Ne vem, kam z denarjem
Preveč imam denarja in sploh ne vem, kam z njim. Ker sem po naravi skromen in nisem materialist, je pa sploh težko. Ne živim v vili, prav tako nimam najboljšega avta na tržišču. Bi ga daroval dobrodelnim organizacijam, a denar zagotovo ne bi prišel v prave roke. Resne zveze nočem, ker so bile vse, s katerim sem imel zadnje časa opravke, koristilovke. Jih zavoham že na daleč.
Preveč ga imam, 22.04.2025 ob 11:16
Preveč imam denarja in sploh ne vem, kam z njim. Ker sem po naravi skromen in nisem materialist, je pa sploh težko. Ne živim v vili, prav tako nimam najboljšega avta na tržišču. Bi ga daroval dobrodelnim organizacijam, a denar zagotovo ne bi prišel v prave roke. Resne zveze nočem, ker so bile vse, s katerim sem imel zadnje časa opravke, koristilovke. Jih zavoham že na daleč.
Anonimno 8765, 22.04.2025 ob 11:20
Daj ga meni. Jaz bi ga znala dobro voditi in verjetno tudi vrniti, ko se mi denar obrne. Ogromno idej, pa nimam zagonskega kapitala.
Če imaš podjetje, me lahko zaposlil za normalno plačo ( ne minimalec), kar ne znam, se naučim.
Dobro. Če ne zaupaš, ti jaz zaupam enega od načrtov.
Naprej vzami papir in napiši, kaj TEBE veseli. Je to narava, podjetništvo, živali…
Npr. Če je to narava, kupi neko posestvo in posadi kar nekaj raznega sadja ( če ne želiš podariti dobrodelnim društvom, ker si prepričan, da ne bo prišel do ljudi, ki bi ga res potrebovali), objaviš, da ponujaš sadje ( ki si ga nekateri težko privoščijo, čeprav so zaposleni), ga lahko, ko bo zrel potrgajo za lasne potrebe omejeno. Ampak obrati bi ga morali sami. Nekaj bodo morali tudi sami narediti in jim ne bi bilo na pladnju prinesejo. Z nekaterimi bi se dalo dogovoriti tudi za delo v sadovnjaku, obrezovanje, gnojenje….
To je samo ena od idej, da ne podariš dobrodelnim društvom.
PA KAJ SI TI NOR, DA TOLE TLE PIŠEŠ? WTF je narobe s tabo človek? Postaneš lahko takoj tarča lopovov, v Slovneiji jih mrgoli.
Jaz bi rabila denar, da se osamosvojim v srednjih letih in začnem svoj posel. Večkrat razmišljam da bi koga prosila. Potem pa vedno pridem do istega zaključka: Še preden bi meni kdo dal karkoli, bi me neteguni prevarali. Če ne bi bili bolj prebrisani pri pridobivanju sredstev, bi bili pa pri tem, ko bi me pokradli. Ker so drugi bolj iznajdljivi, prebrisani, sebični…. In tako nikoli ne prosim za nič.
Imela sem nekaj prihrankov. Še te so mi pokradli v spletni prevari. Imela sem svoje prostore, še te so mi vzeli, si jih prilastili. Zakaj? Ker so si jih lahko.
Sem v srednjih letih in življenje gre mimo mene, kot da me ne bi bilo.
In ne pravijo zastonj, da moraš imeti velike cilje. In da so zastonj stvari najdražje.
Najhujše mi je to, da sem čustveno mrtva, ker nimam denarja, da bi se zaščitila od svakinje, ki me energetsko zastruplja 24 ur na dan…
Najbolj trpim zaradi ljudi, ki so mi ukradli prostore, točneje si jih prilastili v uporabo, sedaj me pa še podijo, da bi mi lahko vzeli vse…. in tega sploh ne skrivajo.
In tako živim v zastrupljenem okolju, notranje mrtva….
In grem stavit, da nisem edina.
SEBIČNOST, vse samo grabit k sebi, druge pa na cesto… ZARADI DENARJA, KORISTI… .
Že samo zato, bi rada nekoga, ki ima, ker delajo z mano kot s smetjo, ker nič nimam. Samo kaj imaš, nič drugega ni važno. Nič. Samo to, kar vidijo.
Zato sovražim ta svet vsak dan bolj. Sama sebičnost, foušarija, ljubosumnost, zavist….. drugega sploh ne poznajo. Pride svakinja, dobila vse zastonj, tako da je meni vzela, sedaj pa fura zavist, foušijo, ljubosumje,…. in me energetsko zastruplja 24 ur na dan. In to čutim in vidim in zaznavam, ker imam te darove…. to občutljivost, zato je živeti s SEBIČNIMI prasicamii, ki pridejo zaradi koristi, NAJVEČJI PEKEL na zemlji.
Jaz ti tudi ne verjamem. Kaj ne veš kam z denarjem? Saj večina ne ve, kam z denarjem pa se jim valja po računih, nekih naložbah, zlatu, delnicah za katere sploh ne vedo za kaj točno jih sploh imajo in tako dalje in jih imajo ker pac, nekam je treba dat….vecina normalnih, se pravi tisti ki niso na monu, tega ne razglasajo okoli.
Zate pa mocno dvomim, da imas kaj nadpovprecno veliko…prej obratno ce ze