Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nedrček za dojenje

nedrček za dojenje

Ziv,

bodoco mamico zanima, kateri nedrcki za dojenje so najbolj prijetni, kvalitetni in uporabni. prijateljica mi je svetovala betine. kaj pa vase izkusnje?

hvala
papa
M.

Nedrčki kataloga Otto. Barvni 3 kosi za 6500 sit. Zelo mehki, bombaž.

sem si kupila dva pa nobenega uporabljala!!!ne kupuj prej, če imaš kakšnega čisto navadnega brez kosti in čipk- to je to!!!

Moja izkušnja, navadni bombažni beli brez čipk in ne za dojenje, ker se potem mleko poced in ga moraš takoj zamenjat, navadnega pa dvigneš in ko končas spet spustiš dol in je suh. Proti modrcem za dojenje, absolutno.

Mene pa zanima koliko modrčkov ste imele (za dojenje). Jaz sem zaenkrat kupila dva, ker nisem sigurna, če mi bo številka uredu.

Jaz sem ekstremni primer,imam 4 za dojenje in 2 navadna. Na začetku sem se ponoči preoblačila 2x in 1x čez dan. Sicer sem modrce prala na roko in je še kar šlo.Zdaj pri 4 mesecih zamenjam 1 vsak dan, ker sem zjutraj mokra.Mi je pa mali hitro spal po 6 in 8 ur.

jaz imam tri (triumph, še izpred petih let), mi znese, vendar zelo redko teče iz dojk kar tako. pa še sušilca mam, perila pa itak veliko, tako da mi je tri dovolj.

Imam dva bombazna iz Mothercarea in ju perem skupaj z belim perilom zelo pogosto (najmanj vsak drugi dan), sta po skoraj letu dni se OK. Pa vsec mi je, da nimata luknje za dojko, pac pa se cela kosarica sname z zelo preprostim patentom. Tisti z luknjo po mojih izkusnjah niso tako dobri, ker lahko stiskajo dojko, kadar je bolj polna.

Enako. Sem bila zelo zadovoljna.

New Report

Close