Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Neckermann, Quelle, Otto ..

Neckermann, Quelle, Otto ..

Koliko kaj kupujete oblačila preko katalogov? Zadovoljni?

Ima še kdo ‘pred-jesensko’ krizo, ko pogleda v omaro…..?
Jaz nameravam menjati stil, ker sem sita poštirkanih hlač, salonarjev, tipi-topi bluz, da o kostimih sploh ne govorim…
Se mi zdi, da je danes eleganca čisto drugje.. Tudi v poslovnem svetu ni več strogih zapovedi.

Mnenja ?

HAJ,

absolutno se strinjam, tudi jaz sem menjala stil. Kostimi, bluzice – preteklost.
Počutim se dosti bolje v športno elegantnih oblačilih, tako na sestanikih kot tudi v prostem času. Sicer pa se nameravamo obleči za jesen v Avstriji C&A, H&M… Baje so cenejši kot pri nas in imajo večjo izbiro.

Trenutno H&M nima popolnoma nič večje izbire, kakor v Lj., cene pa so tudi višje v A, zaradi preračuna EUR/SIT (so že tekle debate), za C&A pa se strinjam, da je kar ugodno.

Glede kataloške prodaje pa imam jaz izkušnje samo preko Otta, pa ne veliko …….zelo kvalitetno, vendar kar zasoljene cene.
LP

Živjo,

zase in za malega kupujem preko Neckermann in Quelle – zadovoljna s kvaliteto, dobavo, vračili… Se normalno pere, suši in se ne ” stegne ” .
Se mi ne da po trgovinah letat , malega pa sploh ne prepričam, da bi v trgovini kaj probal, torej mi je to definitivno boljša varianta.

LP, A

No jaz kataloško prodajo kar koristim , pa naj povem da sem v večini kar zadovoljna kar pa nisem pa vrnem .

Glede modnih smernic in pravil oblačenja v poslovnem svetu je pa itak vsake dva mesca drugače .
JAz poslušam svoj instinkt in se držim svojih pravil pri katerih se počutim dobro v tistem kar nosim . Sicer v mejah dobrega okusa in glede na postavo se razume .

Sem pri Neckermanu naročila modrčke……. že en mesec jih čakam…. grrrrrr

Sem kupovala po katalogu Quelle nekaj let nazaj – in sem bila zadovoljna, če je kaj narobe, je možnost vračila. Samo jaz si ne privoščim glih vsako sezono kaj novega in sem odpovedala kataloge, ker sem drugače preveč zapravila….Sicer pa res nisem imela pripomb, cunje so dosti kvalitetne, če mi pa ni pasalo, sem pa vrnila. LP!

tudi jaz kupujem preko kataloga večinoma neckerma,nekaj od Quelle za otroke in zase,če pa kaj ni v redu pa vrnem ali zamenjam,še nikoli problemov.Se mi zdi da je od vsen še Neckerman najcenejši.

New Report

Close