Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nega sivih las

nega sivih las

Saj vem, da je pri nas še tabu nositi sive lase (drugod po S Evropi, Skandinaviji si ženske na barvajo sivih las v tako velikem procentu kot pri nas), ampak bom vseeno tu vprašala.
Ali obstaja pri nas kakšen poseben šampon, ki ohranja lepo sivo barvo las? Mislim, da tak šampon posebej poskrbi za umazanijo iz ozračja, ki je rjavega tona. Nasploh me zanima vse v zvezi z nego sivih las.

Obstaja od L’Oreala, srebrna embalaža, prav za sive lase, da jim da lep ton, da je lepa siva. Jaz ga uporabljam, pa nisem siva, ampak blond in mi naredi tak lep odtenek.

Vse L’Orealove proizvode kupujem [b]TUKAJ[/b].

Meni je dosti lepše,če se ženske pobarvajo.

No,edina,ki ji res paše,je Jadranka Kosor,pa še on bi bila bolj seksi blond.

Ampak-to je moje mnenje.

Nekatere ženske želijo biti zgolj urejene, ne pa tudi seksi. Meni je tudi dovolj to, da je moj moški zadovoljen z mojim izgledom in absolutno ne maram, da bi se ostali dedci obračali za mano. To pa seveda želijo ženske (ki si prizadevajo za seksi videz) doseči, mar ne??

sive zgledajo 20 let starejše in depresivne.

Tudi meni.Starejše.

Sploh ni rečeno!
Ta teden sem v Radovljici na pošti videla eno mladostno, ljubko, na kratko postriženo sivolasko-uslužbenko. Delovala je prijazno, sončno, neobremenjeno…ji je pasala frizurca in sivi lasje.
Naj mi ne zameri, .))), če to bere, fajn je!

Tudi jaz poznam eno tako, na kratko postriženo, svetlo sivih las, lepo zagorelo, luštno izgleda.

Po moje je največji problem s sivimi lasmi, dokler niso vsi sivi, ampak imaš vedno več sivih med tvojo naravno barvo. Takrat se moraš odločiti, ali se pobarvaš na tvojo naravno barvo, ali se pobarvaš na sivo (meni lepša je svetlo siva) ali pa se ne sekiraš, kaj si o tvojih laseh misli okolica in pustiš lase, da sivijo naravno.

Še ena ki ima sive lase. 20 let sem se barvala,imam vedno več sivih las, barve mi na žalost ne primejo več, tudi najboj kvalitetne imam močne debele lase. Frizerka mi je svetovala kratko frizurco, me tako ostrigla, počitim se super, sem temnejše polti, tako da mi kar paše. Res je odvisno od tipa človeka in seveda kako si osttrižen.

Moja mami ima 60+ in uporablja keune šampon za sive lase. Ima lepe sive brez grdega otenka rumene od sonca. Stem šamponom si jih umiva na 14 dni , drugače pa z navadnim.

Dobro da si prebrala vprašanje.

New Report

Close