Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nedelja je….

Nedelja je….

dan za počitek in radosti….Dan,ki ga skušamo zaužiti v popolnosti…
Dan,ki je svet za vso druzino….
Jaz sem dan začela ze zgodaj,bila pridna in šla celo k maši,s celo familijo.Hčerka gre namreč letos k obhajilu,tak da mormo pridni vsi skupaj bit…
In zdaj,ko je za nami že zajtrk,ura pa še ni deset,si malce dušo spočijem še tukaj,potem pa v kuhinjo in nekaj dobrega skuhat.
Potem pa ven,na sonce,zvečer bo že dež pravijo,zato izkoristite dan…
Ohladilo se bo a nič ne de,se bomo bolj stiskali.In nič ne de,če bo deževalo,tiste kapljice so itak balzam za dušo…
Tak….sem mogla nekej napisat,da se nebi spet pajčevine razbohotile….
lep dan vsem……

:)) tudi tebi:))***

S kom se pa boš stiskala srce?
Al sem preveč oseben?
😉

Z odejo in blazino….spet me kuha pismo…)))):(((((

tebi dovolim bit čist oseben…..hmmm bi se pa stiskala ja…….pa mi manjka nekdo…

Ja pa moža zgrabi!Pa zvlec ga v pojstlo..pa naj ti kaj lepega nardi.
;-)))

hehehehehe:) 🙂 dober da si me spomnu…

No vidiš!
Če pa se bo upiral..pa koga drugega porufaj.manjka se jih!
😉

Najhuje je , če na nedeljo sem doma , ker samo lazim ser ter tja po hiši pa nobenega efekta .
Zvečer se je ulil dež tudi pri nas , pa ni blo mogoče it nič ven.
Perli pridna , ker ometaš pajčevine gmajne takrat , ko imamo vsi dve leve :))

Najhuje je, če na nedeljo zvečer ugotoviš,
da je lepega konec in da se spet začenja
tisti dolgi ……. he, he, he, he !!!! Najhuje je….
ah, ne vem, nič ni najhuje!!! Nekaj je bolj hudo,
nekaj je manj hudo, nekaj sploh hudo ni. Težko
je, če človek prazen obsedi, ko mu niti misli ne
delajo več družbe. To je res hudo !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Veš Mariči ti vedno veš kaj napisat…
včasih se sprašujem kako lahko tako bereš moje občutke..

Joj vikendi res prekleto hitro minejo.In so res sam v znamenju pospravljanja,kuhanja.Najlepše in najbolj se znajde moj mož.Rit poči dobesedno dol,in potem se relaksira,vmes kakšno bevskne,pojamra drugače pa on lagano oba dneva….Tak da me bo že enkrat srečala pamet.Tudi mene…)))

Vse nas bo enkrat srečala pamet.
Predvsem ko bo tisti ” klik “…..še ve kdo mi je to povedal ? :))))))))))
vse je res…KLIK

meni se je ta klik v zelo izraziti obliki zgodil za 42. RD….
Dokaj pozno sicer, vendar še zmeraj drži kot kamen most.

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Stephanie , saj ne vem če smem , ampak jaz sem ti nevoščljiva zato. Vendar pa tudi vesela obenem . …čeprav sem že cez to cifro še vedno upam , da se bo meni tudi.
Hvala ti za ta post !!!!!!!

če boš o tem kliku kdaj želela vedeti kaj več, ti bom lahko povedala..
je zelo uporaben, za nikogar boleč, prinaša pa veliko , tudi praktičnih koristi :-)))

lep dan ti želim

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Sigurno da , ja. Ker več ljudi več ve , pa te bom rada pobarala še o tem. Sem dovzetna za mnenja drugih , tudi nasvete , ker sama nisem nikoli dovolj pametna :)) poleg tega pa drugi gledajo z drugimi očmi , pa se mi zdi fino tkole se učit…

tudi tebi lep dan , menda bo malo sončka 🙂

iz vsega se da kaj naučiti…Samo včasih smo slepi in gluhi, da vse zdrkne mimo nas, pa tistih “znakov”, ki bi jih bilo dobro videti, sploh ne opazimo…..

Lepo se imej..iz srca

New Report

Close