Neckerman – številke?
Ojla punce!
No, danes bi pa tudi jaz malo poklepetala z vami. Morda pa mi bo lahko katera na podlagi izkušenj svetovala. Namreč, prelistala sem novi Neckermanov katalog, pa imajo kar nekaj lušnih cunjic. Zdaj pa ne vem, kako je s temi številkami. Po tistih meritvah sem ravno na meji 38/40. Katero št. naj zdaj naročim? Hec je v tem, da tudi drugače nosim ali 38 ali 40. A so te št. kaj večje, manjše…?
Vsak odgovor bom vesela.
Čav-čav, metuljčica
številke so večje, tako da ti priporočam, da naročiš 38
se strinjam!
Naroči 38.
No pa še jaz nekaj vprasam…
Imajo minimalni znesek za naročilo?? Nevem…sem pregledala pa nič ne najdem…
Pa še to..kako je glede vračanja stvari oz. oblek…če ti niso prav ali všeč…Je katera imela kdaj kaj problemov?
Npr.naročiš za 15 tisoč…in potem pač če ti ni všeč vrnes za 11 tisoč ….je kaj problemov???
Hvala!
Jaz sem že robo vrnila. In dobila denar nazaj. Nobenih problemov. Mislim, da ni najnižjega zneska za naročilo.
Tudi jaz sem že velikokrat kaj vrnila in nikoli ni bilo problemov. Všeč mi je ker niti poštnine ni potrebno plačati ob vračanju blaga.
meni v tem katalogu ni nič preveč všeč, všeč pa sta mi nova Quelle in Moda plus.
Ni problema z vračanjem naročene robe.Tisto kar ti ni všeč ali pa ti ni prav vrneš in oni ti vrnejo denar.Najnižjega zneska za naročilo ni.
Samo škatljo v kateri dobiš robo ne uniči,ker v njej lahko vrneš blago,obrazec za vračilo imajo pa na vsaki pošti-poštnine za vračilo ni.
čao Tanča
Tako je! Ampak pazi, jaz sem enkrat naročila hlače, zgledale so vredu (v katalogu seveda), ko sem jih dobila, sem jih pa v trenutku nazaj poslala. Naročila pa sem si tudi kopalke, te so bile vredu. Niti pri kaki majčki po moje ne moreš zgrešit. Številke so pa večje.
LP, ina
kaj pa čevlji, kakšne so štwvilke po katalogih? jaz sem sedaj vzela manjšo št. bom videla, če mi bo prav.
kaksna je internetna stran? naslov ubistvu…
Naslov internetne strani je http://www.neckermann.si
A mogoče katera ve, kakšne kvalitete so oblačila iz kataloga OTTO?
Zelo bi bila hvaležna za kak odgovor.
iz Ottoja so oblačila kvalitetna…temu je primerna tud cena.
38 nujno!
Jaz sem enkrat naročila številko 36 pa mi je bla full prevelika kolegici ki pa ima 40 pa je bila čist prav.
Grozno velike številke so.
Forum je zaprt za komentiranje.