Ne želi se odpovedat mačku
Partnerki sem že dolgo nazaj povedal da živali, torej pesjakov, mačkov in podobne bolhate golazni ne toleriram. Edino mogoče ribo. Pa je rekla da bo razmislila. Zdaj je že par let od tega, pa je maček še kar tu. Očitno še kar razmišlja ali kaj? Kako jo prisilit naj ga že končno da v zavetišče, proda na bolhi, zaradi mene pošlje s hitro pošto na Kubo, me ne briga, samo proč naj gre!!!!
prekleti živaloljubci, 04.12.2024 ob 11:00
Partnerki sem že dolgo nazaj povedal da živali, torej pesjakov, mačkov in podobne bolhate golazni ne toleriram. Edino mogoče ribo. Pa je rekla da bo razmislila. Zdaj je že par let od tega, pa je maček še kar tu. Očitno še kar razmišlja ali kaj? Kako jo prisilit naj ga že končno da v zavetišče, proda na bolhi, zaradi mene pošlje s hitro pošto na Kubo, me ne briga, samo proč naj gre!!!!
Saj ni tako težko no. V svoji moteni glavi si lahko kakršnkoli zaključek zgodbe zamisliš. Potrudi se malo no.
Da bi v realnem življenju imel koga ki bi ti prišel blizu je itak nerealno pričakovat. Še tvoja mati se verjetno sili da ne bruhne ko te gleda k gniješ na kavču. Mački pa sploh ne bi prišli v tvojo bližino. Prebrihtne živali 😀