Nedrček
Ker imam obleko brez naramnic, iščem tudi nedrček brez naramnic. Tiste prozorne naramnice mi niso všeč! Imam pa malo večje prsi, zato me zanima, če veste, kje prodajajo take nedrčke-večje številke. Mislite, da nedrček v redu drži tudi brez naramnic? Ne bi namreč rada, da bi mi prsi stale oz.padale dol med popek, sploh pa v poročni obleki ne.;) LP iza
Zivjo,
poskusi se v Palmersu (LJ, na Bavarcu). Imajo prav porocne modele- snemljive naramnice. Korzet ali pa samo modrcek. Ne skrbi, ce ne bos imela naramnic, saj ti jih sivilja lahko pritrdi na porocno obleko. Cena modrcka je okoli 10.000 SIT, korzeta pa 18.000 SIT (ob korzetu dobis poleg se tangice). Resnicno lepi modeli! Tudi velike imajo.
Ciao.
Oj!
Ne vem sicer, kako je z velikimi številkami, ampak tudi jaz sem iskala takega brez naramnic. Šla sem v Emporium, kjer se mi zdi, da imajo veliko izbiro in od različnih proizvajalecv. Ena ful prijazna gospodična mi je pokazala vse modele, kar so jih imeli, in mi že takoj povedala, da bo zame prav gotovo najboljši Lisca, Leonela 428. Imam sicer ravno obratne probleme kot ti (70A), tako da potem nikjer nisem dobila te številke. In sem klicala v Sevnico in so mi ga poslali na dom: in je prišel ceneje kot če bi ga kupila v Emporiumu ali Maxiju.
Sem ga že preizkusila in je super: niti približno ne leze nič dol (ima silikonski trakec noter).
Lp, Ajs
Samostoječe nedrčke z večjimi košaricami ima Chantelle v Emporiumu. Chantelle ima košarice do E. Tudi Lisca in Etam imata samostoječe kšarice do C. Verjetno tudi Triumph. Pomembno ni samo, da je košarica dovolj velika, ampak tudi, da je obseg prav (ne preširok), saj je to edino, kar drži nedrček.
LP,
Lenka