Nedelja…. dan za….
No.. ker ste me “zrajcal” s tem mitingom…ni bilo, smo bili ob 16 že na prizorišču v Lescah. Naj se vam na tem mestu iskreno zahvalim za idejo, ker… zamudit MIG21, F16, Saab… kaj vem kaj….. bi bil smrtni greh…
Jani je full uživu gor, mora pa povedat, da je videl tud eno forumovko… tko full na deleč :)))))
Ja, sem prej vsa leta hodila na mitinge. Odkar smo kupili tole bajto, se je zame ustavil čas. Nazadnje sem bila na mitingu v avstriji tri leta nazaj. Rada hodim gledat aviončke veš, pa ne jadralne, te , ta hude….uhuhu…..
No, bom že še šla , ni hudič, da ne. Imam veeeliko slik doma od tega, pa še od čoperjev veš. Zajčka zanimajo vse pametne neumnosti sveta :))))
AAAAa Sem rekla viš!!! HIHI
In ti temu praviš maloooooo..mislim ej..pr men so se šipe tresle…čist so podivjal ..kuža se je tresu-kej takega še nisem vidla.Tamal sonček je pa najprej debel gledal in govoril mami brum brum..potem pa ko je videl,da gre za res..stekel v moj objem…tako.Vsi smo bli prestrašeni..heh še jest,da bo kdo padel direkt na mojo glavo Smo imeli pa najlepši razgled saj so vragolije počeli ravno nad našo hišo.Tko…sam v zrak je blo treba pogledat..
Aha Je pa DIIIIIIIŠŠŠŠŠŠŠŠAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaLLLLLLLLOOOOO ja ja šnof,šnof…..,