Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute ne znam z denarjem

ne znam z denarjem

Resnično potrebujem nekoga ki mi bo pomagal porihtati moje finančno stanje. Dolgov imam en cel kup, plačo ima solidno in vem, da bi se z njo dalo veliko poplačati,amapk ne znam začeti, ko dobim denar ga kar hitro porabim za bedarije. Na koga se naj obrnem?

Na moža.

Nekoga potrebujete, da bo pregledal in analiziral trenutno stanje in naredil sanacijski načrt. Potrebna bo doslednja samodisciplina, s tem da si naredite okvirja, koliko lahko porabite in si vse zapisujete. Pišite mi na e-mail in se zmeniva za uro svetovanja.

Lp,

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

Pozdravljeni,

tudi jaz sem že čisto obupana, ker več ne vidim izhoda. Sem mama samohranilka z dvema najstnikoma. Moja plača s preživnino in otroškimi dodatki ne doseže 1500 eur. Imam kar nekaj kreditov, položnice ogromne, otroka je treba prehraniti in več ne znam čarati. kaj naj storim?

Hvala za nasvet.
LP

1.500 €ur ni tako malo in v principu ne bi smelo biti pretežko priti skozi. Prelagam da si na list papiraja napišete vse mesečne odhodke v 3 kategorije : nujni, pogojni, nepotrebni.

Na ta način potem narediš načrt katere stvari izločiš in katere obdržiš. Počasi, ko se ti bodo prihoki povečali oziroma določeni krediti iztekli, pa boš lahko ponovno dodajala.

Pozdravljeni,

Ko bi bilo tako enostavno. ne bom vam pravila dolge zgodbe, ampak od ločitve se mi vlečejo vedno večji krediti, katere ko malo poplačam vzamem nove in daljše in zadnji se mi bo iztekel po 7 letih. kar naprej podaljšujem limite in denar dvigam iz ene kartice na drugo,…

hvala in LP

Nihče ne pravi da je enostavno, vendar bi vseeno rad videl kaj boste napisali v teh 3 kategorijah…lahko pa seveda še naprej obupujete in ne naredite ničesar.

New Report

Close