Ne vem zakaj sem tak, ampak
A ponavljajo tipi za tabo?
Npr jst nosim kapo… veliko jih je tlele v soseski zacelo nosit…isto brado puscat… en tlele pustil brado tko kot jst… kapa… vse isto
Sej je fajn ampak taki so zame bolj tako… pac ne vem kaj bi rekel takim… ne mores v senci drugega hodit. TI moras bit tisti ki izumi trend…
Fala Bogu stari.
A si ze dozivel da se mame pizdijo ker noces njihovih hcerk
0011, 10.07.2024 ob 15:28
dober mi je občutek, da sem privlačen ženskam (bodisi vizualno ali karakterno, nima veze) pa da nobene ne spustim blizu – nobeni ne dam šanso. Vem da sem zaradi tega početja tudi sam ”na slabšem” ker živim zaradi tega sam, samo ne morem se naveličat tega občutka da si zaželjen a ne spustiš blizu.
Če je tebi v redu, je meni tudi.
kisle kumarice, 10.07.2024 ob 15:52
če ti pičke stradaš mi je pa res vseeno
Boljse so take skusnjave kot pa 10 od enkrat…
Evo ena se javla… kao njej isto godi. Ni to isto.
Tlele v sosednjem vhodu je ena… stari ona si bo kmal žile zacela rezat zarad mene. Ucasih pride pa ma slab dan.. prav vidim ze po hoji. Pa npr isto pride njena mama pa jo vidi da ma slab dan… kr men gleda zenska u okno. Šta sam ja ovde spasitelj?
h33, 10.07.2024 ob 15:56
Če misliš, da drugi ljudje veliko razmišljajo o tebi, se motiš .Statitika pravi, da človek več kot 90 % časa razmišlja o sebi.
Če ostajaš sam, ljudje itak mislijo da imaš skrivno ljubico, ki je poročena ali skrivnega moškega ljubimca. Kaj dosti več verjetno ne.
“Če misliš, da drugi ljudje veliko razmišljajo o tebi, se motiš .Statitika pravi, da človek več kot 90 % časa razmišlja o sebi.”
Dobra In resnična
bozomon, 10.07.2024 ob 15:34
A ponavljajo tipi za tabo?
Npr jst nosim kapo… veliko jih je tlele v soseski zacelo nosit…isto brado puscat… en tlele pustil brado tko kot jst… kapa… vse isto
Sej je fajn ampak taki so zame bolj tako… pac ne vem kaj bi rekel takim… ne mores v senci drugega hodit. TI moras bit tisti ki izumi trend…
Fala Bogu stari.
A si ze dozivel da se mame pizdijo ker noces njihovih hcerk
Joj, joj, Božo. Da nimaš ti shizofrenije. Se ti zdi, da te hočejo, ti pa jih nočeš? Se z Bogom pogovarjaš? Misliš, da je samo tvoj način življenja pravi, najboljši? Ti vse veš? To je nevarno. Verjetno si zrel za psihiatra.
Hahahhh, 10.07.2024 ob 16:01
“Če misliš, da drugi ljudje veliko razmišljajo o tebi, se motiš .Statitika pravi, da človek več kot 90 % časa razmišlja o sebi.”
Dobra In resnična
Ih… jst vem da sem glavna tema u komšiluku. Ne samo u komsiluku tudi malo šire.
On mene zna, ja njega neznam.
Dobr je Bog dal. Mislim dobro… je dobro pa ni. To je tisto ko pravim ce izrazas lepoto, to nosi vec minusev kot plusev. Vidis malo manj pameten in malo manj lep nima tega. Noben ne dela proti njemu. Vidis on tega nima. Hejterjev pa dušmanov.
Sicer ne vem ce je to hadis… ampak ni vecje kušnje kot lepota. Isto tole da lahko pa noces…
Anonimno535, 10.07.2024 ob 16:01
Joj, joj, Božo. Da nimaš ti shizofrenije. Se ti zdi, da te hočejo, ti pa jih nočeš? Se z Bogom pogovarjaš? Misliš, da je samo tvoj način življenja pravi, najboljši? Ti vse veš? To je nevarno. Verjetno si zrel za psihiatra.
SEm hotel temu naslednjemu komentatorju napisat da mogoce je šiza…
Lej… Bog je dal da živim v najboljsi hisi v šiški. Fala mu. I slavljen neka je. No in ker je pretocnost velka so prisli oglasevalci ponujat dnar da bi dal pano gor… je bil tak sluzast, sm ga kr stisnu “KOLKO”… je reku jurja na leto… sem ze pisal to… sem rekel bom razmislil. Drugic je prisel, trkal, sem sel na okno, pravi pridi da se zmenimo, samo zaprl sem okno in ga pustil zunaj. Mu sploh odpiral nisem. Veš da sosedi to vidijo in slisijo.
Isto ko pride folk po stvari z bolhe… jst jih drgac spustim not… zadnjic je prisel en in naglas pove “kolk ste se zmenil 190 ane”?
Spet, ves da sosedje to slisijo.
Un siptarcic… on zjutraj ko gre na baustelo mi pljuva tuki… kao “ha puj”… in jst sm mu enkrat rekel odjebi. A si pameten? Si sposoben? Snalazi se. No in zdej so mi zaceli vsi te taki lulcki to delat. Sam mi s tem pove da je zguba… fora pa je da to dela folk ko ga sploh ne poznam. Vidis kot u tistem filmu rane. On mene zna, ja njega neznam. Prisel je zadnjic en sosolec mimo… nisem ga videl sigurno 10let. Cist pozabil da obstaja. In kr on mi kao ha puj. A zivi par kilometrov od mene… kako je mozno da je to prislo do njega? Ja o meni se pogovarjajo. Glavna tema sem.
Sploh ne ves.
Za hlapce rojeni za hlapce vzgojeni.
Vidis ti moras bit OG. Ti moras izumit trend.
Vidis kr ta siptarcic, ko je najvecja zguba tlele… ko mu se gadi zjutraj ko mora it delat… zato pljuva… on tak jim je zmislil trend…
Od njega takega so pobral.
In kalo je mozno da starejsi čičoti 50 let pljuvajo tlele… to je ta siptarcic prvi zacel… no kako je mozno? O meni se pogovarjajo. Glavna tema. Nevem kako bi drugace to prislo do njih..
Kren247, 10.07.2024 ob 16:27
Ko si taka legenda in vzor mnogim, povej Bozo, najbrz si zelo srečen in uspešen v življenju?
NEma istinske srece na dunjaluku. Možeš samo biti rahat.
Nisem se još ostvario kao dobar otac… pa kao dobar muž.
Tek sam progledo… završnica je bitna. Ne start.