nega sivih las
Saj vem, da je pri nas še tabu nositi sive lase (drugod po S Evropi, Skandinaviji si ženske na barvajo sivih las v tako velikem procentu kot pri nas), ampak bom vseeno tu vprašala.
Ali obstaja pri nas kakšen poseben šampon, ki ohranja lepo sivo barvo las? Mislim, da tak šampon posebej poskrbi za umazanijo iz ozračja, ki je rjavega tona. Nasploh me zanima vse v zvezi z nego sivih las.
Obstaja od L’Oreala, srebrna embalaža, prav za sive lase, da jim da lep ton, da je lepa siva. Jaz ga uporabljam, pa nisem siva, ampak blond in mi naredi tak lep odtenek.
Vse L’Orealove proizvode kupujem [b]TUKAJ[/b].
Tudi jaz poznam eno tako, na kratko postriženo, svetlo sivih las, lepo zagorelo, luštno izgleda.
Po moje je največji problem s sivimi lasmi, dokler niso vsi sivi, ampak imaš vedno več sivih med tvojo naravno barvo. Takrat se moraš odločiti, ali se pobarvaš na tvojo naravno barvo, ali se pobarvaš na sivo (meni lepša je svetlo siva) ali pa se ne sekiraš, kaj si o tvojih laseh misli okolica in pustiš lase, da sivijo naravno.
Še ena ki ima sive lase. 20 let sem se barvala,imam vedno več sivih las, barve mi na žalost ne primejo več, tudi najboj kvalitetne imam močne debele lase. Frizerka mi je svetovala kratko frizurco, me tako ostrigla, počitim se super, sem temnejše polti, tako da mi kar paše. Res je odvisno od tipa človeka in seveda kako si osttrižen.