nečesa ne razumem
Ne razumem tega. Direktor NIJZ je izjavil: “Vsi, ki se počutijo slabo, so bolni, naj ostanejo doma. Njihovi družinski člani tudi. Naj ne sprašujejo epidemiologov, ali gredo lahko vseeno v trgovino in na sprehod. Če kažeš simptome, ostani doma,”
Torej, samo če imaš simptome, ostaneš doma? Ne pa tudi, če si pozitiven in brez simptomov, ali pa živiš v skupnem gospodinjstvu z nekom, ki je pozitiven? Ali ni bilo rečeno, da tudi če nimaš simptomov, širiš virus?
…
ker ne vejo več, kaj naj rečejo, da bo nekako pokrilo to, kar trdijo. Pa kljub njihovi pameti, jim to ne ratuje. Ne morš rit stisnit pa prdnit naenkrat. Ti se pa delajo, da prdijo, pa le riti stiskajo.
Mi pa poslušamo to spakovanje. Tu nekaj zlo smrdi. Ker so nas nasrali in posrali, ker zato so tam. Oziroma tu, v dnevni sobi, v škatli, iz katere govorijo. Oziroma stiskajo riti.
Recesita, še nisi slišala da, če si bila v stiku z nekom, ki je potrjeno bolan ali ima simptome, se greš testirati? In, potem boš izvedela ali nosiš virus v sebi, čeprav si brez simptomov…in se osamila, če si odgovorna…
Nisi? Beri malo, spremljaj….ne bi ti škodilo…..Krek je bil namreč popolnoma jasen.
Jaz že vem, kako in kaj, mi ni treba Kreka za to, da vem, kako se širi virus in kako se obnašati samozaščitno in zaščitno do drugih. Le da vidim, da večina ljudi ne ve, ali pa se norca delajo. Krek pa še nikoli ni bil jasen, on vedno nekaj zmuti, da potem folk ne ve, kako in kaj. Jasno naj pove, da tudi če nimaš simptomov, živiš pa v skupnem gospodinjstvu z osebo, ki je pozitivna, moraš biti doma! Tako pa ljudje rečejo: Ah, saj mi ni nič. In gredo v trgovino in lepo okoli. Razumeš?
tale KREK je totalen idiott in ga ne skinejo in ga ne skinejo, jasno Janša potrebuje idiotte!!
KREK sploh ne ve več kaj govori, ker toliko laže!
Kako lahko izjavlja take neumsnoti v stilu- ČE IMAŠ SIMPTOME OSTI DOMA……….ČE SI PA POZITIVEN IN NIMAŠ SIMPTOMOV PA OSTANI DOMA…..jebemtiblesavog KRAKA!!!!!!
Pa dobr no, ne moreš vzeti vsega popolnoma dobesedno! jasno, da ostanejo doma tudi pozitivni, brez simptomov. On je pač za te povedal, ki kličejo in sprašujejo npr., če ima mož covid ali lahko gre ona v trgovino
[/quote]
No, a lahko gre ona v trgovino ali ne?
Ljudem ni jasno. Folk je glup. Je treba jasno in enostavno povedat, ne pa tako, kot Krek.
Pa dobr no, ne moreš vzeti vsega popolnoma dobesedno! jasno, da ostanejo doma tudi pozitivni, brez simptomov. On je pač za te povedal, ki kličejo in sprašujejo npr., če ima mož covid ali lahko gre ona v trgovino
[/quote]
Večina ljudi potrebuje jasna navodila. Zakaj, pa ne bi razpredal, da koga ne užalim za brezveze, kot eni tu gor uživajo počet. Lahko samo namignem, da kar je recimo tebi logično, drugim pač ni.