Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Necepljeni so ogromen strošek za državo

Necepljeni so ogromen strošek za državo

Danes so objavili.

https://novice.svet24.si/clanek/novice/slovenija/61afc4e5359ae/brezplacni-hitri-testi-nas-stanejo-skoraj-odstotek-drzavnega-proracuna

Odgovor je jasen: uvest obvezno cepljenje in začeti jemati necepljene kot odpoved zdravljenju. Se pravi zboliš -> te peljejo h Stevanoviču in gospe Bidarjevi, kjer zgooglajo rešitev za zdravljenje, pa dva ivermeticima vzameš čez.

Testi so dražji od cepiv ali kako? To je verjetno že peta tema odprta, prav tečni ste.

Sem prepričana, da necepljeni ne bi imeli nič proti, da se testiranje ukine, glede na to, da je od 90.000 opravljenih testov 2000 pozitivnih, pa še to polovica od cepljenih. Kdor profitira od testov je jasno  – posredniki in privatniki v zdravstvu.

A mi neka pamet tule pove, zakaj so necepljeni velik strosek za drzavo?

V ZDA je sedaj znano, da cepiva ne scitijo, (poglejte si porocilo FDA za prve tri mesece) in da morajo vsi na zelo malo dolocenih mestih nositi maske. Po vecini jih ni treba prakticno nikjer.

Naslednje… Biden administracija ima blokirane vse poizkuse o prisilnen spikanju v ZDA. Berite sami, internet je poln tega.

Naslednje: ZDA za vstop po novem … sli pa v sila bliznji prihodnosti… za vstop zahteva PCRbtest, cepljen ali necepljen. Po desetih dneh v ZDA ponovni test, cepljen ali necepljen.

Le TRI drzave v EU imajo podobne ukrepe. Prva je bila Slovenija, da niti bencina ne dobis brez testa, v neko trgovino… recimo kmetijsko zadrugo ne mores brez testa. To je popolna bedarija in diktatura. Potem se je Avstrija spravila j… narod in sedaj se Nemcija.

Nihce, ampak resnicno nihce se ni dokazal, da je vecina na intenzivnih oddelkih zaradi kovida necepljenih. Vrazicek se skriva v detaljih…

Ne razumem, kako je vam vseeno, da vam ubijajo v glavo, da morate…mo… nositi maske, sami pa jih ne. Internet je poln posnetkov, preglejte sami.

Nihce, dejansko se nihce ni pokazal dokumenta katero cepivo je odobreno v Evropi. In katero je za siroko uporabo.

V ZDA naprimer je odobreno le tisto Covid19 od Pfizerja katero je v uporabi od zacetka. Tisto, ki ima malce smesno ime ni, ker je drugacno od originala in ga za ameriski trg ni niti v proizvodnji.

Stvari so tako zanimive, da je res treba brati In prevajati.

Pa fajn se mejmo… cepljeni in necepljeni. Novo leto bo vsak cas tukaj in … praznujmo. Pa ceprav bodo veliki pritiski, da nesmemo in je za nas plebejce prepovedano. Verjemi mi, taglavni bodo.

 

 

hahaha- BOSANCI- glupi Slovenci, ko ovce svi nose maske, prave PCR teste haha: (https://www.youtube.com/watch?v=CbV1XvGCzSM)

Odgovor na objavo uporabnika
Moronic, 08.12.2021 ob 17:09

Testi so dražji od cepiv ali kako? To je verjetno že peta tema odprta, prav tečni ste.

No, če je že peta tema odprta, ti pa ne dojameš, je s tabo nekaj hudo narobe. Pa vsak tretješolec ti bo znal izračuati, da so testi neprimerno dražji. Naj ti namignem: cepljenje 3x nekaj, testi: 3x nekaj x tedni.

 

Necepljeni sami poskrbimo za dvig odpornosti in to državo nič ne stane. Tisti, ki so speljali plandemijo, so direktno odgovorni za ves kaos, ki zaradi tega nastaja. Ves cirkus sloni na testih, ki ne določajo virusa, ker niso narejeni za diagnostiko, ampak za forenziko. Ukinit teste, ukunit strupeno biološko mRNA orožje in pandemija bo v hipu izginila. Zanimivo, da proizvajalci cepiv niso odgovorni za posledice cepljenja. Več neodvisnih laboratorijev ima dokaze o sestavi ‘cepiva’, zato tožijo proizvajalce za genocid nad človeštvom! Dokaz o sestavi pomeni, da to niso cepiva, zato farmakomafija izgubi imuniteto pred odškodninsko in kazensko odgovornostjo. Najdite, kakšne adute ima dr. David Martin.

Odgovor na objavo uporabnika
kaj to pomeni, 09.12.2021 ob 09:51

No, če je že peta tema odprta, ti pa ne dojameš, je s tabo nekaj hudo narobe. Pa vsak tretješolec ti bo znal izračuati, da so testi neprimerno dražji. Naj ti namignem: cepljenje 3x nekaj, testi: 3x nekaj x tedni.

 

Kaj nekaj nekaj? Palčka je dražja od doze cepiva nekaj nekaj?

Je njega dni rekel Axel Rose …

Welcome to the jungle, we got fun and games
We got everything you want, honey, we know the names
We are the people that can find whatever you may need
If you got the money, honey, we got your disease

In sedaj nadaljevanje:

Today from Deputy-Director of largest hospital in Israel who is also member of Ministry of Health committee for approving vaccines:

“Those who think we won’t need to take more boosters are wrong. We will need to take the 4th shot, the 5th shot, the 6th shot, and the 7th shot.”

prevod:

Danes od namestnika direktorja največje bolnišnice v Izraelu, ki je tudi član odbora ministrstva za zdravje za odobritev cepiv:

“Tisti, ki menijo, da nam ne bo treba več cepiti, se motijo. Potrebovali bomo četrto, peto, šesto in sedmo injekcijo.”

vir:

http://www.informationliberation.com/?id=62732

Kaj ni bilo to… kot nekaksna teorija zarote in je postalo… nocna mora?

Jebatga…

New Report

Close