Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nega las John Frieda

Nega las John Frieda

V DM-ju imajo njihove šampone in balzame za posvetlitev las oziroma poživitev blond las. Zanima me, ali je to za barvane lase ali za naravne blond lase? Prodajalka v DM-ju mi namreč tega ni znala povedat. Jaz imam pobarvane na blond (prameni). Ali ta šampon tudi kaj posvetli narastek? Na barvanje grem vsake 3 mesece, vendar bi vmes rada samo malo poživila blond pramene.

A ste to že uporabljale. A je OK?

Naravne lase ima temno blond in prav tako sem imela blond pramene….Sem si pa v muellerju nabavla od istega proizvajalca sprej za posvetlitev blond las, pride okol 8 EUR. na mokre lase lahko pošpricaš narastek ali pramene in ti morem povedat, da se je poznalo že pri prvi uporabi….zdaj ga uporabljam že od poletja in od takrat se nisem barvala, zdi se mi, da so tudi lasje lepši, se lažje razčesejo… me pa vedno, ko si operem lase vsi sprašujejo, če sem bila pri frizerju, ker naredi res lep lesk.
Za šampon pa ti ne vem povedat, če tudi deluje tako intenzivno;)

Če te prav razumem, se tudi na narastku pozna potem malo svetlejši ton, ker to bi jaz namreč rada. Bi bilo čisto OK kake 2x na leto it na barvanje k frizerju.

Kako pa se reče temu spreju?

O, ful fajn tema, punce.

Jaz sem tudi pobarvana na blond, pa uporabljam šampon in balzam John Frieda, nisem pa niti pomislila na neko zadevščino, ki bi mi dala sijaj ter hkrati posvetlila narastek – zveni res fajn.

Se priporočam za ime spreja. Hvala še z moje strani!

Imam John Frieda šampon in balzam. Meni sta super, priporočam.

ja, prov na narastku se pozna, zato pa mi je tak fajn, ker grem k frizerju sam še konice rezat;)…jst si zdej po vsakem al pa vsakem drugem pranju po narastku našpricam, in to je to….
Je pa v rumeni kartonski škatli, piše gor john frieda, pa vzadi na slo.deklaraciji sprej za posvetlitev blond las…

OK, super, hvala. Pa še res sam eno vprašanje. A pol si sam po narastku našpricaš? A pobarvanih las ne povdari ? Ker jaz bi rada oboje, se pravi, da se mi posvetli narastek in tud da so blond prameni bolj vidni. Ker barva se pač spere. Ta sprej verjetno ne izpiraš, a ne?

jst si našpricam po narastku, pa prestavlam lase po par cm, kot npr. frizer, ko te barva;) pol pa včasih na koncu pošricam še po celi glavi malo, ampak načeloma samo narastek pošpricam…. nič ne izpiraš….ko si opereš lase, dobro obrišeš, daš sprej gor…piše na spreju, če jih sušiš s fenom, da je še bolj efektno….jst grem včasih kr z mokrimi lasmi spat, tak da ne feniram vedno, pa se vseeno vidi učinek….
upam, da sem ti kej pomagala, če pa te še kej zanima, pa kr vpraši…lp

šampon in balzam nimata tega učinka, je treba iti k frizerju pobarvat…
sta pa zelo kvalitetna, tako da vseeno priporočam, meni dobro deneta…

Oj!

Jaz trenutno uporabljam Highlight activating enhancing šampon in Go blonder Lightening balzam in mi je super kombinacija, barvo mi lepo poživi in posvetli ter narastek toliko posvetli, da je manj opazen, tako da se mi ni več treba tako pogosto barvati, kot sem se. Sem res zadovoljna. Sem pa slišala, da je odličen tudi Color renew, tone correcting šampon in balzam, tako da bom to kombinacijo probala, po tem ko porabim to, kar imam sedaj.

Mene pa zanima,če bi lahko kera nabavla ta sprej,k se pr nas ne dobi,pa plačam vnaprej!

New Report

Close