

Hehehe.

Ja, ko sem videla, da nizaš objave eno za drugo, brez feedbacka, si se mi kar malo zasmilil, priznam. Žuta minuta, jebiga.[/quote]

:)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close