Nebo ves čas zapacano, megleno. Ne pustijo nam sonca
Nehajte že jamrat! Še par dni nazaj in cel prejšnji teden je bilo idilično, krasno sončno vreme. Zdaj avtor,ica piše kot da je ze dva meseca sama megla. Mater ste scrkljani. Nikoli vam ni prav!
Mene boli k*** za meglo. Jaz grem ven na sprehod, se temu primerno oblečem in se grem razmigat.
Ne more skoz samo sonce sijat in zunaj imet 25 stopinj. To ne gre.
Ne veste kaj bi sami s sabo. Žalostno.
Pustimo bolne…
Imate prav. V tednu šolskih pocitnic je bilo vreme neverjetno, takrat je bilo delo drugje, tam kjer so zalivali.
Sem pa ravno ta teden s še kar sončne, pa vendar zapacane štajerske pri Trojanah šla direkt v meglo. Drži, ampak nad tistim pokrovom je bil še eden. Avionski. Res groza. Letos sem res praznovala vsako modro nebo, tako malokrat so ga dovolili.
334234232, 09.11.2024 ob 13:53
kaj jim dogaja, zastirajo sonce, kar slabo vpliva na počutje človeka in zdravje
Očitno vas imajo na piki. Nas primorce imajo radi. Piha veter, zrak je čist, svež, nobene vlage, oblačka, nobene megle. Kristalno jasno nebo. Razmisli, s čim ste se jim zamerili.
ljudje se sprašujejo zakaj dobim vročino, smrkam, kašljam. me boli grlo, vneti sinusu, bronhiji……. običajno je bilo to zaradi suhega, hladnega zraka z vlažnostjo cca. 30% (julija npr 70-80%) , ampak zdaj je tega vedno več in krivec za to so NATO-va letala. Ene države so že sprožile postopke, da se to prekine, da jim ne dovolijo več preleta , ker je v ozadju črno siva združba ljudi, ki obvladujejo planet v ozadju s ogromno količino denarja… torej ljudje ne se spraševat zakaj ste bolni zdaj tudi v poletnem času- NATO-va letala glejte, glejte vse te črte po nebu, ki vam trosijo na glavo aluminij, bromide, itd….