Ne vem, kaj se čudite tipom…
Mi lahko kdo razloži zakaj je na portalih za spoznavanje večina moških?
Tako 5 moških na eno žensko nekje so razmerja.
Tu gor kar naprej teme, da smo ženske grozne, da nas nočete. Greš pa na portal pa skoraj sami moški.
Nekaj tu ne gre skupaj.
kupidovkaaa tam je sam SCUM obeh spolov…
Vse ta dobre babe so pobrane v 5min ko gre čez mesto… Tipi ta dobri pa tudi raje v živo lovijo kot prek interneta…
Mene ni na nobenem od teh portalov.
Ma te teme odpirajo 3-4 otročaji in jih štepajo dan za dnem. Ta pravi moški pa itak vemo, da ste ženske kul, lahk ste pa tud zajebane, kar je soodvisno od zajebanosti tipa s katerim ste. 🙂
Ma te teme odpirajo 3-4 otročaji in jih štepajo dan za dnem. Ta pravi moški pa itak vemo, da ste ženske kul, lahk ste pa tud zajebane, kar je soodvisno od zajebanosti tipa s katerim ste. :)[/quote]
Hvala, hvala, Marko.
Kaj misliš, da so to tisti tipi, ki odpadejo na teh portalih in potem čisto nezadovoljni tule širijo svoj gnev :)?
Ful je težko ugotovit kdo se skriva za tem vzdevkom…
Moral sem preverit 😉
Statistika za 1.1.2015
moski: 1.022.229
zenske: 1.040.645
Moral sem preverit 😉
Statistika za 1.1.2015
zenske: 1.040.645[/quote]
Se pravi je praktično cela Slovenija na portalih. Huh … :/
Moral sem preverit 😉
Statistika za 1.1.2015
zenske: 1.040.645[/quote]
Zato ker so moški fuqfehtarji v 10-tih svojih povpraševanjih enkrat uspešni (fuqal pa bi 10 x)
Ženske so pa ravno obratno.
To sprašuje ena baba k bi rada slišala kok so ženske zaželjene, daleč od tega… Ko so enkrat mal starejše, nad 30, da ne omenjam da majo otroke ipd… Se jih tipi izogibajo kot hudič križa oz privabljajo samo še POFEL. Fukal bi jih še vedno marsikdo, v to ni dvoma, sam če bi mu omenile kaj resnega bi spizdil in ga neb blo nikol več
https://www.youtube.com/watch?v=otqEjnU3GUE
Forum je zaprt za komentiranje.