nega obraza
Pozdravljeni!
Glede na vaša priporočila, bi tudi jaz rada poizkusila Isa Dorin puder Sheer to Cover, ker je moja koža mešana. Na bradi, nosu in manjši del ličnic (pri nosu) imam razširjene pore, na nosu pa se mi vidijo ogrci.
Zanima me kje v okolici Celja ali Maribora imajo to kozmetiko.
Pa še to, katere izdelke za čiščenje in nego bi mi priporočali, sedaj sem uporabljala Garniere Pure tonik, ker mi je odpravil nekatere mozolje, kreme pa nikakor ne najdem ta prave kreme. Kakšni so Vichy-jevi izdelki, ker jo prijateljica zelo hvali, pa jo bom tudi jaz poizkusila. Kateri izdelki so primerni zame, saj sem stara 19 let in kakšna naj bo nočna krema.
Najlepša hvala za odgovor.
Lep pozdravljena!
Isa Doro lahko kupite v: Mercato beautique Maribor, Dominur City Maribor, Dominur Ptuj, Dominur Celje, Drogerija Zala Maribor, Vele Celje, Nama Velenje.
Če ste zadovoljna s Garnierevimi proizvodi, vam svetujem, da jih še naprej uporabljate. Poizkusite uporabiti tudi čistilni gel in čistilni tonik. Kombinacija je zelo dobra, saj geli rahlo izsušijo kožo in odprejo pore, medtem, ko tonik pore zapre. Glede Vichya pa lahko trdim, da sem bila s proizvodi zelo zadovoljna. Tudi sama sem uporabljala vlažilno emulzijo Vichy S-mat. Nemastna emulzija, ki kožo oskrbuje z vlago. Primerna predvsem za mešan do masten tip kože. To emulzijo vam svetujem kot dnevno kremo ali kot podlago pudru, zvečer pa uporabite nekoliko bolj kompaktno, hranljivo kremo, nočno kremo. Pazite nato, da je nočna krema obogatena z vitamini in vlago. Krema naj ne vsebuje raznih kislin, ki gladijo gube,kajti mislim, da je taka krema nekoliko preintenzivna za vašo kožo. Posvetujte se v lekarni, testirajte vzorčke. Naj omenim, Vichy se prodaja le v lekarnah.
LP Nada