Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Neckermann

Neckermann

A kdo ve zakaj je Neckermann zapustil Slovenijo? hvala!

Zaradi premajhne prodaje

Pa ne samo Slovenijo…umika se iz trga nasplošno.

mislim da te kataloške prodaje počasi usihajo.

Propadel je Quelle, sedaj še Nekermann, ostane samo še….?

Nič ni propadel, samo pri nas zapira posle. Zaenkrat.

ostaja e-bay in kitajska 🙂

Nam so na sestanku rekli, da v večih državah, ampak sem pozabila ketrih.

Pa od sodelavke partner je tam delal, na višjem polažaju in je povedala, da Neckermana več ne bo.

Pač takšne informacije imam jaz.

Halens, Otto, Bon-prix…. malo dražji od Neckermanna, vendar tudi bolj kvalitetni.

internetna prodaja ga je pač spodrinila.

Dražji so od Nekermanna, ampak enako imajo tudi oni same kitajske stvari, zato je kvaliteta čisto enaka. Isto velja za La Redoute, kjer so mi sami povedali, da so vse njihove stvari Kitajske.
Je pa v Evropi ogromno kataloških hiš, kjer imajo lepe stvari, ugodne cene, pride pa roba v parih dneh. Nekatere nimajo sploh nič poštnine, povsod pa lahko vrneš, če ti ne ustreza in ti vrnejo denar.

Ni propadel in tudi ne bo, samo v Vzhodni Evropi ima premalo dobička, zato bo zaprl podružnice v teh državah. Se bo pa verjetno dalo še kupovati pri nemškem Neckermannu, samo vračila ne bodo zastonj

Točno ja v Vzhodni E, imaš prav, tako so rekli na sestanku 🙂

Dražji so od Nekermanna, ampak enako imajo tudi oni same kitajske stvari, zato je kvaliteta čisto enaka. Isto velja za La Redoute, kjer so mi sami povedali, da so vse njihove stvari Kitajske.
Je pa v Evropi ogromno kataloških hiš, kjer imajo lepe stvari, ugodne cene, pride pa roba v parih dneh. Nekatere nimajo sploh nič poštnine, povsod pa lahko vrneš, če ti ne ustreza in ti vrnejo denar.[/quote]

Tudi te lahko vrneš, tudi oni ti vrnejo denar, celo poštnino (pri Neckermannu tega ni).

Cunje so pa tudi iz Kitajske lahko zaradi mene, vendar se Neckermann po kvaliteti skrije, sori – ne govorim na pamet, ker kupujem njihove cunje.

In kolikor vem, so vse zgoraj naštete iz Evrope – itak pa tako ali tako že cel svet stvari daje v izdelavo Kitajski, kjer je delovna sila najcenejša – tako da neke razlike ni.

Je pa v Evropi ogromno kataloških hiš, kjer imajo lepe stvari, ugodne cene, pride pa roba v parih dneh. Nekatere nimajo sploh nič poštnine, povsod pa lahko vrneš, če ti ne ustreza in ti vrnejo denar.[/quote]

Ali lahko prosim poveš katere so te kataloške hiše, da si malo pogledam? Hvala!

New Report

Close