Nebi se piše narazen, torej ne bi
ja seveda… po tvoji zaslugi bo pol mon spregledalo….
nasvet:
nehaj brati forume z vidika slovnične/pravopisne pravilnosti, ali pa vzemi rdeči kuli, si sprintaj cel forum in začni lektorirat…[/quote]
nasvet: Ne misli, da se stvari ne morejo spremeniti, ker se lahko.
Sodim namreč po sebi. Včasih na tem forumu dobim kakšno novo idejo, nov pogled na stvari. Kakšna razmišljanja me kar presunejo. Dosti stvari mi da misliti….. in tako, vidiš, bo mogoče kdo zaradi mojega zapisa o “ne bi” začel prav pisati (prej mu nihče ni povedal, da piše narobe).
ja seveda… po tvoji zaslugi bo pol mon spregledalo….
nasvet:
nehaj brati forume z vidika slovnične/pravopisne pravilnosti, ali pa vzemi rdeči kuli, si sprintaj cel forum in začni lektorirat…[/quote]
nasvet: Ne misli, da se stvari ne morejo spremeniti, ker se lahko.
Sodim namreč po sebi. Včasih na tem forumu dobim kakšno novo idejo, nov pogled na stvari. Kakšna razmišljanja me kar presunejo. Dosti stvari mi da misliti….. in tako, vidiš, bo mogoče kdo zaradi mojega zapisa o “ne bi” začel prav pisati (prej mu nihče ni povedal, da piše narobe).[/quote]
tud učiteljica v prvem razredu ne?
Mene tudi motijo napake, pa raje ne opozarjam, ker so dotični tukaj na forumu takoj globoko užaljeni, namesto, da bi vzeli dobronamerno in naslednjič napisali prav,
zelo me moti nepravilna raba predlogov s/z, sploh ne razumem, da odrasli (najbrž imajo vsaj srednjo šolo) tega ne znajo, res no,
pa tudi se opazi, kot so že rekli- je čisto drugače. če se zatipkaš, ali pa narediš slovnično napako.