Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Neč ne zastopim (spet) ….

Neč ne zastopim (spet) ….

… ampak ziher NI kul !

Dragi moji , dolgo , dolgo me ni bilo tu med vami , ker imam osebne , družinske zadeve take , da mi onemogočajo prebiti kaj več časa v vaši družbi , zvečer se mi pa – po pravici povem – ne ljubi , raje se usedem pred televizijo in v naslednjih 10 minutah zaspim ;)))

Potem pa mi hči reče , daj mami , a greva pogledat , kaj so pisali tvoji frendi te dni . Ona zdaj včasih z mano počekira “moja” dva foruma in se reži , češ , kaj za ene face smo … no , ja … pa kot rečeno , prideva , bereva , bereva … neč več jasno … vse v nekih šifrah ,o nekem menihu je govora , pa o srečanju , kamor ne boste hodili ( btw – mene tudi ni nihče ne povabil , ne omenil , ne po mailu , čeprav ga vsi poznate , ne po telefonu , ki ga tudi vsi poznate ) vse skregano , se obtožuje , se poslavlja …
Ma , ne razumem … pa tudi ne vem , če je vredno iskat po vseh desetinah postov nazaj , če se mi bi kaj razjasnilo.
Samo vprašam – a sem tudi jaz kaj kriva ?
Toliko , da vem , kako se obnašat .

Pozdrav od Nikite , ki ji NIHČE ne piše , ne pokliče , ne pošilja sms-ov .. tudi tisti , ki so bili nekdaj kao prijatelji , zdaj pa … tišina …
… pa tudi ne vem , zakaj !

Ma , brez zamere , vsi , ki boste tole prebrali , ampak tako mi je prišlo , da napišem … in sem.

N.

jejhaata,jejhata!
Niki mojaa!
Zaakonitost foruma je,da če se ne pojavljaš….te pač hitro pozabijo.
Ampak takega kalibra,kot si ti…pa ne!
Upam,da je od zadnjič,ko sva se slišala(pa saj oštja ni tolk nazaaj!!!Al ta cajt tko nori?) pri tebi,s tabo in že veš kom…vse v redu!
Glede tistega,kaar se dogaja….ah se mi neče.Je vse skupaj en kaco brez veze!
Rolaj dalje zaa iste solde…pa bo OK!
;-)))

Aja enga strastnega na LB!!!!!
😉

Niki, ne boš verjela, ampak pred parimi minutami si mi bila v mislih. In pred parimi minutami sem dejala: zdaj pa moram na vsak način naši NIki poslati en post, da vsaj izvem, če je še med živimi, ker slutim, da ji ni lahko. Ali je bolna hčerka, ali je bolna ona sama. In …. če ne verjameš, ti bom to, kar sem napisala, tudi dokazala.

Draga Niki, ničesar nisi ti kriva, nič ne skrbi. So stvari, ki se bodo razjasnile same po sebi, verjemi. Nič nisi zamudila, nikjer pa tudi ni posebnega napredka. Skratka, stvari stojijo tako, kot stojijo.

Naš Jani se še vedno vztrajno oglaša in trudi držati tale forum pokonci, pri čemer mu delajo družbo Muca, Zajček, Seba in še kdo. In to je naš domicilni forum in izgleda, da bomo morali kar tukaj biti. Srečanje ni organizirano na tem forumu, je na drugem, vendar tam, kot izgleda, vsi nismo zaželjeni. Zate ni skrbi, ti se boš zagotovo znašla med povabljenimi.

Ojla, dobila sem obisk. Se javim čez čas. Lep se imej, objemam te in stiskam k sebi.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

… takole je :
Mala je bolna ( ne vem več , ali že spet ali še zmeraj) , sama sem tudi bolj tako – tako , pred dvemi tedni je povsem nepričakovano umrla moja tašča in čeprav se nisva vedno najbolje razumeli , smo le živeli skupaj celi dve destletji in v tem času se je zgodilo marsikaj – ne samo slabo , tudi veliko lepega ! Obema hčerkama je zelo hudo , moj mož žaluje , moj tast pa je popolnoma strt človek. Nanjo je bil zalo navezan , pa tudi popolnoma odvisen je bil – sam zase ne zna poskrbeti , kar pomeni , da imam v družini novega člana. Skratka … kup skrbi in dela , da o splošnem vzdušju niti ne govorim !
In tako sem že spet že tretji teden doma , tekam okoli zdravnikov , kuham , pospravljam itd itd ( saj se ve , kaj počnemo , ne ;))) zvečer se pa lepo spravim pred TV v upanju , da bom videla vsaj en film v celoti … pa je vedno tako , da vidim samo začetek , potem pa grem nel al di la … hehe … nasilno me zbudijo okoli dveh ponoči …evo , danes se pripravljam , da bi gledala “Zgodbe inšpektorja Lynleya ” … ma , ti povem jutri , do kje bom prišla :)))
No , to je bilo moje poročilo . Zdaj pa o drugih temah .

Ja , na kako srečanje si pa resnično želim !
Rada bi malo poklepetala , se smejala , dala vse iz glave , gremo na lepše …
v tem stilu.
Počasi se že bližajo prazniki in bi bilo treba kaj ukrenit , kaj praviš ?!
Pa ne tako , mi tastari gremo skupaj , uni taspodnji pa naj gredo skupaj , jaz pa na oba konca , hehe …. rada bi , da bi se vsi spoznali , saj jaz sem imela priliko srečat večino “kletkašev” in so mi bili vsi brez izjeme res v redu ljudje … ma face , no :)))
To je moje mnenje.
Seveda pa ima vsak svoj zorni kot .

Se vidimo !
N.

Pozdrav obema…….še od mene….

Niki Lupčka*** Drži se…sej veš a ne?

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Draga Niki, slutim, kako se počutiš, res slutim. In vem, da ti ni najlažje. Upam, da bodo tile težki dnevi kmalu mimo. Srečanja …. da, srečanja si tudi jaz želim, nič drugega ta hip ne morem reči. Ampak…. je že tako, kot je. Bo.. ne bo … bo … ne bo! In ti boš pač šla, če boš povabljena. In drugi sevedat tudi, če bodo povabljeni. Morali si bomo urediti to srečanje, zase vem le to, da če bo, bom šla, če ne bo, se bom srečevala z vami posamično.

Upam, draga Niki, da se kmalu spet vidiva, slišiva, poklepetava. In spet tako globoko in sproščeno nareživa, kot znava to le midve …. Objemčka! Tebi in M. seveda !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Niki… da bi se stvari uredile čimprej in da kmalu spet napišeš kej 🙂

lep poudrav z gorenjske….. cmoka!

Drušna , cmoke za vse !
Ja,nekaj bo treba naredit…. da,če se že rešit problemov
ne da,se nanje vsaj pozabi za kakšno uro !
Srečno,Niki !

Ba triba u grunte jet, ne de, Niobčika? Bomo nardil en velik pir …… (beri: žur), pol se ga bomo utolkli do nezavest, da namo neč vedl, kje kdo je in zakaj, pol se mo pa pa dumih odtalal …

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Oj , niki…
Vse moje res iskrene želje , da bi ti bilo lepo….

Vse mine …. a spomin ostane …

knedl, knedl +1

Aha!

in potem se pripopam .. seVekam :):)))

knedl, knedl +1

Ne mine :)))) boš že videla…vsaj kar se tiče mene in tebe ne *******

SeVeDe:)

čbelco P.V. !

Šefica ahooooooooooooooooooooooooooooj:)

ekole od mene tolele:)

je škrat ob vse mašine, naslove ino cifre tako da
je bla neki cajta tema kakor u rogu…

zaenkrat Prletim ku sneta skira, ampak bo čez kak
mesec škrat u svojih Butalih mel internet poliiiiiiiiiiiiii

bo pa štalo naredu, pa kšne mejliral, pa neč več plačeval
po urcah internet…… yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

jest zud neč ne zastopim, ampak mislim taku kot naš Jani,
= ziher kul ( da ne bom kot stara plošča ku pravim da je vsaka stvar
za neki dobra).

kjerkoli in karkoli počneš – mejl namreč preberem (ne uspem gor prit ponavadi) vsaj 1x na 10 dni…kej čem tko pride, bo pa poli bolj luštno ne de…) imej se maximalno, pošilam pozitiv vajbrejšn ne de

obnašat se pa zaboga milega dej taku kot TI misliš da je prav!!
šef je šef, ne de:)))

Sorry Niki, jaz ti pišem in pišem in sprašujem in ti ….. Je pa res, da zelo redko tu gor kaj preberem, še manj pa kaj napišem.
Pozdrave vsem (pa čeprav jih 3/4 ne vem kam dat).

New Report

Close