Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Nega obraza brez ličil

Nega obraza brez ličil

Pozdravljene, zanima me kateri postopki so potrebni oz. priporočljivi pri negi obraza, če ne uporabljamo ličil.
Sama imam res lepo mladostno kožo, no največkrat jo primerjajo z baby obrazom, nikoli nisem imela težav z izbruhi kože pa tudi ličil nisem nikoli uporabljala. 1x na mesec mogoče maskara, tu pa se konča.
Sedaj se mi bližajo 30 in bi rada poskrbela, da koža ostane takšna še naprej.
Moja rutina do sedaj je bil piling 1x na teden in vsak večer arganovo olje. Pred kratkim sem začela uporabljati cleanser, kremo za obraz in kremo za okrog oči. Prav tako sem preiskusila serum. Sedaj pa me zanima kaj je resnično potrebno pri negi moji kože, da ne dodajam preveč ali premalo. Ali bi po cleanserju še uporabila kakšno micelarno vodo? Dodajanje seruma ( mogoče vitamin c) oz. Kateri serumi se v mojem primeru priporočajo?

verjemi da koza ne bo takršna še naprej.
koza se stara.vsak dan.
ne glede na to kako skrbiš zanjo.po 30 pa sploh.vedno manj napeta bo.
nega obraza je pa osnova tako kot umivanje zob
čistilo
tonik
serum
krema
ter občasno maska in piling.

Pomembno je, da kožo navlažiš in nahraniš. Standardna procedura je, da si vsak dan dobro umiješ obraz, uporabiš tonik, naneseš kremo ali kakšen serum. Jaz vsak dan uporabljam nežen exfoliator od alaya, tonik od afrodite, 4d kremo od lux factorja, včasih tudi vitamin c serum od neke korejske znamke in enkrat na teden kemični exfoliator od The Ordinary. Seveda ne smeš pozabiti tudi na SPF.

4D krema je daleč moj najljubši izdelek za nego obraza poleg SPF krem. Ne grem nikamor brez nje in jo med zimo uporabljam tudi večkrat na dan, če opazim suho kožo. Alaya piling moram pa puskusiti … kje ga kupuješ?

Jaz večinoma uporabljam samo od Afrodite stvari, ki jih dobim v najbližjem DM-ju ali Mullerju. Je pa res, da zase skrbim tudi od znotraj z uravnoteženo prehrano in kolagenom od Cemio Gams. Seveda se redno tudi rekreiram

Seveda, potrebno je tudi poskrbeti zase od znotraj. 😉 Jaz sploh ne uporabljam ničesar drugega kot njihov kolagen, zraven pa seveda prakticiram še zdravo prehranjevanje.

Jaz sploh nič ne uporabljam razen čistilno mleko za kožo, SPF kremo in serum za rast trepalnic od luxfactorja. Nisem imela nikoli problematične kože, niti je pomoje nikoli ne bom imela.

Smo v enaki situaciji! Samo dodaš še tonik in imave identično rutino!

jaaaaa ❤️ ta serum je božanski ❤️❤️

jaaaaa ❤️ ta serum je božanski ❤️❤️
[/quote]

hmm mogoče je pa cajt da si ga še jst nabavim. uporabljam že njihovo 4D kremo in je superca za kožo ampak se že nekaj cajta sekiram glede trepalnic….

hmm mogoče je pa cajt da si ga še jst nabavim. uporabljam že njihovo 4D kremo in je superca za kožo ampak se že nekaj cajta sekiram glede trepalnic….
[/quote]

okej njihov serum je točno tako superca kot krema. sem ga najprej uporabila na obrveh za vsak slučaj če bi imela reakcijo ampak ga zdaj uporabljam za oboje. res kul zadeva

Moja rutina za nego obraza se zelo razlikuje glede na letni čas. Poleti, ko je moja koža še posebej mastna, jo razvajajam s nežnimi čistili in pilingi za mastno kožo, zraven pa še pijem dovolj vode, se med najhujšo pripeko skrivam v senci, uporabljam klobuke in si trikrat na dan nanesem SPF. V zimskih časih je moja prioriteta hidracija kože, saj se mi hitro izsuši zaradi mrzlega zraka. Ne glede na letni čas, uporabljam še Lux Factor 4D Hyaluron kremo, po potrebi pa še kakšne nalepkice za mozolje, če se mi kakšen pojavi.

Kolagen ima vlogo pri krepitvi kože, poleg tega pa koristi elastičnosti in hidraciji. S staranjem telo proizvaja manj kolagena, kar vodi do suhe kože in nastanka gub – temu pa pripomore tudi sonce. Zato sta cemio gams kolagen in močna SPF zaščita nepozabna dela moje dnevne rutine – drugega pa pravzaprav ne uporabljam, razen občasno kakšno čistilno mleko.

okej njihov serum je točno tako superca kot krema. sem ga najprej uporabila na obrveh za vsak slučaj če bi imela reakcijo ampak ga zdaj uporabljam za oboje. res kul zadeva
[/quote]

Sicer nima zares nobenih sestavin, ki bi lahko povzročile reakcijo, ampak super, da si ga najprej samo na obrveh preizkusila. Ga uporabljam že več let in me vedno razveseli, ko katera zavrže toksične maskare in preklopi na bolj dolgotrajno rešitev z uporabo njihovega seruma. 🙂

New Report

Close