neckermann katalog-svašta!!
Zdravje ni moda.
Me je pa sram, da ne priznate, da imate rade hrano in jo tudi pojeste.[/quote]
Ne razumem kaj si hotela povedati.
Jaz imam rada hrano, jo jem in priznam, da mi je sendvic z majonezo in slanino tako slasten, da se mu ne odpovem za nic na svetu. Pa cokoladi tudi ne. In ce imam zaradi tega nekaj kg vec od modnih zapovedi, tudi prav. (Index telesne teze imam pa normalen! in edino to steje)
Nauci svojega sina, da se ne dela norca iz drugacnih otrok. To lahko ti naredis! Kaj bo pa naredila mama tega otroka, je pa njen problem!
Zakaj se otroci delajo norca iz otrok, ki so drugacni? Jah, ker jih starsi ne vzgajamo v nasprotni smeri. Bi tebi bilo ok, ce bi se otroci norcevali iz tvojega sina, ker ima strleca usesa? Ali ker je pegast?
Sem dala to sama skozi in dokler nisem vsakemu posebej v razredu povedala, kaj na njemu ni idealno, nisem imela miru (no, enega sem mimogrede se namlatila).
MOgoče bi se pa vprašala, kako lahko pomagaš temu otroku ti.
Tako, da delaš na čustveni inteligenci svojega otroka in ga z zgledom učiš sprejemanja vseh ljudi.
Se kdaj vprašate, drage vitke, nabildane, asketsko živeče in zdravo prehranjevane mame, zakaj smo, citiram: “taka družba , ki drugačen od povprečja šikaniramo” ?
Zakaj nas drugačnost moti?
Zakaj pustimo, da nam mediji vsilijo standardizirano podobo nekoga ali nečesa, kar naj bi bilo lepo?
Zakaj se obremenjujemo s stvarmi in ljudmi, ki nimajo na nas in na naše življenje neposrednega vpliva?
Sem ravno prava (zame), ampak tole šinfanje čez debele me dela žalostno.
Neko žensko je zmotilo, ker prodajajo oblačila za debele otroke.
Počasi verjamem, da je v Sloveniji res polovica psihičev…[/quote]
Zgleda si me narobe razumela ali pa sem se narobe izrazila. Govorila sem o Slovencih nasploh. Tistih nekaj ki nas misli drugače ne moremo spremeniti sveta.Sem pa ravno toliko čustvena, da me take stvari prizadenejo.
Ne vem kaj misliš s tem , da bi jaz pomagala temu otroku? Če mu lastna mama ne more mu tudi jaz ne želim. Svojih otrok ne vzgajam tako, da bi nekoga izpostavljala in se nad njim zgražala. Če pa otrok pride iz šole in začne govoriti “kako je sošolec jedel brez pribora kot pujs in da je potem lizal krožnike in se norčeval iz sebe” … verjetno ni moja vzgoja kriva ali vzgoja kake druge mame, katere otroci so se mu smejali.
Tvoje zgražanje je upravičeno in se mu pridružujem , pa vendar zakaj se oblačiš po modi, urejuješ frizuro nekje po nekih modnih smernicah, bereš IN časopise, hodiš v IN lokale,… zato ker nam mediji pacajo naše možgane. Nehaj se čuditi naši ozkousmerjenosti , ker si v tem primeru ti razsodna , mogoče v naslednjem postu , ki bo govoril o taščah, možovih,.. boš pa ti kritizirala .
IN TO VSE ZARADI KATALOGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Želim ti lep dan in veliko pozitivne naravnanosti .