Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Nega na domu

Nega na domu

Pozdravljeni.
Po ogromno prebranih forumih, strani še vedno ne vem na čem sem oziroma ne vem kaj je res in kaj ni saj so informacije takšne in drugačne. Zato sem se odločil, da napišem oziroma vprašam še sam.
Torej gre za izvajanje pomoči na domu(starejši). Imam končano srednjo poklicno šolo za bolničarja negovalca. Ker imam dovolj dela po domovih za starejše in bolnicah imam že kar nekaj časa v mislih da bi odprl svoj S.P za nego in pomoč na domu. Lansko leto sem zaključil usposabljanje za socialnega oskrbovalca tako da sem delo na domu že izvajal in imam izkušnje ter vem kako poteka. Problem je v tem da bi zdaj to izvajal sam vendar ne vem če lahko na mojo izobrazbo odprem S.P na tem področju. Zaposlenega ne bi imel nobenega kajti delo bi opravljal sam. Na določenih straneh piše da moraš imeti zaposleno socialno delavko ter končano višjo šolo spet na drugi strani piše da tega ne rabiš potem da gre vse preko občine na drugi strane preko CSD spet na tretji da cene in vse postavljaš sam. Se zavedam, da bi bilo zelo težko vse skupaj začet od papirjev do vsega. Vendar je to edina stvar, ki bi me zares veselila in bi vedel, da opravljam delo, ki me dejansko veseli kar pa je v tem času že zelo redka stvar, da nekdo res dela tisto kar ga osrečuje. Iz pisanja je mogoče razvidno, da mogoče res ne vem v kaj bi se spustil, kakšno je dejansko stanje vsega tega, da se sploh ne zavedam o čem pišem vendar mi na žalost vse skupaj kaže da bo splavalo po vodi zaradi izobrazbe.
Vendar še vedno sem mlad in kdaj bom kaj naredil iz sebe, če ne zdaj ko me pri 23ih letih še ni sram povedati koliko jih štejem.
Hvala za vse odgovore, ki jih bom dobil in pa ostanite nasmejani v teh norih časih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close