Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nedeljsko jutro

Nedeljsko jutro

Zunaj je nek turobno temen dan…..a sonce ga hoče polepšati…Igra temnih oblakov in sonca,daje še posebno lepo sliko…..Oblaki hitijo res s pravo brzino po nebu….Nekam hitijo..le kam?
Tišina,povsod tišina…a dolgo ne bo…
nedelja,dan ,ki lahko obeta veliko,ki da lahko veliko več lepega,kot si lahko sploh zamislimo…
Velika skodelica kave…ups…ugotovim da mi zaloga tega črnega zaklada kopni…..zato si privoščim kapučino z okusom vanilije..Ma ta se kar stopi v ustih..Ehh moja vanilija…:)))
Počasi bo treba skočiti ven iz pižame…Uhh kako čarobno bi bilo zdejle vzeti pot pod noge in v gmajno..Gobe baje da rastejo ko nore..Ves tisti vonj mmmmm gozda…pa tiste majnhe nevidne pajkove mrežice,ki se ti nalepijodirekt čez obraz..heheheh Ojej….Jest bi kar šlaaa…
Odprem med over,recepte….ker danes sem brez ideje,kaj kuhati za kosilo…Hmmm dobila,dobila..nekaj nenavadnega bom ušpičila danes..vsaj bralo se je da bo okusno…Čeprav bi jaz danes po pravici povedano se pustila razvajati tam nekje..Ob krožniku ja ocvrtih kalamarčkovs tatarsko omako eno svežo solatko,bi bila zelo zadovoljna…jep…zraven bi pasal še kozarček belega vinca a hdirja.kdaj drugič..mi prehlad ne da…..
Popoldne pa nekam ven..aham….No naj bo dosti samogovora….grem tuš pozdravit,potem pa v akcijo…
lep dan vsem skupaj izkoristite ga kot vam paše..saj jutri bo že en nov dan,delovni…jep…zato uživajte veliko sonca,da vas nebi zeblo in nič prepihljalo..čau vsem….adio

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

hojla muca :))))

lep večer pa.. več jutri 😉

Vse v redu in prav!Pa zakaj sem jaz ta tvoj post dobil šele po 12 urah!!!?????????
Nekaj mi ne štima tukaj!
🙁

New Report

Close