Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ne zadovoljujem njegovih potreb

Ne zadovoljujem njegovih potreb

Ena velika budala je tale vaš partner!
Jaz bi si želel imeti točno tako žensko kot ste vi! Sploh ne ve kaj ima!
Jaz mislim, da z njim ne boste srečni. Prej ko boste končali, bolje bo za vas.

Tomaž Gorec http://www.tomazgorec.si http://www.zasluzek.org https://www.facebook.com/Potovanja.Podjetnistvo/

Odgovor na objavo uporabnika
Tomaz.Gorec, 21.04.2022 ob 17:03

Ena velika budala je tale vaš partner!
Jaz bi si želel imeti točno tako žensko kot ste vi! Sploh ne ve kaj ima!
Jaz mislim, da z njim ne boste srečni. Prej ko boste končali, bolje bo za vas.

A od vseh teh preštevilnih, ki so bile, ni bila nobena taka?

(skoraj)VSAK moski si zeli kurbis obnasanja svoje partnerke v postelji!

Dejstvo.

Vsi moški imajo neke fetiš…sexi oblačila pa ni da ni.. mogoče ti zdaj še ni do tega ampak probaj se obleči v nekaj sexi pa boš potem videla če mu odgovarjaš..Sori ampak ponavadi tipi, ki rečejo da je bivša bila sexi…ta bo vedno iskal več in več sexi…ne glede kaj mu boš dala..upam da se motim

Pusti kontakt, pa te vsega naucim….;)

Partnerju, ki te pa namesto naucit, kar mu ne pase, daje v nic, in primerja z bivso povej, da ni vreden zenske. V druzbi pa raztrobi, da se mu ne dvigne.

In ne, s partnerjem, ki tibto izusti, kar ti je, na tak nacin, nimas kaj iskat… kot moski povem, da primerjat sedanjo z bivso, in to po 7ihletih, je do amena otrocje in primitivno… sploh v takih stvareh.

Zakljuci in najdi si doraslega in dozorelega moskega… ker ta ni vreden zenskke

Pras**a pusti kontakt 😉

Ne, nima smisla, da vztrajaš. Če ima on bolj poredno, kurbiš plat in je ti nimaš in veš, da je ne želiš/nisi sposobna spoznat in sprobat, potem zaključi. Ne želim biti nesramna, ampak če tega nimaš v sebi, on pa to rabi, bo prej ko slej prišlo do varanja ali pa boš zgolj tečna ob zavedanju, da ga ne zadovoljiš in boš iskala dlake v jajcu. Seveda lahko probaš it čez sebe, ga prosiš, naj ti počasi pokaže in razloži ta njegov ‘kurbiš’ svet. Morda se najdeš v njem ker ni grozn, ni pokvarjen, ni napačen.

Z mojim imava podoben problem. Jaz rabim več, bolj poredno, njemu je ok misionarc 1x na teden. Razlika je ta, da sem mu to takoj povedala, ve kakšne imam želje, ve kaj rabim in se trudiva. Oba se trudiva ker povsod dobro funkcuonirava, tu pa..problem. Seks je pomemben, bistven za mnoge pri vezi. Tudi z vidika energij, povezanosti, kontakta je seks pomemben vir ozr izmenjava energij(gledano z vidika kitajske medicine in starodavnih kultur) in ga zanemarjamo zaradi hitrega načina življenja. Pa da ti ne zakompliciran, kot rečeno na začetku, ni kurbir, nisi frigidna…le komunikacije vama manjka, saj bi to težavo lahko rešila že na začetku ali pa ločeno nadaljevala pot brez hudih stresiranj.

Srečno ti želim ❤️

MetkaCvetka736, 18.04.2022 ob 17:29

Partner mi je rekel, da sem v postelji zanič. Da ne zadovoljujem njegovih potreb in da se v posteljnih veščinah z njegovo bivšo ne morem primerjati, kosati. Meni se je vedno zdelo, da sva si kompatibilna, ker vedno ugodim vsem njegovim željam, sama pa zahtev nimam. Vse kar naredi on je zame zadovoljujoče. Očitno je na vseh drugih področjih z mano zadovoljen. Ko sem ga povprašala kaj bi on rad od mene in zakaj mi nikoli  do sedaj tega ni omenil, skupaj sva že sedmo leto, je bil kar tiho, potem pa je končno izustil, da bi rajši bol kurbiš obnašanje. Jaz mu tega ne morem dati, nisem taka. Meni spolnost ali pa celo sam akt bolj pomeniti, da partner zadovolji svoje potrebe, ker jaz nisem ravno najbolj seksualno bitje. Mi več pomeni čustvena povezanost in zadovoljevanje čustvenih potreb. Vedno sem mislila, da čeprav proti sebi, delam zanj vse prav, sedaj pa me primerja z bivšo. Dva dni sem prejokala, ker me je res prizadel. Sedaj sem malo prišla k sebi in mi po glavi hodi vse mogoče, tudi to, da kaj če je spet z bivšo in to da jaz se ne morem spremeniti, on pa svojih potreb tudi ne more zatreti, je sploh še smiselno biti skupaj. Razne podobne teme sem iskala po spletu in nič nisem našla podobnega, vmes sem naletela na ta forum. Lepo bi prosila, da mi pomagate z nasveti.

A sedem let je čakal, da ti je to izustil? A na začetku ga pa to ni motilo, saj se verjetno nisi sprmenila nič od začetka, saj pišeš, da si bolj  aseksualna – verjetno že od začetka?

Če nimata otrok, bo težka, da bosta ostala skušaj takole “till death tear us apart”.  Bolj ko se bo tvoj staral in bližal 50im, bolj mu bodo seks in fantazije šle po glavi.

Aseksualno in seksualno ne gre skupaj. Predolgo sta čakala.

TBZJ, 21.04.2022 ob 21:33

(skoraj)VSAK moski si zeli kurbis obnasanja svoje partnerke v postelji!

Dejstvo.

Tako je – dobro kuharico za šporhetom, dobroizgledajočo in okretno fukaro, da ni hhlod  in kebrček na hrbtu med seksom, da je žvahna in zna tudi tudi dobro pojahat, torej tudi med seksom kdaj prevzeti vajeti v svoje roke in pa še moralno  vzgojeno in zgledno za vzgojo skupnih otrok….

Sam da prašam, 21.04.2022 ob 20:47

A od vseh teh preštevilnih, ki so bile, ni bila nobena taka?

LOOOL 🙂   😉

Bianka871, 21.04.2022 ob 23:06

Vsi moški imajo neke fetiš…sexi oblačila pa ni da ni.. mogoče ti zdaj še ni do tega ampak probaj se obleči v nekaj sexi pa boš potem videla če mu odgovarjaš..Sori ampak ponavadi tipi, ki rečejo da je bivša bila sexi…ta bo vedno iskal več in več sexi…ne glede kaj mu boš dala..upam da se motim

Naj si pogleda serijo Obupane gospodinje – Rex in Bree primer in Rexov fetiš, ki ga je zadovoljeval pri sosedi  Maisie:)

.https://www.youtube.com/watch?v=jtiKLk-jDuw

pa še malo napotkov in primerov iz seks realnosti obupanih gospodinj:

.https://www.youtube.com/watch?v=SdwfBiW_-iE

Namesto, da na situacijo avtorice gledate z oltarja namisljene perfektnosti si raje priznajte, da so taksni ali drugacni problemi v zvezi s spolnostjo v dolgoletnih zvezah, tudi vasih!!!, nekaj najbolj normalnega. Tudi, ce se z nekom v nekem trenutku ali obdobju 100% ujemate, privlacite, bla bla se situacija lahko se kako hitro spremeni. Potem pa se lahko zacnete prerekati, pogajati, varati, prezirati ali pac le trpite in vztrajate, kakor kateri pac. In, ja, enemu se lahko vse zdi super, drugemu pa je nova situacija nocna mora. In to ste t.i. uspesni zakoni. Tisti, ki ostanete skupaj. Vecina se vas pac nekako sprijazni s tistim kar imate. Samoprepricanja, da saj je okay in da je po x letih tako vse drugo bolj pomembno.

A res mislite, da vase zene, mozi, pred vami niso imeli spolne partnerje s katerimi so se ujeli, uzivali, … bolje kot z vami??? Okay, tu ste po vecini tako neizkuseni fosili in mogoce to za vas ne velja kot pri mladih. Ampak danes ima npr. ze skoraj vsaka mladenka do 25 leta taksno kilometrino, da je verjetnost, da se bo porocila ali kaj ze s svojim naj jebacem enaka nuli. Pri moskih je sicer nekoliko drugace. Ampak podobno seveda velja tudi za tipe s kilometrino. Nekaj casa je lahko sicer cisto cool. Potem pa… navelicanost, staranje in vse ostalo sranje, ki ga prinese zivljenje in vse skupaj postane cisto nekaj drugega kot tisto kar je nekoc bilo. Ljudje pac nismo narejeni, da z eno in isto osebo z najvecjim uzitkom seksamo celo zivljenje.

Ampak ljudje gurate in gurate v sveti veri v neke nebuloze, povelicujene neko fantazijsko idealnost, minljive naj-naj trenutke ali obdobja, in v neki tocki seveda zaribate, ko ne gre niti naprej niti nazaj. Drugi, podobni, pa vam pametujejo s tiste namisljene pozicije idealnosti. Butalci!

Če prav razumem, da ti spolnost ne pomeni veliko, zanj pa narediš vse, vidim, da te on še nikoli ni spravil do orgazma, on pa po drugi strani razmišlja o drugi bolj kurbirski ženski.

Vidva oba rabita terapijo in resen pogovor s strokovnjakom seksologom.

Za zamere tu ni prostora.

Nista usklajena.

avtorica, velik problem je to, da očitno zelo ločuješ seksualnost in čustvenost, ljubezen in misliš, da si to nasprotuje. s takimi predsodki si očitno popolnoma zatrla lastno seksualnost in v tem ne moreš uživati, niti domišljije nimaš, in to jemlješ izključno kot obvezo za zadovoljevat moškega. grozno škodljiv pogled na seksualnost.

lepota seksualnosti je ravno v tem, da jo znaš povezat s čustvi, ljubeznijo in doživljaš oboje skupaj, s strastjo in popolno sproščenostjo. ampak vprašanje, če ti bo ta preboj v razmišljanju kdaj uspel, glede na dolgoletno zaplankanost. velika škoda, da si si uničila nekaj lepega v življenju.

drY, 25.04.2022 ob 18:30

Namesto, da na situacijo avtorice gledate z oltarja namisljene perfektnosti si raje priznajte, da so taksni ali drugacni problemi v zvezi s spolnostjo v dolgoletnih zvezah, tudi vasih!!!, nekaj najbolj normalnega. Tudi, ce se z nekom v nekem trenutku ali obdobju 100% ujemate, privlacite, bla bla se situacija lahko se kako hitro spremeni. Potem pa se lahko zacnete prerekati, pogajati, varati, prezirati ali pac le trpite in vztrajate, kakor kateri pac. In, ja, enemu se lahko vse zdi super, drugemu pa je nova situacija nocna mora. In to ste t.i. uspesni zakoni. Tisti, ki ostanete skupaj. Vecina se vas pac nekako sprijazni s tistim kar imate. Samoprepricanja, da saj je okay in da je po x letih tako vse drugo bolj pomembno.

A res mislite, da vase zene, mozi, pred vami niso imeli spolne partnerje s katerimi so se ujeli, uzivali, … bolje kot z vami??? Okay, tu ste po vecini tako neizkuseni fosili in mogoce to za vas ne velja kot pri mladih. Ampak danes ima npr. ze skoraj vsaka mladenka do 25 leta taksno kilometrino, da je verjetnost, da se bo porocila ali kaj ze s svojim naj jebacem enaka nuli. Pri moskih je sicer nekoliko drugace. Ampak podobno seveda velja tudi za tipe s kilometrino. Nekaj casa je lahko sicer cisto cool. Potem pa… navelicanost, staranje in vse ostalo sranje, ki ga prinese zivljenje in vse skupaj postane cisto nekaj drugega kot tisto kar je nekoc bilo. Ljudje pac nismo narejeni, da z eno in isto osebo z najvecjim uzitkom seksamo celo zivljenje.

Ampak ljudje gurate in gurate v sveti veri v neke nebuloze, povelicujene neko fantazijsko idealnost, minljive naj-naj trenutke ali obdobja, in v neki tocki seveda zaribate, ko ne gre niti naprej niti nazaj. Drugi, podobni, pa vam pametujejo s tiste namisljene pozicije idealnosti. Butalci!

menjavanje spolnih partnerjev ni edini način, kako popestriti seksualno življenje. samo nekaj domišljije je potrebno, da si dva lahko vedno znova popestrita vse skupaj. če si seveda želita – večina nas ne razmišlja o seksu kar naprej, da bi morali imeti konstantno neke dražljaje.

spoznavanje in pogovor o tem še v času spoznavanja je zelo pomembno, sploh pa poznavanje samega sebe. največji problem je v tem, da ljudje ne znajo med sabo spoznavat, iskreno komunicirat in se poslušat, ampak raje opravljajo, delajo neke domneve in guglajo po babjih portalih in jebeni astrologiji, kaj nekaj pomeni.

Če bi te resnično imel rad bi te sprejel takšno kot si, tako pa si bila samo njegova črtica. Tudi sam sem doživel nekaj podobnega, pa sem si rekel da grem svojo pot, ona pa si naj gre po bivšega, če jo bo sprejel. Tako moraš tudi ti naredit. Imej se rada in si reči da obstaja nekje nekdo ki te bo imel rad takšno kot si.

Res, da je post star eno leto, srčno upam, da si Biserka pakirala. Ni vsak za vsakogar, čeprav na zunaj izgleda skoraj iluzionarno srčkan par.

Jaz dolgolasa in dolgonoga lepotica z 80/B košarico imam takšnega kmeta, da se samo čudijo kva delava skupaj. Fuka pa ko zmaj! to je odtehtalo, čeprav je grd ko pes.

New Report

Close