Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nega las moški

nega las moški

ma bom kar tukaj vprašal, zanima me s čim negujete lase, zanima me od šamponov, balzami, kje kupujete ( merkatorji me ne zanimajo, ker tam ni velike kvalitete), iščem pa bolj naravne linije, namreč opažam pri sebi, da mi po vsakem umivanju izpadajo lasje, ni to bogve veliko, ampak vseeno. Ker lansko leto sem imel ravne lepe lase (imam malo daljše), sedaj se mi pa kar neki spredaj kravžlajo, občutek mi ne da miru, da je to ravno zaradi izpadanja, pač manj las je in posledično se kravžlajo. Ne vem pa če sedaj na tistih izpadlih mestih kaj rastejo, ker imam malce daljše lase. Glavnika ne uporabljam, mogoče bi pa moral, menda pomaga za masažo lasišča.

Uporabljam:
– iz mullerja (kolekcija v zelenih škatlicah, od 10€ naprej), sem pozabil kako se imenuje, blagi šampon za vsakodnevno umivanje)
– l’oreal vosek mat
– fen

Imam občutek, da je tale vosek vzrok izpadanja las, je pa res, da je tudi možno manko vitaminov.

Katero naravno zadevo za lepše lase oz proti izpadanju naj si omislim, če ne iz trgovine bi si naredil kakšno doma narejeno zadevo.

zamenjaj vosek šampon in preveri temperaturo fena da ni prevroč, kupi si kolagen jej ga en mesec in lase se ti bodo obnovili.

cao saša, a si iz frizerske stroke? ja, prej mi niso izpadali lasje dokler nisem kupil ta vosek za oblikovanje las, T fena pa – dam ne srednjo raven (od treh), kje pa lahko kupim ta kolagen? thx

Hja, voski, šamponi, regeneratorji… blablabla. Pri moških so problem hormoni. Če ubiješ tostesteron, ubiješ tudi tiča. Če pustiš hormone na miru, ostaneš brez las – potem se pa itak ne sekiraš več.

Jaz uporabljam Subrino in sem razočaran nad dejstvom, da izdelkov Subrine ne morem kupiti v drogerijah DM, povsod drugod v vseh ostalih drogerijah imajo izdelke Subrina, tudi v vseh supermarketih, le drogerije DM bojkotirajo izdelke. In prodajalke namesto tega ponujajo DMove blagovne znamke, zato v DM drogerije nikoli več!

New Report

Close