Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ne vrnejo pralnega stroja

ne vrnejo pralnega stroja

danes je 20 dni odkar so mi serviserji odpeljali pralni stroj 2 mes star.kličem vsake 3 dni kaj je z njim narobe pa ne dobim nobene informacije.klicala sem tudi v velenje pa me bodo obvestili samo nevem kdaj.najbrž drugo leto?!
na zavodu potrošnikovih pravic pravijo,da bi moral serviser na prevzemnico vpisati datum do katerega naj bi mi stroj vrnili a mi ni.Ali mi preostane še kaj drugega kot to,da vsake dva dni sitnarim po telefonu.cunje mi bodo zgnile pa še smrdi mi cela kopalnica.svetujte prosim.
l.p. in hvala

Svakinja jim je zagrozila, da jim bo cunje pripeljala tja prat, ker ima dojenčka in kup plenic. Čez dva dni je imela stroj nazaj.

Pošlji jim inšpektorja pa bo urejeno.

Žal je tako, da imajo 3 mesece časa, da ti ga popravijo. Potem ti morajo dati novega ali vrniti denar.

Dobra poslovna praksa pa je, da če traja popravilo dalj časa, ti za ta čas posodijo drugega. Poskusi jih prepričati, da ti pripeljejo nadomestnega.

Moja mami je tolk težila, da je po dveh mesecih dobila kupnino nazaj. Res je morala v Gorenje v Velenje en hud dopis napisat. Je pa dosegla svoje, ker je bil stroj neznosno hrupen in je kar plesal po kopalnici.
Baje je bila takrat cel serija.
Pomoje so ga pol naprej prodal.

Jaz sem zahtevala nazaj kupnino in jo v par dneh tudi dobila. So me poskušali prepričati ampak se nisem dala.
Pa mi stroja niso odpeljali ampak so mi ga v enem letu 4X popravljali pri meni doma.

Lp in srečno.

v garanciji ti piše, po kolikem času ti morajo dati novega, če ga ne popravijo

Niti slučajno ni tri mesece. Če ga v 45. dneh ne popravijo, morajo dati novega ali vrniti kupnino.

z.

New Report

Close