Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ne verjamem nič

Ne verjamem nič

Ne morem verjeti, da moški lahko tako zelo naklada in laže. Ali je to res tako iz obupa, ker bi rad na vsak način prišel do sexa? Moški je odrasel moški star 36 let ima že družino, vednar je ločen in samski. Spoznala sva se pred 2 mesecoma na službenem dogodku. Imeli smo neko skupno kosilo. Tisti, dan sva sedela za isto mizo, on nasproti mene. Veliko sva kelepetala, lepo sva se ujela, ves čas govorila, ni nama zmanjkalo tem, imava veliko istih lastnosti, hobijev….. Želel je mojo telefonsko št. da greva še kdaj na kakšen čvek in kavo…pa sem mu jo dala. Takoj mi je začel slediti na instagramu, lajka vse moje slike in objave. Po telefonu mi je začel pošiljati spročila, da se je zaljubil vame. Ve, da sem poročena in imam družino. Nikoli mu nisem niti namignila, da bi karkoli imela z njim. Ves čas mu govorim, da sva lahko le prijatelja in nič več. On pa pravi, da takšne ženske še ni srečal in da ve in čuti, da sem jaz prava zanj. Kako, če pa sem poročena? Pravi, da selj ko prej bova skupaj, ker sva si usojena. Piše, da ne zdrži več brez mene, da me mora videti, da si me želi, da sanja o meni… Ali je možno, da je tip zmožen take stvari nakladati, ker si želi sexa? Meni ne pade na kraj pameti, da bi poročenemu moškemu govorila, da ga ljubim!?! Ni mi jasno, zakaj mi to govori, ker tip je privlačen, postaven, simpatičen, prijazen…. zgleda popoln….ampak nekaj ni vredu. Ali pa se mu je res malo zamajalo pod nogami?

Lari fari

Ni se mu zamajalo pod nogami samo poskuša… In če si pametna, povej to svojemu možu. Zaupanje je na prvem mestu.

Če se mu neboš prepustila neboš vedela. Možeku lahko še vedno poveš, potem.

Povej mu, kaj si misliš, kaj ti ne paše. Seveda bo mogoče to težko narediti.

Sedla si mu v oko kot se reče….
In resno sanja o tvoji goli koži pod obleko
To je glavni cilj:Podreti te,potem pa
bi se najbrž povsem spremenil v prejšnje stanje lovca.
Previdno in po pameti.SREČNO!

Torej hočeš vedeti, ali se je res zapalil ali samo naklada? Torej te je zaščemelo, čeprav si poročena?
Če bi imela doma vse kokoši pod streho, se ne bi spraševala, kaj se dogaja v njegovih glavi (no, obeh), ampak bi že zdavnaj blokirala njegovo cifro (ko si že bila tako zagreta, da si mu sploh dala svojo). In skoncentriraj se na svoj zakon, očitno vama fajn škripa, če se med vaju lahko splazi en tak iber nakladač.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close