nega nohtov
Hoj!
Jaz že dve leti lakiram in urejam nohte samo s kozmetiko Jessica in sem ful zadovoljna! Lak mi zdrži tudi po deset dni, če sem malce bolj previdna in ne delam ravno vsega brez rokavic (razna čistila). Je pa res, da je zadeva prcej draga in jo v glavnem izvajajo v kozmetičnih salonih. Jaz npr. za celotno manikuro, ki vsebuje masažo rok, oblikovanje nohtov in obnohtne kožice, posebno masko za roke, potem pa dvojno plast podlaka, dvojno plast laka, nadlak in briliance, plačam 6.000 sit. Pa še to je posebna nega za cepljene nohte. Grem enkrat na 30 dni, drugače si mažem doma sama. Laki stanejo od 2.400 – 2.800 sit, ravno tako podlaki in nadlaki. Če te zanima še kaj več, kar vprašaj. jaz sicer hodim v kozmetični slaon v Grosuplje, ampak imajo to zadevo tudi po drugih salonih. V drogerijah se ne da kupit.
Lp
Simona
Tudi jaz že več kot pol leta uporabljam lake Jessica, vendar imam en manjši problem. Sicer sem s to manikuro zelo zadovoljna, saj resnično zdrži do 10 dni, moti me le, ker so moji nohti postali rumenkasti. Na začetku sem šla večkrat k kozmetičarki (ni v mojem kraju, do LJ pa imam precej daleč), sedaj pa sem se zadeve lotila sama tako da si jih uredim kar doma. Ker imam vedno nalakirane je že OK, pa vendar mi ni vseeno, da so postali tako rumeni. Bye – bye
PS Drugače pa so se mi zelo utrdili…