Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Nedeljski dnevnik, sanjska poroka- kje v portorožu?

Nedeljski dnevnik, sanjska poroka- kje v portorožu?

Zasledila sem, da nedeljski spet organizira tekmovanje za sansjko poroko. Tokrat naj bi bila v Marini v Portorožu. Nikakor si ne morem predstavljati, kje je to? je tam kakšen hotel? Morda kdo ve, če običajno potekajo tam poroke kje je to?

Ne bi se rada prijavljala nekam, kjer bi potem videla, da mi niti lokacija ni všeč..

Hvala za odgovore.

sem tudi jaz gledala ampak nikjer sploh ne omenja portoroža. samo neko poročno večerjo na gradu mokrice, kar je če se ne motim blizu čateža. kje pa piše da je poroka v portorožu?

se opravičujem to je bilo lani, malo me letnice jeb…

kolikor sem jaz slišala naj bi bilo v marini portorož oz v luciji v marini kar tam na plaži zraven morja nekje, mogoče bi celo dovolili se poročit na kakšni ladji. potem zabava bi bila pa verjetno v kakem hotelu. saj midva bi se tudi prijavila, ampak me to ko prej ničesar točnega nevem malo moti in ker tvojih lastnih želja ne upoštevajo kaj dosti

Ja, to tudi mene moti. verjetno izvedo vse potem tisti, ki so izžrebani med 20..vendar takrat je morda že prepozno..

kolikor vem sploh ne izveš ničesar do konca.

v srednji šoli sem imela kolegico, ki je poznala eno punco, ki je bila na eni od teh porok od nedeljskega dnevnika. zdi se mi, da tista, ki je bila na bledu, nekaj let nazaj. v glavnem je rekla, da je bilo ženinu in nevesti žal, da sta se sploh prijavila. poroka sploh ni bila niti malo po njunem okusu. muska na žurki po poroki je bila tudi čisto mimo. skoraj so ji oni izbrali obleko in šopek. se je mogla fajn zbunit da je vsaj nekaj dobila kar ji je bilo všeč. nevem saj je fajn, če jo maš zastonj. ampak raje plačam 10.000€ pa imam točno tako kot si sama želim in ne da mi bo potem celo življenje žal.

arkyca, to imaš pa prav. Pametno razmišljanje. Kdor sam financira, lahko sam izbira.

lp,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

Se strinjam!
Ja midva sva se prijavila par let nazaj in potem sem bila ful, ful vesela, ko nisva bila izbrana-zakaj, ker nimaš pravice odklonit sponzorja(tudi če ti ne vem baloni na poroki niso všeč jih moraš imeti…)pa vidi te cela slovenija, vse je nekako po planu(njihovem seveda), ne vem no, jaz sem vesela da nisva bila izbrana in da sva si zorganizirala tako kot je nama najbolj pasalo!

New Report

Close