Neboš se cepil? NE BOM!!
Neboš se cepil? NE BOM!!
1)Če se ne bo ste cepili ne bo
ste potovali!!
NE BOM!! Ne bom se cepil, ne bom potoval!! V tem slučaju bo propadel turizem, letališča, proizvajalci letal, piloti, osebje, avtobusni prevozi vozniki, rentacarji in VSA povezana industrija!
2)Če se ne boste cepili ne boste mogli v trgovine, kino, gledališče!!
NEBOM! Ne bom hodil v trgovine, kino in gledališče. Čez par tednov bodo večino trgovin zaprli, ljudje bodo zgubili službe, prodajalci in proizvodnja bo propadla, kina in gledališča bodo vseeno propadla!
3) Če se ne boš cepil ne boš mogel delati:)
NE BOM!! Ne bom delal💪🏼 nebom plačeval prispevkov in davkov, s tem bo propadla država, vsa podjetja, pač nobeden nebo delal!
Ni tako težko upreti se eliti zbrani okrog sedežev. Treba je reči samo NE BOM!!! Vsi njihovi plani za potni listi, potovanji, ukrepi in zakoni in vse kar je NE NORMALNO pada v vodo!!!
[hashtag=sos]#sos[/hashtag] [hashtag=stopimoskupaj]#stopimoskupaj[/hashtag] [hashtag=edenzavsevsizaenega]#edenzavsevsizaenega[/hashtag] [hashtag=vseslovenskavstajanaroda]#vseslovenskavstajanaroda[/hashtag] [hashtag=drzavljanskanepokoriscina]#drzavljanskanepokoriscina[/hashtag]
Mislim, eni pa delate zdraho! A imaš premalo dramatično življenje in je to največji dosežek, da se po forumu in verjetno tudi po socialnih omrežjih razburjaš, da se ne boš cepil?!
Cepljenje je PROSTOVOLJNO, je bilo tako tudi jasno povedano. Če pa določene države sprejejo omejitve zaradi necepljenja, je pa njihova stvar in naša odločitev kako bomo reagirali.
Se pa tudi jaz ne bom cepila.
Ampak če NE BOM rečeva smo midva in še ostala peščica, potem…bo res tako…da ne bomo mogli niti v trgovino, ampak…če sta moja babi in dedi preživela 5 otrok ob zelju, fižolu in krompirju, bomo tudi pri nas preživeli. Tako da…NE BOMO SE CEPILI, pa če tudi to pomeni da izgubim službo!!! Če nimam službe imam še vedno zdravo telo in um da lahko delam na zemlji, če pa…tvegam s cepivom pa…mi nič ne pomagajo potovanja, trgovina služba…če bo moje telo in um zbolel.
V moji rodni grudi so imeli včasih na pokopališču “oddelek”, ki se mu je reklo “otroški britof”. Tam so bili pokopani otroci. Z zdravstvenim napredkom, napredkom tehnologije in informacij, danes le redko kateri otrok ne dočaka polnoletnosti.
Tudi pri znanju je podobno, če so generacije naših prababic in pradedkov bile nepismene, je danes zaradi šolstva pismenost samoumevna.
Zelo zanimivo se mi zdi to današnje zavračanje vsega novega. Kaj mora res priti do vojne, pomanjkanja, bolezni in propada civilizacije, da se bomo zavedali na kako visokem nivoju smo? Včasih bi ljudje premoženje prodajali za cepivo, veseli bi bili, da bi lahko bili pismeni. Kaj smo danes na tako visokem nivoju da zaradi gozda ne vidimo dreves?
Zahodna civilizacija je v prostem padu in zdaj zdaj se bo raztreščila na podnu vseh podnov. Takšna kot je bila v zadnjih pet tisoč letih, ni vredna piškavega oreha. Vojne, lakota, neznanje/napačno znanje, laži, hinavščina, vse zaradi nizke ozaveščenosti človeštva. Tehnološki napredek je v zdnjih stoletjih prinesel tako dobrobiti kot slabosti, ker se ni istočasno razvijala etičnost in zavedanje, kdo smo in kaj smo. Razvijali smo ego, ki vse izkoristi v svoj prid na škodo celote. Te dobe je nepreklicno konec. Ego mora s prestola in ustoličili bomo dušo, ki prinaša razumevanje in modrost, sožitje in ljubezen, resnico in svobodo, kar nas vodi v zlato dobo. Razlika med življenjem iz ega in življenjem iz duše je kot spanje proti budnosti in zdaj je čas bujenja.
Ampak če NE BOM rečeva smo midva in še ostala peščica, potem…bo res tako…da ne bomo mogli niti v trgovino, ampak…če sta moja babi in dedi preživela 5 otrok ob zelju, fižolu in krompirju, bomo tudi pri nas preživeli. Tako da…NE BOMO SE CEPILI, pa če tudi to pomeni da izgubim službo!!! Če nimam službe imam še vedno zdravo telo in um da lahko delam na zemlji, če pa…tvegam s cepivom pa…mi nič ne pomagajo potovanja, trgovina služba…če bo moje telo in um zbolel.
[/quote]
Tako je.
Čeprav bodo poskušali čimveč ljudi prepričati s propagando in ustrahovanjem z raznimi omejitvami, svojih groženj ne bodo mogli realizirati, ker bo preveč tistih, ki bodo rekli ne.
Ne balinej, ker je vse samo še keš. Včasih so se v podjetjih trudili npr. da bi ležaj zdržal čim več, danes ležaj, ki zdrži preveč ga vržejo v škart. Zakaj? Zato, ker je potrebno zagotoviti nadaljno povpraševanje za ta ležaj ne pa da naredijo ležaj, ki ti bo celo življenje služil.
Tako kot pri cepivih se sedaj govori, da boš kar “posodabljal”. Ne balinej.
Tako, da tale napredek, ki ga omenjaš je šel tako daleč, da te lopuža ves čas ne pa da ti zagotovi stalnost in zaščito za čim daljši čas. Kapiš? Pa še nekaj koga danes briga sploh za tvojo rit ? Nobenega. Tebe za mojo briga se sekiraš? Ne. Ne balinej potem.
Dovolj let imam izkušenj, da vidim, da je večina samo grebatorjev in bi še lastne mame prodali, da bi imeli neko materialno korist ne pa da bi jih zanimala tuja dobrobit in zdravje.
Ne balinej.
Pa tisti pri koritu so tudi vedno sebi vedno oskrbeli rit ne pa tvojo, danes pa se kobajagi mnogi ti pri koritu kao odpovedujejo cepivu za to, da ga bo kao nek starac v domu za ostarele dobil. Pa komu hočete iditizem v glavo poriniti in da tisto, kar je očitno postane zakrito. Lej imaš keš v žepu? prnes ga men kuj sedaj, boš ti zase kasnej poskrbel. če se je politik odpovedal cepivu kakšen zato da ga bo najprej tvoja rit dobila dej še ti se odpovej kešu najperj zase pa ga drugmu daj potem pa zase ponovno nabrskaj ali čakaj da ti ga kdo da. Saj v tej “lepi” družbi kjer živimo kjer vse za vse skrbi in vsi skrbijo za vsakega ga bo tudi tebi nekdo takoj podaril da boš imel poln žep.
NE BALINEJ
Tako je.
Čeprav bodo poskušali čimveč ljudi prepričati s propagando in ustrahovanjem z raznimi omejitvami, svojih groženj ne bodo mogli realizirati, ker bo preveč tistih, ki bodo rekli ne.
[/quote]
Robi, UPAM da nas bo res VEČ!!! Čeprav ko poslušam pogovore v službi, izgubljam upanje 🙁
Vsi se bodo cepili zato da ne bodo preprečili težji potek bolezni…jaooo…pa {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} za zaplete pri bolezni je približno enak {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} za zaplet pri cepljenju. Jaz sem sicer naredila sklep pri sebi, da NIKOGAR ne bom prepričevala v svoj prav in to zase pričakujem tudi od drugih. Jaz in moji dragi se cepili NE BOMO in pika. Smo bolezen preboleli in zavedamo se da pri nobeni zadevi ki se nam v življenju zgodi ni zagotovila da nas ne ubije, poškoduje…pa naj bo to vožnja z avtom, sprehod po gozdu, porod…
Robi, UPAM da nas bo res VEČ!!! Čeprav ko poslušam pogovore v službi, izgubljam upanje 🙁
Vsi se bodo cepili zato da ne bodo preprečili težji potek bolezni…jaooo…pa {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} za zaplete pri bolezni je približno enak {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} za zaplet pri cepljenju. Jaz sem sicer naredila sklep pri sebi, da NIKOGAR ne bom prepričevala v svoj prav in to zase pričakujem tudi od drugih. Jaz in moji dragi se cepili NE BOMO in pika. Smo bolezen preboleli in zavedamo se da pri nobeni zadevi ki se nam v življenju zgodi ni zagotovila da nas ne ubije, poškoduje…pa naj bo to vožnja z avtom, sprehod po gozdu, porod…
[/quote]
Pri nas v službi skoraj vsi pravijo, da se ne bodo, ker nima smisla se cepit.
Zdaj mafijaši poskušajo umetno ustvarjati strah in epidemijo z nekimi brezveznimi sevi, a vseeno bo vedno več ljudi imelo poln kufer tega korona cirkusa.
Pri nas v službi skoraj vsi pravijo, da se ne bodo, ker nima smisla se cepit.
Zdaj mafijaši poskušajo umetno ustvarjati strah in epidemijo z nekimi brezveznimi sevi, a vseeno bo vedno več ljudi imelo poln kufer tega korona cirkusa.
[/quote]
Kot sem večkrat povedal, stiskal bojo dokler ne pride do konca, potem se bomo klali, na žalost, narod je preglup. Jaz pa tudi nisem Ghandi, trpim in prenašam to norijo že eno leto brez večjih incidentov. Še. Ma nimam živce dobre in sem psihično nestabilen za budale in ovce ki im sledijo. Pa di pukna da pukne, pa bo kmalu, in bo žrtev to je neizogibno. Mogoče 1{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} šanse da se ne pobijemo.
Kot sem večkrat povedal, stiskal bojo dokler ne pride do konca, potem se bomo klali, na žalost, narod je preglup. Jaz pa tudi nisem Ghandi, trpim in prenašam to norijo že eno leto brez večjih incidentov. Še. Ma nimam živce dobre in sem psihično nestabilen za budale in ovce ki im sledijo. Pa di pukna da pukne, pa bo kmalu, in bo žrtev to je neizogibno. Mogoče 1{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} šanse da se ne pobijemo.
[/quote]
Če bo narod še naprej sledil psihopatom, potem nas res čaka vojna. Tako je vedno bilo že v zgodovini in verjetno vedno bo.
Če bo narod še naprej sledil psihopatom, potem nas res čaka vojna. Tako je vedno bilo že v zgodovini in verjetno vedno bo.
[/quote]
Pa kaj misliš zakaj sem se jaz spustil v to kaj sem se spustil, dva so izhoda, zmaga ali smrt.
Priča smo padcu pravne države, ustave in vseh inštitucij, katere so itak kontrolirane od istih, torej nič druzga ne preostane. Na žalost klali se bomo mi, kot vedno narod glupi. Borci za Istinu in Tisti ki Sledijo Ukazom. Bit če svega, pa dobro, jbg.
slabo razmišljaš, ali pa si trol billagatesa in kar je še teh mafijašev……
kaj pa če nas je preveč, kaj če nas bodo s temi cepivi, ki so novost NEPREIZKUŠENA narejena, da bodo cepljeni vsi po vrsti v parih letih umrli, ne da bi kdo posumil, da je to zaradi cepiva, kaj če mladi zaradi teh cepiv ne bodo mogli imeti otrok??? Če vprašaš billagatesa, je to še boljše, saj zato pa so dali v cepivo sredstvo, ki preprečuje vgnezdenje placente v maternico….
kaj si pomislil tudi na to?
Ameriški Amiši recimo živijo po pravilih, starih 100 ali 150 let. In prav nič jim ne manjka.
Si pogledal kakšen posnetek njihovega življenja?
Imajo lepa, naravna dekleta, ženske. Jim nič ne manjka.
Še najmanj to, da za lastno promocijo kažejo bradavičke, ter ritnice. In da potem dajo take posnetke na splet…
Kot da bodo od 50.000 všečkov, s temi všečki lahko šle v trgovino nakupovat… In od tega živet.
Z novimi časi, navadami in tehnologijami, je MARSIKAJ NAROBE. Skoraj vse…
Ameriški Amiši recimo živijo po pravilih, starih 100 ali 150 let. In prav nič jim ne manjka.
Še najmanj to, da za lastno promocijo kažejo bradavičke, ter ritnice. In da potem dajo take posnetke na splet…
Kot da bodo od 50.000 všečkov, s temi všečki lahko šle v trgovino nakupovat… In od tega živet.
[/quote]
Itak. Da ne omenjamo še moderne ničvredne procesirane hrane.
slabo razmišljaš, ali pa si trol billagatesa in kar je še teh mafijašev……
kaj pa če nas je preveč, kaj če nas bodo s temi cepivi, ki so novost NEPREIZKUŠENA narejena, da bodo cepljeni vsi po vrsti v parih letih umrli, ne da bi kdo posumil, da je to zaradi cepiva, kaj če mladi zaradi teh cepiv ne bodo mogli imeti otrok??? Če vprašaš billagatesa, je to še boljše, saj zato pa so dali v cepivo sredstvo, ki preprečuje vgnezdenje placente v maternico….
kaj si pomislil tudi na to?
[/quote]
Zakaj bi si Bill želel manj ljudi? Njemu je v interesu da jih je čim več in da čim več ljudi uporablja MS produkte. Tako da če uporabljaš Windowse, Billa dejansko financiraš in podpiraš.
[/quote]
No če bi posnetek slehernega slovenca pokazal ljudem v Afriki bi bili istega mnenja – nič nam ne manjka. Pa tudi kakšen naš direktor bi znal to povzeti ter dodati da se z minimalcem prav lepo lahko živi.
Drugače pa prosim da mi naslednjič napišeš sporočilo na oglasno desko, tam pri koseških blokih ga pusti … pač ker tehnologija sux.
Zakaj bi si Bill želel manj ljudi? Njemu je v interesu da jih je čim več in da čim več ljudi uporablja MS produkte. Tako da če uporabljaš Windowse, Billa dejansko financiraš in podpiraš.
[/quote]
Pa ravno Gates največ trobi o prenaseljenosti. Npr. umrli po cepljenju so po njegovem mnenju kolateralna škoda, ki spada zraven. Itak obstaja v eni ameriški zvezni državi kamen z vklesanimi številkami 500 millijonov svetovne populacije kot zlati standard.
O prenaseljenosti je na tem forumu že večkrat bilo govora, ker folk nasede besedam mafijcev/elite in so kar za to, da bi nas moralo biti veliko manj. Ko vprašaš. če bi začeli iztrebljati kar pri njem, skoči v luft, ja to pa ne! Saj nas ni preveč, le neegoistični bi morali biti in sodelovati bi morali z naravo namesto da ji škodujemo.