Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nebo ves čas zapacano, megleno. Ne pustijo nam sonca

Nebo ves čas zapacano, megleno. Ne pustijo nam sonca

Odgovor na objavo uporabnika
ZDRAVILEC0, 10.11.2024 ob 19:17

ljudje se sprašujejo zakaj dobim vročino, smrkam, kašljam. me boli grlo, vneti sinusu, bronhiji……. običajno je bilo to zaradi suhega, hladnega zraka z vlažnostjo cca. 30% (julija npr 70-80%) , ampak zdaj je tega vedno več in krivec za to so NATO-va letala. Ene države so že sprožile postopke, da se to prekine, da jim ne dovolijo več preleta , ker je v ozadju črno siva združba ljudi, ki obvladujejo planet v ozadju s ogromno količino denarja… torej ljudje ne se spraševat zakaj ste bolni zdaj tudi v poletnem času- NATO-va letala glejte, glejte vse te črte po nebu, ki vam trosijo na glavo aluminij, bromide, itd….

A tako torej. In o tem so seveda seznanili zdravilekusa tuml runklus idiotusa☝️😁

Cepi se butara in ne boš več smrkala. Eni nismo zboleli že več let.

Jaz ne vem zdravilekus idiotus kako si niti za deset minut nazaj nič ne zapomniš? Saj si ja ves cas trdilo, da imamo že spike protein v sebi in smo gotovi. Zakaj bi potem sploh špricali iz natovih letal? Ne moreš človeka petkrat ubit, ampak le enkrat. Razumeš vsaj to vol zarukani?….kurac ti kaj razumeš, usmrdnlo se vse pod pokrovko…. heh.☝️😁

Bill Gates nam namerno zakriva sonce.

modrivrag, 10.11.2024 ob 19:37

Jaz ne vem zdravilekus idiotus kako si niti za deset minut nazaj nič ne zapomniš? Saj si ja ves cas trdilo, da imamo že spike protein v sebi in smo gotovi. Zakaj bi potem sploh špricali iz natovih letal? Ne moreš človeka petkrat ubit, ampak le enkrat. Razumeš vsaj to vol zarukani?….kurac ti kaj razumeš, usmrdnlo se vse pod pokrovko…. heh.☝️😁

hihihihi, pa dej pust to kislco od cvička jebemti no, sej maš že čist skurjene mođgane in iz ust ti smrdi prau po kisu

Anonimno 7674, 10.11.2024 ob 19:49

Bill Gates nam namerno zakriva sonce.

Aja, to je pa novo. Žleht je. Kaj češ.☝️

Ma kakšen Gates? Janša to počne.

Po moje pa Trump.

New Report

Close