Nedeljski izleti ali kam zahajate?

Evo. Sem tudi jaz vesela, da se je nekdo spomnil. Aleluja in hvala mu
http://pobalinko.si/

Mi največkrat gremo kam v naravo, zelo luštno je v savinjski dolini, mozirski gaj, potem volčji potok, pa na pohorje, kjer imajo super adrenalinski park. Včasih gremo za vikend tud v kak šoping center, sploh ko je slabo vreme, ali pa ko so kaki posebni dogodki, npr jutri bomo šli pogledat na štorkovo igrišče v btc, ker otroci res uživajo tam. Poleti pa še kakšno morje, Hrvaška največ, pa kakšne terme, najboljše do zdaj so bile terme olimia

Pa saj se ne sprehajajo ali planinarijo ali tekajo samo mestni-tudi mi, ki nas obdajajo hribi, smo radi zunaj, če so okrog nas Haloze, Slovenske gorice, Goričko ali dolenjski hribi itn. po Naši lepi.
Poleti je res samo deževna nedelja, kot je danes za peko piškotov ali gledanje Tv ali kar je najboljše za pogovor med vsem tem početjem.
Lepo nedeljo želim!
Mina

lej, ce ti pase ti peci piskote…gospa je sprasevala za ideje kam na izlet v naravo, ne vsiljuj svoje pizame itd mar si nastevala to itak ze vsi poznamo, drugo pa je da smo mamice ki imamo cas za druzino tudi med tednom.
a moras takoj vse kritizerat, ti negativna zenskica, tipicno za k…….
groza, kva ne maram tak folk

Seznam preverjeno lušnih družinskih izletov na malipotepuhi.si.
Precej zanimivih – od krajših do nekoliko daljših – po hribih in dolinah.
Zadnjič smo bili v Ljubnem pri Savinji, v gostilni Kegljišče. Zadaj je velik zasnežen travnik, lahko se tudi sankaš. Iz Ljubljane je ura vožnje. Mi smo šli tja, ker imamo radi zasnežene hribe in dobro domačo hrano, pa še Golte so blizu in moj je šel smučat, medtem ko smo se mi sankali in kepali. Ne vem, kako je zdaj tam, ampak verjetno je tudi brez snega lepo http://www.visitslovenia.net/rezultati-iskanja/
http://www.druzinsko-gledalisce-kolenc.si/page/programi_na_vacah/za_odrasle
preizkušeno in zelo zabavno!

Še kakšno idejo verjetno najdete tudi na Enodnevni izleti po Sloveniji
lp

Za iskanje dobrih idej za enodnevne izlete priporočam FACEBOOK SKUPNOST: Enodnevni izleti
Tistim ki pa so bolj blizu blogi priroročam BLOG: Enodnevni izleti[/url]
Če pa iščete turistično agencijo si poglejte spletno stran Autentice (www.autentica.si[/url]) Ukvarjamo se z enodnevnimi in večdnevnimi izleti[/url] po primorskem.
Lep pozdrav iz Primorske,
Izlet na Kras
Tako družine kot posamezniki, se lahko podate na spoznavanje Živega muzeja Krasa. S kolesom ali peš, kakor vam je ljubše. Območje je prepredeno s potmi, ki jih lahko po mili volji raziskujete. Sprehodite se mimo številnih vrtač, kamnitih osamelcev, pastirske hiške, udornice, skozi nekdanjo smodnišnico…ter objamete mogočen Napoleonov hrast, ki naj bi imel čudežno moč
Pričnete lahko v Sežani ali na mejnem prehodu Lipica – Bazzovica. Na slednjem najdete info točko z vsemi potrebnimi informacijami, na voljo imate tudi izposojo koles.
Izlet v Živi muzej Krasa je nezahteven, prilagodite ga lahko po vaših željah, po poteh pa vas vodijo table. Izlet lahko popestrite z brezplačnim ogledom Botaničnega parka v Sežani.
Fotoreportažo iz kolesarskega izleta po Živem muzeju Krasa si lahko ogledate na ;
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.500325983426793.1073741853.403738783085514&type=3

V nedeljo 29.11.2015 bo potekalo jahanje in druženje z nekdanjim policijskim konjem. Vabljeni otroci vseh starosti. Med seboj se bomo spoznali, očistili konja, ga vodili, jahali s sedlom in brez ob reki Savi, se fotografirali in izvedeli veliko zanimivega.
Prijave zbiramo na prodaja@furesta.eu do 27.11. do 22.ure (število mest je omejeno).
Čas: Nedelja 29.11.2015 ob 11.30 uri (v primeru več prijav bodo še dodatni termini), trajanje 1,5h (skupina do 6 otrok)
Cena: 15€/otroka (vključen prigrizek)

Mi gremo radi na Pokljuko (smo iz okolice Ljubljane), v vseh letnih časih. Ravno v soboto smo obiskali planino Zajamniki in doživeli pravo zimsko pravljico. Več o našem izletu lahko preberete na Vaš link.
Lahko se pa lahko ubere krajšo turo in se skoči samo do Uskovnice.