Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ne želi se odpovedat mačku

Ne želi se odpovedat mačku

Partnerki sem že dolgo nazaj povedal da živali, torej pesjakov, mačkov in podobne bolhate golazni ne toleriram. Edino mogoče ribo. Pa je rekla da bo razmislila. Zdaj je že par let od tega, pa je maček še kar tu. Očitno še kar razmišlja ali kaj? Kako jo prisilit naj ga že končno da v zavetišče, proda na bolhi, zaradi mene pošlje s hitro pošto na Kubo, me ne briga, samo proč naj gre!!!!

…po moje, da boš prej ti poslan “na lepše”, in prav ima 😉

Odgovor na objavo uporabnika
prekleti živaloljubci, 04.12.2024 ob 11:00

Partnerki sem že dolgo nazaj povedal da živali, torej pesjakov, mačkov in podobne bolhate golazni ne toleriram. Edino mogoče ribo. Pa je rekla da bo razmislila. Zdaj je že par let od tega, pa je maček še kar tu. Očitno še kar razmišlja ali kaj? Kako jo prisilit naj ga že končno da v zavetišče, proda na bolhi, zaradi mene pošlje s hitro pošto na Kubo, me ne briga, samo proč naj gre!!!!

Saj ni tako težko no. V svoji moteni glavi si lahko kakršnkoli zaključek zgodbe zamisliš. Potrudi se malo no.

Da bi v realnem življenju imel koga ki bi ti prišel blizu je itak nerealno pričakovat. Še tvoja mati se verjetno sili da ne bruhne ko te gleda k gniješ na kavču. Mački pa sploh ne bi prišli v tvojo bližino. Prebrihtne živali 😀

Me res zanima, zakaj je s teboj. Si Gnus.

Pa je mačka imela že takrat, ko sta se vidva spoznala?

Ali pa je mačka nabavila ravno zato, da boš končno spokal 🙂 Pa se je očitno tudi malo uštela. Ti je že fajn.

Menim, da ti gnojis po forumu s temami, ki so za samo dno od dna. Ko ze mislis, da ne mores nizje past, evo pa ti uspe. Una tema od deliverance je 100% tvoja

Avtor vi ste pa totalno brez duša in brez srca. Potrebujete strokovno pomoč, ker niste normalni, da imate tak odpor do živali, resno. Če bi moj od mene pričakoval, da se znebim živali bi se definitivno znebila njega, ker brezsrčnih ljudi enostavno ne prenesem v svoji bližini.

Ženska ima prav. Maček ji bo v veliko večjo oporo kot ti. Znebiti se je treba takega moškega in ne mačka.

pri moji babi je bilo isto, pa sem kar izvedel kompromis. mačka lahko ostane pri hiši, a na enem kovinskem špičku ograje. pa so jo potem po parih dnevih itak vrane skluvale do skeleta.

100 krat raje živali kot take dedce, pika in konec!

New Report

Close