Necepljen in Omikron, izkušnje?
Meni se je kar vlekel, ker so bili vsi simptomi po 2 dni, med njimi pa po 2 dni pavze – 2 dni temperatura, 2 dni nic, 2 dni grlo, 2 dni nic, 2 dni nos, 2 dni nic… .
Vse skupaj je zgledalo kot en zoprn prehlad, le da se je vlekel in na koncu sem bila izcrpana od tega, ker je tako dolgo trajalo, 14 dni vse skupaj namesto enega tedna.
preboleno brez problemov, 28.06.2022 ob 14:09
Popolnoma asimptomatsko, le nadležen kašelj cca 1 mesec še potem – me je pa zdravnik dal na test, ker je bilo po krvni sliki vidno, da je nek vnetni “proces” v telesu ( levkociti, eritrociti, pa to – torej imunski se je samostojno in dobro boril) – in je bil test na SarsCov2 pozitiven-letos aprila.
Nobenega bolečega grla, nobene izgube okusa, vonja, ipd, samo en večer pre dpozitivnim testom prej me je malo “treslo” in pa povišana T na 38,2. Okuženo pa nekje v javnosti – trgovina z živili, ker v tistem času gibano samo tam – delo od doma sicer takrat, nobenega minglanja v javnosti po nepotrebn em, ko je bil letos spomladi izbruh na polno.
njanaj, 28.06.2022 ob 16:04
Kako pa veste, da je bil omikron? So vas kaj posebej testirali? Jaz ravno zaključila izolacijo…tri dni driske, bruhanja in groznega glavobola, potem kakšna dva dni kašelj in zamašen nos, pozitivna devet ni.
Aja, pa cepljena….
Verjetno glede na čas okužbe. Če ste se okužili letos, potem je zelo verjetno Omikron.
Moja izkušnja: brez kakršnih koli simptomov.
En dan vročine, potem pa iz dneva v dan slabše počutje, nič kašljanja, bolečin v prsih….samo pokonci nisem mogla biti, deset dni sem ležala razen nujnega vstajanja, potem sem počasi prišla k sebi. slabo sem se počutila še slaba dva meseca po okužbi.
Mož je cepljen, okužbo sem jaz prinesla, en dan vročine in je bil kot nov, otrok enako.
Začelo se je z bolečim, pekocim grlom. Zvečer sem dobil vročino, fino me je treslo, da so mi zobje sklepetali. Potem pa bolecine v misicah. Po dveh dneh se mi je izboljsalo, pa zvecer spet poslabsalo. Trajalo laksen teden. Zadnja dva dni bil zelo utrujen in brez moči. Brez kašlja, samo zelo zasluzeno grlo.