Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style nega dolgih las

nega dolgih las

lep pozdrav
imam en problem z svojimi lasmi. Vsaka dva meseca si pri frizerki dam narediti pramene. Kakšen teden potem je vse v redu z mojimi lasmi,ker mi postriže konice nato pa se začne: lasje se mi kar vozlajo in ko si jih česem mi jih veliko izpade. Ne vem kaj bi naredila da ne bi imela takih problemov, toda pramenom se ne morem odpovedati, ker imam že kar precej sivih las in to od svojega 18 leta.Lepo prosim če mi lahko svetujete kako si naj negujem svoje lase ter če je kakšen drug način delanja pramenov, ki ne poškoduje las tako hudo. Najlepša hvala za informacije. l.p. Darči 🙂

Pozdravljena, Darči!
Danes obstajajo že zelo kvalitetne barve in belila, zato le vprašaj pri frizerju s čim te barvajo. Za pramene prav tako obstaja belilo brez amoniaka, ki bistveno manj uniči lase. Vendar je vseeno še vedno belilo, ki lasu odvzame pigment. Z barvo pa lasu pigment dodamo, tako lase manj poškodujemo.Svetujem ti barvanje z barvo in delanje pramenov s pomočjo folije. Lahko pa si tudi umisliš večbarvno, modno barvanje, kajti pramenov se trenutno v salonih malo manj poslužujemo. Z večbarvnim barvanjem bi dosegli lepo prelivajoče se tone barv in s tem bi prav tako zakrili sive lase.Za nego las ti prav tako svetujem profesionalne linije šamponov, ki so namenjeni prodaji le v frizerskih salonih.

lep pozdrav.
zanima me če bi mi pristajala rdeča barva las.
imam temne obrvi in temnejšo polt. Moja naravna barva las je
temno rjava.
hvala za nasvet

New Report

Close